Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:24
Zajsonek lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Bo prawda jest taka (mówię o lekarzach z NFZ), że nie chcą robić badań, bo muszą je pokryć z puli, którą fundusz daje na funkcjonowanie placówki = mniejszy zarobek dla przychodni = mniejsza wypłata dla lekarza.
Okrutna i smutna prawda ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Strasznie, strasznie ciężko znaleźć dobrego lekarza... Ja nie obdarzyłam zaufaniem jeszcze żadnego, bo i powodów do tego żaden nie dał ;/
Prywatni wcale nie są lepsi. Wszystko ZAWSZE zależy od lekarza. 4 lata szukałam np ja lekarza, który zdiagnozuje mi ból moich kolan. Prywatnie.
A to, że za szybko ururosłam (161cm ależ ze mnie dragal), a to, że to pewnie minie itd itp. Wreszcie jeden się trafił, porobił nawet rezonans magnetyczny i wyszło, co mi jest (ścieranie się kości w kolanie z powodu za małej ilości płynów).
Tak samo miałam z diagnozowaniem IDS. Iluz ja lekarzy odwiedziłam i kasy wydałam na marne Aż wreszcie znalazłam takiego, który diagnozę postawił (IDS spowodowane nerwica żołądka).Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 16:36
-
W sumie... To było tylko odnośnie badań, bo jeśli chodzi o kompetencje to wiadomo - zależy od lekarza. Ja też chodzę tylko prywatnie, bo jakbym za każdym razem miałam czekać 3 m-ce na lekarza na NFZ to ja dziękuję. Chory kraj.
A z kolanami podobnie miała moja na szczęście już była bratowa. Od lekarza do lekarza, "najfajniejszy" był taki, który 2 razy stuknął młoteczkiem w kolana, po czym rozmowa:
- Nic pani nie jest. Przeciwbólowe pomagają?
- Tak, pomagają.
- To proszę łykać dalej. 150zł (albo 100 ale chyba 150).
Wizyta mniej niż 5 minut :]
Przepraszam dziewczynki, że od rana zaraziłam Was takim nastrojem... Mam nadzieję, że marzec nam wszystko wynagrodzi.
Zajsonek gratuluję pięknej bety, zarażaj nas kochana, zarażaj:-)
Zakocona masz super figurkę, rośnijcie zdrowo!
Ja w następnym cyklu wybieram sie do gina..myślę, żeby przed wizytą zrobić już badania i pojść z wynikami, tylko od czego zaczać?Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Może zaczniesz od pozytywnego wyniku bHCG?
Z tego co patrzę na Twój nibywykres to czerwonego zakończenia jeszcze nie ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 16:50
Lucy7 lubi tę wiadomość
arturowa wrote:Lucy7 wrote:Hej kobietki, u mnie już pozamiatane..nie ma sensu robić sikańca skoro tempka 36,4.. pewnie ta głupia @ wcześniej zawita i będą krwawe walentynki ;([/QUO
Hej
Jest taka piosenka "My Bloody Valentine", ktoś już wpadł na ten pomysł Widzę że ten luty to faktycznie jakoś mało urodzajny -
nick nieaktualny
-
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama, mako, 6lama9, Hatfe, Jaoasia, sylwiasta159, Pchelkaa, Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka, Lucy7
15. Fufka30
16. Kena1983, Nymeria, milly
17.
18. aaagaaatka, AnaAna
19.
20. monia30
21.
22.
23.
24. kasialora, Asiasia
25. Sówka_83
26.
27. menka, Sanna
28. nikicia86, Morisek28
W lutym zakwitły 4 Maczki
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 08:47
-
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Lucy7 może jutro temp podskoczy, na razie się nie dołuj (po raz kolejny tu piszę - i kto to mówi?)