Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka myślę, że potrzeba starań może okazać się silniejsza Ale przecież można zawsze zmienić dietę na zdrowszą - tym lepiej dla starań, a przy okazji figura się poprawi Jaka ja mądra jestem, szkoda, że tylko w teorii hihihi.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisku ja dostałam od endo leki, które pomogą schudnąć ale nie możesz wtedy starać i jak mój gin stwierdził mogą powodować zespól policystycznych jajników wiec nie wiem co lepsze/gorsze zrec tabletki i być chuda czy odłożyć je i się starac
-
Cześć Dziewczyny. Dopiero chwila wytchnienia...od rana na wysokich obrotach...myślę - zaglądnę do Was - poprawię sobie humor - pewnie zobaczę kilka zielonych kropek...a tu kicha...od rana jakiś małpowy nastrój...
Zakocona - świetny pomysł z dokumentacją ciąży, choć ja nie jestem przekonana do zamieszczania tak intymnych (jak dla mnie) zdjęć w sieci...
Co do chudnięcia ja biorę Glucophage (metforminę) - ale bez trzymania odpowiedniej diety i ruchu to nic nie daje...
-
Dziewczyny ufff chwilka przerwy. Dziś głowa boli trochę mniej, jakoś wytrzymuje w pracy. Wy tu o chudnięciu a ja się cieszę, że trzy kg przytyłam. Zawsze miałam niedowagę, przed ślubem w sierpniu ważyłam 42 kg a teraz 45 a moim celem jest 50. Teraz dobrze sie ze sobą czuje i czasami zdarza mi sie zalozyc sukienkę do pracy i podobno mi ślicznie.
Co do temperatury to rzeczywiście myslalam ze to moze plamienie tylko będzie jakieś lub skąpe krwawienie ale niestety, nie tym razem. Mam nadzieje, że tempka spadnie i ten cykl będzie normalny.
Dziewczyny a jak myślicie, kiedy facet powinien sie przebadać? Mój sam to wczoraj zaproponowal, ale ja myślę ze damy sobie czas do wakacji, będziemy sie mocno starac a jak sie nie uda to będziemy sie badać. Bo chyba te 4 cykle, w tym jeden bez starań to nie tak dużo co???
-
nick nieaktualnyA ja idę właśnie poćwiczyć z Mel B...codziennie ćwiczę, ale waga nadal stoi w miejscu. Od miesiąca praktycznie nic nie spada. W ogóle dzisiaj mam kiepski dzień. Dopiero zjadłam "śniadanie"... Zawsze tydzień przed @ zaczynają boleć mnie piersi, a tym razem nic!! Podejrzewam że ten cykl nieco się wydłuży.