Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymnie bolą piersi od samej owulacji i to mnie zastanawia i są większe , nigdy mnie tak wcześnie nie bolały zawsze to było 3, 4 dni przed okresem . Dzisiaj termin @ no ale jak na razie jej nie ma i się chyba nie zapowiada nawet . No cóż na razie testu nie chce robić żeby się nie rozczarować, poczekam 2 dni chociaż nie wiem jak je wytrzymam i jak do tej pory nie dostanę @ to zatestuje .
-
A ile jesteś po owulacji Karmelku?
Morelowa ja bym na pewno już testowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:25
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Około 8-9 dni.
6.02. miałam monitoring i był pęcherzyk, a już 9.02 go nie było, więc gin powiedział, że owulacja miała miejsce na weekend. Obawiam się tylko, że za mało działaliśmy z mężem, nie chciałam tego robić na siłę, bo ma te dni! Kiedy chcieliśmy to się przytulaliśmy -
http://i59.tinypic.com/bi9ijc.jpg - to ten test sprzed godziny.Paskowego nie wstawiam, bo pod żadnym kątem nie ma nic:P Zaraz idę sprawdzić, czy nie ma czasem wyników bety i do pracy na chwilę jeszcze. Trzymajcie proszę kciuki. A ja trzymam za resztę testujących w niedługim czasie!
Lucy7 lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
No oczywiście że pozytywny Hafte! Gratuluję ))) Jak ja marzę o takim widoku w środę. Marzenia ściętej głowy
Myślę Karmelek że jutro możesz już robić, powinno coś wyjść jeśli się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:33
Hatfe wrote:http://i59.tinypic.com/bi9ijc.jpg - to ten test sprzed godziny.Paskowego nie wstawiam, bo pod żadnym kątem nie ma nic:P Zaraz idę sprawdzić, czy nie ma czasem wyników bety i do pracy na chwilę jeszcze. Trzymajcie proszę kciuki. A ja trzymam za resztę testujących w niedługim czasie!
Trzymam mocno kciuki! Uda się Napisz jak tam wyniki.aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Morisek ale pewnie ng/ml to inne jednostki. Ja też miałam ponad 14 w cyklu niestaraniowym a norma była chyba do 15 czy 16.
A w cyklu gdzie zaszłam w ciąże miałam o ironio coś koło 7ng/ml....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:40
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:22
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam się z Wami i dołączam do testujących w lutym. W tym miesiącu mijają dwa lata moich starań. Starań, które zaczęłam z wielkim Planem. Zrobiła wszelkie możliwe badania, rzuciłam palenie, oznaczyłam grupę krwi, cykle jak w zegarku, 28 dni, owulacja zawsze 16 dnia cyklu, no tylko zachodzić. Jeszcze tego samego miesiąca zaczęły się bóle w dole brzucha, diagnoza- zapalenie przydatków i antybiotyk, nowy cykl i to samo, ból i antybiotyk, bóle z czasem coraz gorsze, nie mogłam spać, wizyty na sorze, odsyłanie mnie do psychiatry, gdyż w wynikach krwi i usg wszystko prawidłowe! W końcu ruszyłam znajomości i mi zrobili laparo, a tam mięśniaki szypułowate na macicy zrosty i endometrioza, po laparo kazali sie starać, ale ból wrócił, więc dostałam visanne na 8 miesięcy i kazali sie zabezpieczać. Teraz od maja staram się bez przerwy, ale w międzyczasie wyszła mi hiperprolaktynemia czynnościowa, wzrost po MTC 14 krotny. Od 3 mcy biorę bromergon, prolaktyna spadła, wzrósł za to pięknie progesteron i dziś na monitorowaniu potwierdzona owulacja, więc jeszcze 12 dni! Testuję 28 lutego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny