Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Ale mam zachciankę na McFlurry i nie omieszkam jej nie zrealizować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ajjj dziewczynki mam ciężkie popołudnie siedze i wyje mam wrażenie, że nam sie nie uda.Teściowa mi zasugerowała (zreszta mama w piątek też) ,że mamy zrobić badania bo tak dlugo dzieci nie mamy. Strasznie mi smutno i źle ;(
-
nick nieaktualnyFufka30 nie załamuj się :* będzie dobrze :* chociaż ja też siedze i mi smutno i chce mi się płakać . Niby @ miała być dzisiaj ale jej nie ma ale i tak się boję że nic z tego nie będzie i że jutro lub pojutrze może przyjść .... czemu tak jest że idzie na dyskoteke małolata i od razu zalicza wpadke a kobiety które pragną mieć maleństwo nie mogą go mieć ...
-
nick nieaktualnymasakra jakaś . ja mam w rodzinie bratową która w ciąży bardzo o siebie dbała, miała opłaconego lekarza itd. dbała o zdrową dietę , badała się regularnie, uważała dosłownie na wszystko a urodziła dziecko z zapaleniem opon mózgowych i sepsą nie dawali mu szans na przeżycie ale cudem udało się i żyje, a za to znajoma też była w ciąży i piła alkohol, paliła papierosy, ćpała niestety ... i co ?! zdrowe dziecko urodziła .. i gdzie tu jest sprawiedliwość ... ech ... porąbane to wszystko
-
Morisek28 wrote:A sugestii innych nie sluchaj! Patrz na mnie tesciowa uważa mnie za chodzaca baryłe,ktora w dodatku jest chora na endometrioze i na owulację ( o zgrozo! )
spójrz na mni! Nie mam jajnika, jestem po menopauzie,mam zrosty, niepeksjace pęcherzyki wszyscy mnie namawiają na in vitro bo szkoda czasu żeby choroba m nie zsjela wszystkiego,a ja glupia dalej nam nadzieje na naturalna ciaze
Tobie raz sie udało! I teraz sie tez uda. Kazdy jeden lekarz Ci to powie.
i mowie Ci to ja!
i jak za dlugo będziesz plakac to juz szykuje pas,i zjawie sie u Ciebie;-)
AMEN!Karmelek211 lubi tę wiadomość
-
Ja tak na moment co by Was nie zarazić tym czymś co mi się przypałętało...
tydzień rozpoczął się rewelacyjnie...
Małż się rano nabijał, że go zaraziłam bo ciągle w pracy kicha, na co ja - że ja nie kicham tylko przechodzę mutację - co usłyszałam w odpowiedzi - "o rany ja zaraz po tym jak przeszedłem mutację musiałem się zacząć golić..."Morisek28, astoriaa lubią tę wiadomość