Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama , mako, 6lama9, Hatfe , Jaoasia, sylwiasta159 , Pchelkaa, Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka , Lucy7
15. Fufka30 ,kamka , kassandra
16. Kena1983, Nymeria, milly
17.Karmelek211
18. aaagaaatka, AnaAna, astoriaa
19.
20. monia30
21.
22.
23.
24. kasialora, Asiasia, menka
25. Sówka_83
26.
27. Sanna
28. nikicia86, Morisek28, sniezka81
W lutym zakwitło 7 Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:41
-
Dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za kciuki. Odebrałam wyniki bety: 43,62. Trochę martwi mnie, że jest taki niski, a to niby już 5 tydzień się zaczął. Pójdę znów w środę na badanie i zobaczę, czy przyrasta dobrze...Jeszcze do mnie nie bardzo wszystko dociera...
aaagaaatka lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
Morelowa wrote:Karmelek211 a co to za zachcianki ? czyżby coś było na rzeczy ? hm ?
-
nick nieaktualnyNie ma nic lepszego niż jak rodzina się bierze za doradzanie w sprawie powiększania właśnie ... rodziny. Ja rodziców i Teściów mam pod tym względem w porządku ale jak tak wziąć pod uwagę ciotki a szczególnie prababcię to masakra... Jak się spotykamy (na szczęście sporadycznie) to każda rozmowa schodzi na to, że Rodzina to minimum 4 osoby i dzieci MUSI być dwoje, one miały to wszyscy muszą mieć i kropka i czemu my tak długo czekamy z tym Drugim dzieckiem, bo potem różnica wieku za duża itp itd - wykład się robi godzinny. Rany jak mnie to wkurza... Właśnie w zeszłą niedzielę przetrwałam jeden z takich ataków. Mam się każdemu tłumaczyć z moich przeżyć i decyzji? Opowiadać np o poronieniu czy problemach zdrowotnych? Radzicie sobie z takimi krewnymi jakoś czy na nich nie ma sposobu?
-
Będę odpoczywać, ale bez przesady, bo jak odpoczywam, to świruję ze stresu:P Mąż już na mnie krzyczy, żebym nie czytała w internecie norm tej bety, ale ciężko nie szukać. Teraz mocno trzymam kciuki za Was! Idzie wiosna, groszki będą się pojawiać!Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Hatfe, spokojnie Pisałam już, że ciąża jest jeszcze wczesna, dlatego taki wynik. Teraz się ciesz i nie martw się niczym!!! Pomyśl, że już jesteś zafasolkowana i nic, ani nikt nie powinien Ci tej radości zakłócać
ps. na moje oko to jakiś 4 tydzień, więc naprawdę SPOKOJNIE :* ! -
myszm wrote:hej dziewczyny!
jestem na 2 dni przed @ i chyba zachorowalam, mam ponad 38stopni i bol gardla. moge zazyc jakies leki? w razie czego nie chce zadreczac sie przez nastepne 9miesiecy. Prosze pomozcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:57