Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Za gratulacje dziękuję, choć oczywiście panikuję - cała ja. A zawodowo pomagam innym radzić sobie ze stresem i lękiem. Szewc bez butów chodzi;)
Moja mikstura na przeziębienie: Woda + czubata łycha dobrego miodu z pasieki (nie z supermarketu) i wyciśnięta cytryna. Pycha- słodko kwaśne i intensywne w smaku. I skuteczne na przeziębienie:) A czosnek też w każdej ilości. Pamiętajcie tylko, że i czosnek i miód w wysokiej temperaturze tracą swoje własciwości lecznicze. Ale się pomądrowałam;)Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Hatfe wrote:Za gratulacje dziękuję, choć oczywiście panikuję - cała ja. A zawodowo pomagam innym radzić sobie ze stresem i lękiem. Szewc bez butów chodzi;)
Moja mikstura na przeziębienie: Woda + czubata łycha dobrego miodu z pasieki (nie z supermarketu) i wyciśnięta cytryna. Pycha- słodko kwaśne i intensywne w smaku. I skuteczne na przeziębienie:) A czosnek też w każdej ilości. Pamiętajcie tylko, że i czosnek i miód w wysokiej temperaturze tracą swoje własciwości lecznicze. Ale się pomądrowałam;) -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Kurde, Morisek żeby nie było, że Cię zaraziłam
ja przechodzę na etap "pociągający" - czosnek i aspiryna, trochę załagodziły gardło, ale z nosa zaczyna się lać...coś czuję, że dziś będę się co jakiś czas "wzruszać"...
Jedna dobra wiadomość z rana - małż przemyślał sprawę kłopotliwej 18'tki kuzynki i nie jedziemy Hehe, więcej będę mogła odłożyć na urodziny mojego chrześniaka
"Boże,spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce..."
Miłego dzionka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 06:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny