Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Za gratulacje dziękuję, choć oczywiście panikuję - cała ja. A zawodowo pomagam innym radzić sobie ze stresem i lękiem. Szewc bez butów chodzi;)
Moja mikstura na przeziębienie: Woda + czubata łycha dobrego miodu z pasieki (nie z supermarketu) i wyciśnięta cytryna. Pycha- słodko kwaśne i intensywne w smaku. I skuteczne na przeziębienie:) A czosnek też w każdej ilości. Pamiętajcie tylko, że i czosnek i miód w wysokiej temperaturze tracą swoje własciwości lecznicze. Ale się pomądrowałam;)Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!
))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Kochana ja gdybym mogla to codziennie biegala bym do gina żeby sprawdzać czy wszystko oki..Najpierw bałam się, że beta za niska, teraz, że pecherzyk może być pusty..masakra ..a tu tyle czau do kolejnej wizyty i jak tu nie zwariować..Hatfe wrote:Za gratulacje dziękuję, choć oczywiście panikuję - cała ja. A zawodowo pomagam innym radzić sobie ze stresem i lękiem. Szewc bez butów chodzi;)
Moja mikstura na przeziębienie: Woda + czubata łycha dobrego miodu z pasieki (nie z supermarketu) i wyciśnięta cytryna. Pycha- słodko kwaśne i intensywne w smaku. I skuteczne na przeziębienie:) A czosnek też w każdej ilości. Pamiętajcie tylko, że i czosnek i miód w wysokiej temperaturze tracą swoje własciwości lecznicze. Ale się pomądrowałam;)
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny

Kurde, Morisek żeby nie było, że Cię zaraziłam
ja przechodzę na etap "pociągający" - czosnek i aspiryna, trochę załagodziły gardło, ale z nosa zaczyna się lać...coś czuję, że dziś będę się co jakiś czas "wzruszać"...
Jedna dobra wiadomość z rana - małż przemyślał sprawę kłopotliwej 18'tki kuzynki i nie jedziemy
Hehe, więcej będę mogła odłożyć na urodziny mojego chrześniaka 
"Boże,spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce..."
Miłego dzionka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 06:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

podczytuje Was codziennie,dzień bez lutowych staraczek to dzień stracony..