Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w taki piękny słoneczny dzień ( bynajmniej w okolicach Zielonej Góry)
Chciałabym prosić o radę kiedy powinnam zatestować już ostatecznie. Dodam, że sikałam już w piątek i niedziele, ale niestety jedna kreska.Chciałam poczekać do piątku, ale chyba nie dam rady... Ovu pokazuje dzisiaj 97% a ja jestem 16dpo..Udostępniłam swój wykres także jakbyście miały ochotę zerknąć to będę wdzięcznaMarti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marti testuj testuj!
a ja sie zbieram do pracy, od wczoraj mam czterodniowy maraton:( ale naszczescie piatek sobota niedziela poniedzialek wolne mam:) moj P tez prawdopodobnie od piatku caly weekend wolny i niby owu w tym czasie ma byc wiec bedziemy serduszkowac ile wlezie, bo ostatnio cos sie mijamy.
gratuluje Hatfe z calego serducha:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje dzielne staraczki u mnie dziś piękna pogoda ohhh oby do wiosny choć dziś znów czeka mnie ciężki dzień mam nadzieję, że się nie dam
postanowione, że w marcu robie wszystkie badania nie ma na co czekać a przynajmniej mnie troche to uspokoi jeśli bedzie wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie jestem z Sulechowa, ale Rzepka to kosi jak za zboże, a poza tym ma prawie 2mc kolejki na wizyty PRYWATNE - porażka.
Byłam też u dr Magdziorz, która wykryła mi torbiel na jajniku i od razu dała skierowanie na laparoskopię, dla pewności poszłam z tym samym do dr Korbelaka, który odradził ciecie bo torbiel jest mała a poza tym jajnik z tą torbielą pracuje, a wycięcie torbieli zmniejsza rezerwę jajnikową. -
Witam staraczki Jak pomyślę o jutrzejszym dniu to aż mnie stres zalewa (test). Choć przy takich niskich temp to raczej nie mam na co liczyć. Ale jakoś z Wami łatwiej mi chyba będzie przełknąć tą porażkę.
P.s. wygrałam roczny abonament na ovu. Ma się farta chociaż do losowań
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Heh gaga ja też z Sulechowa
Ja w sumie planuję iść do dr Barskiej , ale też o niej różne opinie słyszałam i nie wiem niestety ile się do niej czeka na wizytę. Plusem jest to, że ona jest zastępcą ordynatora u nas w szpitalu w Sulechowie.
Może spróbuj isć do niej jeszcze, przedstawić opinie tych dwóch lekarzy.
Ehh najgorsze jest to,że nawet nie wiesz co masz robić...AnaAna lubi tę wiadomość
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarti89 nasze zadupie:) o Barskiej też różne opinie słyszałam Tak w ogóle to od kilku lat chodzę do Jaraczewskiego na NFZ, nie jest taki zły, właśnie myślałam, żeby się do niego zapisać na NFZ, pewnie poczekam z 3mc chyba, że mnie mocniej przyciśnie to pójdę do Barskiej ona przyjmuje w poradni K?