Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w taki piękny słoneczny dzień
( bynajmniej w okolicach Zielonej Góry)
Chciałabym prosić o radę kiedy powinnam zatestować już ostatecznie. Dodam, że sikałam już w piątek i niedziele, ale niestety jedna kreska.Chciałam poczekać do piątku, ale chyba nie dam rady... Ovu pokazuje dzisiaj 97% a ja jestem 16dpo..Udostępniłam swój wykres także jakbyście miały ochotę zerknąć to będę wdzięczna
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marti testuj testuj!

a ja sie zbieram do pracy, od wczoraj mam czterodniowy maraton:( ale naszczescie piatek sobota niedziela poniedzialek wolne mam:) moj P tez prawdopodobnie od piatku caly weekend wolny i niby owu w tym czasie ma byc wiec bedziemy serduszkowac ile wlezie, bo ostatnio cos sie mijamy.
gratuluje Hatfe z calego serducha:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje dzielne staraczki
u mnie dziś piękna pogoda ohhh oby do wiosny choć dziś znów czeka mnie ciężki dzień mam nadzieję, że się nie dam 
postanowione, że w marcu robie wszystkie badania
nie ma na co czekać a przynajmniej mnie troche to uspokoi jeśli bedzie wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie jestem z Sulechowa, ale Rzepka to kosi jak za zboże, a poza tym ma prawie 2mc kolejki na wizyty PRYWATNE - porażka.
Byłam też u dr Magdziorz, która wykryła mi torbiel na jajniku i od razu dała skierowanie na laparoskopię, dla pewności poszłam z tym samym do dr Korbelaka, który odradził ciecie bo torbiel jest mała a poza tym jajnik z tą torbielą pracuje, a wycięcie torbieli zmniejsza rezerwę jajnikową. -
Witam staraczki
Jak pomyślę o jutrzejszym dniu to aż mnie stres zalewa (test). Choć przy takich niskich temp to raczej nie mam na co liczyć. Ale jakoś z Wami łatwiej mi chyba będzie przełknąć tą porażkę.
P.s. wygrałam roczny abonament na ovu. Ma się farta
chociaż do losowań

Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Heh gaga ja też z Sulechowa

Ja w sumie planuję iść do dr Barskiej , ale też o niej różne opinie słyszałam i nie wiem niestety ile się do niej czeka na wizytę. Plusem jest to, że ona jest zastępcą ordynatora u nas w szpitalu w Sulechowie.
Może spróbuj isć do niej jeszcze, przedstawić opinie tych dwóch lekarzy.
Ehh najgorsze jest to,że nawet nie wiesz co masz robić...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarti89 nasze zadupie:) o Barskiej też różne opinie słyszałam
Tak w ogóle to od kilku lat chodzę do Jaraczewskiego na NFZ, nie jest taki zły, właśnie myślałam, żeby się do niego zapisać na NFZ, pewnie poczekam z 3mc chyba, że mnie mocniej przyciśnie to pójdę do Barskiej
ona przyjmuje w poradni K?