X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe staraczki.
Odpowiedz

Lutowe staraczki.

Oceń ten wątek:
  • kamka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do "klopotliwych pytan"... U nas rodzice wiedza co i jak a reszta mysli ze poprostu jeszcze nie chcemy... Ide sniadanko jesc i przeszperac ciuszki...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • Marti89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w taki piękny słoneczny dzień :) ( bynajmniej w okolicach Zielonej Góry)
    Chciałabym prosić o radę kiedy powinnam zatestować już ostatecznie. Dodam, że sikałam już w piątek i niedziele, ale niestety jedna kreska.Chciałam poczekać do piątku, ale chyba nie dam rady... Ovu pokazuje dzisiaj 97% a ja jestem 16dpo..Udostępniłam swój wykres także jakbyście miały ochotę zerknąć to będę wdzięczna :)

Marti 89

Synek ur. 07.04.2016r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Zespól luteinizacji niepękniętego pęcherzyka
    Brzmi strasznie.
    Morisek podziwiam Cię, tyle wytrwać. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti 16 dpo powinny być juz II

• Marti89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję sięę..

Marti 89

Synek ur. 07.04.2016r.

• Marti89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok namówiłyście mnie niedługo idę sikać.

Marti 89

Synek ur. 07.04.2016r.

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marti testuj testuj!:)

a ja sie zbieram do pracy, od wczoraj mam czterodniowy maraton:( ale naszczescie piatek sobota niedziela poniedzialek wolne mam:) moj P tez prawdopodobnie od piatku caly weekend wolny i niby owu w tym czasie ma byc wiec bedziemy serduszkowac ile wlezie, bo ostatnio cos sie mijamy.

gratuluje Hatfe z calego serducha:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pocieszenie ja glupawke mam bardzo często i myślę że to nic dziwnego, a jak dla mnie to nawet normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika to DO ROBOTYYYYY.

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, 33 dzień cyklu, cykle 29-30 dni; wyjdzie już coś w ciągu dnia? Czu czekać na jutro na poranny?

7470gov3xicgdrhg.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje dzielne staraczki ;) u mnie dziś piękna pogoda ohhh oby do wiosny choć dziś znów czeka mnie ciężki dzień mam nadzieję, że się nie dam :)
    postanowione, że w marcu robie wszystkie badania :) nie ma na co czekać a przynajmniej mnie troche to uspokoi jeśli bedzie wszystko ok :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti89 też jestem z okolic Zielonej Góry, może znasz jakiegoś dobrego lekarza z okolic, bo ja nie mogę na takiego trafić. Każdy stwierdza co innego i bądź tu człowieku mądry :/

• Marti89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm gaga z tego co słyszałam to Rzepka z Sulechowa jest świetny jak i Baryła z ZG. Ale to tylko opinie znajomych, ja na własnej skórze żadnego nie przetestowałam

Marti 89

Synek ur. 07.04.2016r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jestem z Sulechowa, ale Rzepka to kosi jak za zboże, a poza tym ma prawie 2mc kolejki na wizyty PRYWATNE - porażka.

Byłam też u dr Magdziorz, która wykryła mi torbiel na jajniku i od razu dała skierowanie na laparoskopię, dla pewności poszłam z tym samym do dr Korbelaka, który odradził ciecie bo torbiel jest mała a poza tym jajnik z tą torbielą pracuje, a wycięcie torbieli zmniejsza rezerwę jajnikową.

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam staraczki :) Jak pomyślę o jutrzejszym dniu to aż mnie stres zalewa (test). Choć przy takich niskich temp to raczej nie mam na co liczyć. Ale jakoś z Wami łatwiej mi chyba będzie przełknąć tą porażkę.
    P.s. wygrałam roczny abonament na ovu. Ma się farta :P chociaż do losowań :)

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • Marti89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh gaga ja też z Sulechowa :)
    Ja w sumie planuję iść do dr Barskiej , ale też o niej różne opinie słyszałam i nie wiem niestety ile się do niej czeka na wizytę. Plusem jest to, że ona jest zastępcą ordynatora u nas w szpitalu w Sulechowie.
    Może spróbuj isć do niej jeszcze, przedstawić opinie tych dwóch lekarzy.

Ehh najgorsze jest to,że nawet nie wiesz co masz robić...

AnaAna lubi tę wiadomość

Marti 89

Synek ur. 07.04.2016r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka, ja też jutro testuję, w tym miesiącu nie mierzyłam temp. plamienia nie ustają...i teraz nie wiem czy to się rozkręci w @, czy na tych plamieniach się skończy. Nic mnie nie boli...w ogóle dziwny jakiś ten cykl u mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti89 nasze zadupie:) o Barskiej też różne opinie słyszałam :) Tak w ogóle to od kilku lat chodzę do Jaraczewskiego na NFZ, nie jest taki zły, właśnie myślałam, żeby się do niego zapisać na NFZ, pewnie poczekam z 3mc chyba, że mnie mocniej przyciśnie to pójdę do Barskiej :) ona przyjmuje w poradni K?

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam testować jutro, ale testuję jednak dzisiaj. Nie mogę już wyczekać.
    W 33 dc powinno wyjść wiarygodnie, nie?

7470gov3xicgdrhg.png
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria pewnie że tak :) testuj :)

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ