Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku nie pamietam wieczorkiem sprawdze co tam miałam i napisze Ci wiesz ja tez te badania miesiac po poronieniu robiłam, napewno mi badanie na cukier czy nie mam cukrzycy. Aha i chyba na bakterie w moczy i na nerki coś bo przed zabiegiem w szpitalu wyszło, ze mam coś nie tak z wynikami z moczu i nerek ale to prawdopodobnie było od martwego zarodka po miesiac później było juz ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wczoraj miałam termin @ . Nie dostałam jej . Wieczorem przestały mnie boleć piersi . Jednak dzisiaj z samego rana jak sikałam podcierając się zobaczyłam odrobinke śluzu różowego i jedną drobną kropeczkę na wkładce . Myślałam, że to @ się rozkręca ale jednak do tej pory nic już ze mnie nie wyleciało ! nawet jak sikam też już nic . Krzyż mnie bardzo boli . I do tego potwornie mnie ciągle suszy jakbym miała kaca giganta . Wczoraj wypiłam 2 herbaty w ciągu dnia i 1l wody, a w nocy sama wypiłam 2l wody bo tak mnie suszyło ! masakra jakaś .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 11:20
-
a mnie to wszystko jedno gdzie mieszkać byle sami
Pewnie, że są to zalezy od lekarza moja endo jest tez diabetologiem wiec moze dlatego dostalamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 11:35
Morisek28, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
czy mogę i ja do Was dolączyć? testuje 22 lutego
Podczytuje Was już od początku stycznia, czy od początku moich starań o maluszka. Codzienne kilkukrotne wejscie tutaj i poczytanie co u Was to juz moj rytuał
Polubiłam Was Babki