Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama , mako, 6lama9, Hatfe , Jaoasia, sylwiasta159 , Pchelkaa, Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka , Lucy7
15. Fufka30 ,kamka , kassandra
16. Kena1983, Nymeria, milly
17.Karmelek211
18. aaagaaatka, AnaAna, astoriaa
19.
20. monia30
21.
22.Befff, KlaudiaN
23.
24. kasialora, Asiasia, menka
25. Sówka_83
26.
27. Sanna
28. nikicia86, Morisek28, sniezka81, gaga
W lutym zakwitło 7 Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa ale Ci fajnie :] Gratulacje!
Dziewczyny czy mogę którąś z Was prosić o podpowiedź jaki termometr kupić? żeby był pewny ale żeby też jakiś przyzwoity cenowo. W tym miesiącu ten mój wykres to taki pic na wodę bo się dopiero co zalogowałam i chciałam wybadać jak to tu u Was wszystko wygląda. Wciągnęłam się i jak wreszcie łaskawie przylezie @ to się biorę uczciwie za poranne mierzenie.
-
Również gratuluję
Ja mam termometr elektroniczny microlife, ok 14 zł ale podobno najlepsze są rtęciowe, ale to już chyba tylko na allegro da się kupić5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyDzięki śliczne Arturowa. Jak sprawdzony to biorę rtęciowego szczerze mówiąc nie rozważałam:D
Jeszcze tylko mi powiedzcie - tylko się nie śmiejcie bo ja ciemna jestem z tego tematu - wiem że mam mierzyć zanim wstanę z łóżka itd. a czy godzina pobudki ma aż takie znaczenie? tzn chodzi mi o rozpiętość czasu np 1 godzinę. Bo powiedzmy raz się budzę o 6 a kiedy indziej o 7. -
Hej.
Wszystkim zamaczkowanym gratuluje
Ja testuje w piątek, mialam jechac na bete po pracy ale najpierw zrobie sikanego w domu rano. Dzisiaj tak jakos dziwnie mmnie piekło czy kuło przy spojeniu łonowym jak nigdy... ale wole sie nie nakrecac.
Wogole od kilku dni nie mierze temp bo termometr mi sie zepsul, kupilam juz nowy ale nie mierze bo czytalam ze lepiej mierzyc tym samym termometrem od poczatku cyklu. Troche sobie odpoczne od mierzenia hehe
Doczytałam ze sa tu dziewczyny z lubuskiego ja tez jestem z tym ze z Gorzowa Wlkp
MOrisek jak czytam niektore posty Twoje to odrazu mam humor lepszy -
milly wrote:Dzięki śliczne Arturowa. Jak sprawdzony to biorę rtęciowego szczerze mówiąc nie rozważałam:D
Jeszcze tylko mi powiedzcie - tylko się nie śmiejcie bo ja ciemna jestem z tego tematu - wiem że mam mierzyć zanim wstanę z łóżka itd. a czy godzina pobudki ma aż takie znaczenie? tzn chodzi mi o rozpiętość czasu np 1 godzinę. Bo powiedzmy raz się budzę o 6 a kiedy indziej o 7.
Milly, godzina też ma znaczenie - dobrze jest jak różnica w pomiarach nie przekracza max 30 minut.milly lubi tę wiadomość