Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo i trzymam kciuki za reszte!
przepraszam dziewczyny, ze tak mecze, ale zupelnie nie wiem co robic. Wczoraj pisalam do was z zapytaniem jak radzic sobie z przeziebieniem, niestety jest coraz gorzej. cala noc mialam ponad 39 stopni, nic nie pomagalo, staram sie spokojnie dawkowac te apapy ale nic mi nie pomagaja (zbijaja temp o 1st)
cykle mam 26-29 dniowe, dzis jest 28 dzien i okresu nie ma.
obecnie mam 39,2 stopnia, nie mam pojecia co robic.
w razie czego jaki to bedzie mialo wplyw na bobasa? chyba po raz pierwszy po prostu chce dostac okres -
nick nieaktualnyViki nie chcę Ci odbierać nadziei absolutnie ale ja np miałam już przeróżne cykle. Raz od owulacji wszystko mi mega dokucza a innym razem nie mam żadnych dolegliwości aż do 2-3 dni przed @. Aż do tego cyklu nie brałam żadnych leków więc nie wiem od czego to zależy ale cykl cyklowi nierówny.
-
nick nieaktualny
-
Ja sie wole nie nastawiac, ale ja objawow praktycznie zadnych nie mam fakt dzisiaj mialam jakies takie dziwne uklucia w spojeniu lonowym i jajniki mnie troche ciagnely, no i ciagle mi zimno ale to raczej przez pogode jest.
Mam nadzieje ze w piatek bedziemy mogly sie pochwalic 2 kreseczkami a o ktorej rano bedziesz testowac bo ja to o 6 jak do pracy wstaje..
MOrisek duzo zdrowka zycze, teraz to wszyscy wokolo chorzy sa...
-
Mi tez sie noz w kieszeni otwiera jak slysze teksty ze 2 miesiace sie stara i jest zalamana. To moj jest 15 cs i tak wiem ze to dlugo nie jest w porownaniu do niektorych kobiet. Ale ja z nikim nie rozmawiam o tym bo pozniej cala rodzina by wiedziala. Moja mama tylko czasem sie podpytuje ze moze bysmy pomysleli o drugim dziecku a ja jej mowie wtedy ze jeszcze nie czas ze chce w pracy sie rozwinac i wychodze wtedy na pracocholiczke ale wole to niz smecenie calej rodziny. Z tesciowa mam dobze bo z nia prawie wogole nie gadam choc mieszkamy razem hehehe