Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A lubicie czosnek z mlekiem i miodem ? Podobno dobre to na przeziębienie, mój mąż to bardzo lubi pić
milly lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Mieszanki z mleka, masła miodu i czosnku razem nie przełknę...raz spróbowałam i wszystko tak jak szybko weszło...tak też szybko wyszło choć każdy składnik z osobna lubię bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 20:39
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Od tego czytania o pysznościach zaczęło mnie w brzuchu kręcić, nawet tak jakby brzuch bolał na okres i w jajniku jakby się paliło, dziwne uczucie
MORISEK chętnie bym schrupała taką kiełbaskę i do tego te pomidorki -
arturowa wrote:Ty to masz niezłe pomysły Ja kiedyś próbowałam upiec kiełbasę na widelcu nad zwykłą kuchenką, ale nie było to za dobre..
Ja miałam podczas okresu takie uczucie jakby palenia, albo wrzątku w macicy. Bałam się że to zapalenie ale okazało się że nie mam wcale bakterii kwasu mlekowego, po mucovaginie mi przeszło. -
Morisek28 wrote:Karmelek, dlatego lekarze odradzają mycie sie pachnacymi plynami do higieny intymnej