Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie przed @ opłaciłam abonament myśląc - o może przyda sie na fioletowej stronie a tu mam filetową... krowe oczywiście mysle o pysznej czekoladce
Kurde nie wiem czy w tym cyklu mierzyc temp. oststnio sie napaliłam na te wysokie temp. a i tak nic z tego nie wyszlo
Morisek napisz książke ze swoimi przygodami zbijesz fortune -
nick nieaktualny
-
Fufka mnie też już wkurza to mierzenie, bo właśnie - wysoka nakręca że pewnie ciąża, jakiś spadek w II fazie - pewnie implantacja, plamienie - jak powyżej itd itp. A na końcu i tak @. Zwariować można ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
http://babyshop.blog.pl/2015/02/10/kobaltowo-i-cynamonowo/
haha rozawiło mnie
Aaagaaatka żebyś wiedziała a z drugiej strony jak nie merze to sie denerwuje czy moze coś tam sie dzieje tak źle tak niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 13:31
aaagaaatka, Morisek28, Kena1983, arturowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, myślałam, ze uda mi się rano napisać, ale niestety. robiłam rano test (no dobra - dwa:P) Bo na jednym wyszła mi baaardzo blada druga kreska. Na drugim nic. Teraz to samo - na kasetkowym z allegro widać drugą kreseczkę, na paskowym nie. Dlatego też wyskoczyłam przed chwilą na betę. Nie wiem, czy te testy z allegro są miarodajne, skoro różnie wychodzą. Macie jakieś doświadczenia z nimi? Wyniki bety najpewniej jutro, choć po 16 mam wpaść zobaczyć, czy czasem nie ma wcześniej. Jej, ale stres i napięcie!Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:21
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dzięki dziewczyny..Morisku, ale to też wychodziła Ci taka blada kreska, a potem okazało się, że ciąży nie było? Staram się podchodzic do tego na razie na chłodno i nie cieszyć na zapas, choć wiadomo - nadzieja jestDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Dziewczynki, a ja odchodzę już od zmysłów! Najchętniej już zrobiła bym betę, ale nie wiem czy jest sens? Dziś jest 23dc, objawów jakiś specjalnych nie mam Troszkę większe piersi, delikatny biały śluz, kuje mnie delikatnie jajnik,szyjka macicy jakby nisko, miękka ( ale nie znam się też za bardzo na tych "szyjkach" ) W ostatniej ciąży, na tydzień przed terminem @ bolały mnie bardzo piersi, były duże i nabrzmiałe. Właśnie wtedy mnie to zainteresowało, bo nigdy mnie piersi przed okresem nie bolały, ale po poronieniu zaczęły mnie właśnie boleć piersi przed @ i teraz to już sama nie wiem czy to jest dobry wyznacznik tak wczesnej ciąży Co o tym sądzicie?
-
Karmelku mnie też zawsze bolały piersi tak dzień przed @ a po poronieniu bolą mnie już od owulacji... Nie mam pojęcia czemu ;/
Badałam prolaktynę i ok ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:17
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Karmelku mnie też zawsze bolały piersi tak dzień przed @ a po poronieniu bolą mnie już od owulacji... Nie mam pojęcia czemu ;/
Badałam prolaktynę i ok ;/
Ja też właśnie badałam prolaktynę i wyniki były ok. A jak myślisz kiedy mogłabym ewentualnie zrobić betę?