Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej My Darling!
Pewnie, że u Nas jest fajnie bo i z Nas fajne kobity
Morisek Ty to niecierpliwa jesteś. Innych przywołujesz do porządku a sama nam tu jojczysz? Oj nie ładnie. Zaraz kara będzie. I nie rób sobie nadziei,że będzie związana z seksem A tak serio, to temp pójdzie w górę i program wyznaczy obu, nie bój żaby, on czasami śpi.
Kena mnie też przeziębienie łapie, pewnie mój M wyjedzie to i ja się pochoruje z tęsknoty za nim Mój tydzień też mnie nie zachęca to wstawania z łóżka, kolezanka na urlopie a ja sama z moją wesołą ferajną ale muszę się pozytywnie nastawić to i przetrwam.
Muszę już się zwlec z łóżka więc miłego dnia, wpadnę na chwilkę po południu i potem wieczorem.
Heja banana i do przodu !!Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki
Wiadomo, że u nas najlepiej
Poczytałam trochę wieczorem na temat starań według O.Sroki i miałam sny, że łooohohohohooo
Morisku zaznaczy owu zobaczysz
Kena umarłam przy Henku z kotłowni
Kurcze dziewczyny mam od ostatniego cyklu jakies dziwne miesiączki ja nie moje po 4-5 dni lekkiego krwawienia a zawsze byly po 7 mocne take, ze masakra leciałąo ze mnie jak z kranu - sorrki za tak obrazowe porównanie - kurka trochę się martwie myślicie, że coś sie może dziać?? Ja to już sie zastanawiam czy menopauzy nie przechodze ?? -
Hej dziewczyny dołączam do pytania - gdzie to się tak kłócą? Chętnie się pośmieję
Codziennie rano budzę się z nadzieją, że tempka wyskoczy do góry o 3 kreski a tu nic... nie robię sobie nadziei
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Boooosssszzzzz widziałyście,melenka dalej tworzy posty na fioletowej stronie:-D
dobra ja lece na zakupy, pranie sprzątanie i gotowanie. Dzien jak co dzień
Zmykam szykować się do pracy. Miłego dzionka moje drogie. -
Morelowa, powodzenia! Trzymam mocno kciuki
Milly
Żałuję, że nie robiłam testów owulacyjnych. Już chyba za późno, żeby zacząć sprawdzać?
Od kilku dni mam zioła o. Sroki, ale jeszcze nie zaczęłam ich pić. Chyba na razie się wstrzymam. Mam nadzieję, że już nie będą potrzebne , ale w razie czego, zacznę pić od 1dc.
O! Stałam się Znajomą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:08
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Morisek, poprzedni cykl trwał 36 dni (ale miałam dużo stresu w pracy, byłam chora, miałam gorączkę), a wcześniejszy tylko 27 (nie wiem dlaczego tak krótko). Przed poronieniem miałam 30-31 dni, po poronieniu: pierwszy cykl - 36 dni, kolejne - 32, 30, 29, 27 i 36.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualny
-
Był mail jakieś 2 tygodnie temu Może nie spoglądałaś na skrzynkę No i niby do 12 lutego trzeba było zamieścić opinię, jest 16ty a tu cisza ;] Fajnie by było wygrać na rok
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny