Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/puste-jajo-potem-ciaza-biochemiczna-czy-to-naprawde-moze-byc-przypadek,6449.html
DZIEWCZYNY PROSZĘ POLUBCIE MOJE PYTANIE!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyHej wam wpadłam się przywitać chociaż bo rzadko jestem Morisek ja też tak mam z tym oknem i testem i nerwem . Może wieczorem będę i was nadrobie teraz idę kotlety robić i pranie bo potem mała odbieram od mamy i chce trochę sprzątać póki jej nie ma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Szkoda tylko że tak mało groszków się pojawiło, a u tych starających się długo to prawdziwa posucha w tym lutym.
W Kenie cała nadzieja :]
Słońce, moja małpa już macha zza rogu..
Jestem na etapie - wzruszam się na światło i temperaturę powietrza....w szkole co chwila pytali co się stało, że ryczę...piętnastej osobie już nie tłumaczyłam , że mam katar tylko ryknęłam, że gówno jej do tego...czyli frustracje związane z małpą zaczynają brać górę...małż też się obraził...tylko znów do końca nie wiadomo na co...pewnie znowu moja wina bo coś chlapnęłam...ech....
Trochę nas testujących w ostatnich dniach miało być...ale dziewczyny coś zamilkły... -
Może spróbuj używać kubeczka menstruacyjnego, ja mam i sobie chwalę - a podobno właśnie jest dobry w takich przypadkach i nawet dobry przy endometriozie. Możesz sobie poczytać http://magicznykubeczek.pl/strona/kubeczek-menstruacyjny-a-zdrowie#5
Kena1983 wrote:Słońce, moja małpa już macha zza rogu..
Jestem na etapie - wzruszam się na światło i temperaturę powietrza....w szkole co chwila pytali co się stało, że ryczę...piętnastej osobie już nie tłumaczyłam , że mam katar tylko ryknęłam, że gówno jej do tego...czyli frustracje związane z małpą zaczynają brać górę...małż też się obraził...tylko znów do końca nie wiadomo na co...pewnie znowu moja wina bo coś chlapnęłam...ech....
Trochę nas testujących w ostatnich dniach miało być...ale dziewczyny coś zamilkły...
Kena uwielbiam Twoje poczucie humoru. I Morska też oczywiścieKena1983 lubi tę wiadomość
Tak dla przypomnienia...
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama , mako, 6lama9, Hatfe , Jaoasia, sylwiasta159 , Pchelkaa , Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka , Lucy7
15. Fufka30 ,kamka , kassandra
16. Kena1983, Nymeria, milly
17.Karmelek211
18. aaagaaatka, AnaAna , astoriaa
19.
20. monia30
21.
22.Befff, KlaudiaN
23.
24. kasialora, Asiasia, menka
25. Sówka_83
26.
27. Sanna
28. nikicia86, Morisek28, sniezka81, gaga
W lutym zakwitło 8 Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 16:12
-
Morisek28 wrote:Agatka mam go, lakarka polecila ale jakow nie mogę. Sie przemóc
Pierwszy cykl jest ciężki, ale jak się przyzwyczaisz i co najważniejsze nauczysz się go sprawnie i dobrze zakładać to jest super. Ja już nie wyobrażam sobie używać czegoś innego.
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]