Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to wygląda:
Skarbie pójdziesz ze mną na siłownię?
Mówisz, że jestem gruba?
No dobra, jak nie chcesz…
I do tego leniwa?
Uspokój się Kochanie.
Uważasz, że jestem histeryczką?
Wiesz, że nie o to chodzi.
Teraz, że przeinaczam prawdę?
Nie, nie musisz ze mną nigdzie iść!
Tak, a dlaczego Ci tak zależy, żeby iść samemu?!Sanna, kr0pka, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 12:11
Viki, Sanna lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Właśnie zmierzyłam tempkę i mam dużo wiecej niż do tej pory. Jeśli jutro rano będzie tak samo, to przynajmniej tym przestanę się denerwować. Ale bedę się denerwowała nadal tym, żeby w razie ciąży dostać na czas heparynę...
A powiem wam, że to codzienne bzykanie to już mnie zmęczyło, tak trochę na siłę było... Bo ani ja, ani mąż nie mamy jakichś strasznie rozbuchanych temperamentów. -
astoriaa wrote:hehehe Mysz no to obyś już mogła od tego odpocząć
Ja akurat mam z tego dużo radości
Ja mam radość jak jest od czasu do czasu, co kilka dni. A codzienne bzykanie, to jakaś masakra. I tylko te pytania "dziś też?" "NO musimy" "No to jak musimy"... hihih. -
arturowa wrote:No Mysz faktycznie, masz prawo być zmęczona Ja w poprzednim cyklu to chyba przegięłam ale mąż się cieszył, w tym cyklu myślałam o serduszkowaniu co dwa dni ale jak widzę że mam śluz płodny i test owulacyjny wskazujący na niedaleką owulację to myślę że muszę korzystać ;P
A mąż ma taką pracę, że ciągle bywa w delagacjach. W tym miesiacu powiedział w pracy kiedy musi być na miejscu i korzystamy. Też czuję, że skoro śluz był płodny, czekaliśmy na pozytywny test owulacyjny, to trzeba korzystać. -
nick nieaktualnyastoriaa wrote:Pewnie, że tak
Ja się martwię, że prawdopodobnie jestem w ciąży a się przeziębiłam
No i marwtie się, że kreski na testach nie są coraz mocniejsze
Ehh, co za miesiąc
Moja kreska dziś jest mocniejsza niż ta wczorajsza i przedwczorajsza.
Dziś kupiłam kolejne testy na poniedziałek i środę.
Mam nadzieję, że 26.02 nie będzie okresu