Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym chciała mieć takie grube krechy.. Aż mi się wierzyć nie chce, no ale
Ja dzisiaj miałam ciężką noc. koszmarne gazy. i budziłam się co godzinę na siku
od 6 na nogach, bo już nie dałam rady usnąć.
o 6 zrobiłam sikańca. jakiś blady wyszedł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/832da59e4d88.jpg
Morisek, a dofinansowanie in vitro?
Dziękuję za gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:09
Morisek28, ważka lubią tę wiadomość
-
zakocona blady bo blady ale jest:* powtorz jutro rano:)
a mi ovu wykrylo owulacje na 11dc czyli 22stycznia tylko i wylacznie na podstawie malego skoku temp ktora mierze o roznych godzinach, a od dwoch dni kluja jajniki, wiecej sluzu niz zwykle i dzisiejszy test na owu troche lepszy od wczorajszego ale to nadal nie pozytyw. niewiem co myslec juz:(
uciekam do pracy:* -
nick nieaktualnyKama witaj, cieszymy się że z nami jesteś.
Morisek ha tez nieraz nam dola ale podnoszę się i wstaje z głową do góry, bo cuda są wiem, bo mój cud ma prawie 9 lat.
Zakocona sliczne II jeszcze raz gratulacje.
Arturowa zawsze chciałam taki wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:15
zakocona lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Będę dzwonić dzisiaj do kliniki i sie dowiem jak to wygląda. Tylko tam dodzwonić sie to jak w totka trafić.
Robiła z dofinansowaniem. Mówiła, że wszystkie badania płatne samodzielnie (sporo ich było), ale zabieg sam w sobie darmowy (3 próby). -
Cześć Dziewczyny :* Zakocona teścik cudny co tam, że trochę blady najważniejsze, że się udało co do innego testu się nie wypowiem szkoda nerwów i słów ( swoje już powiedziałam)
Morisku nasz kochany Lemurku uszka do góry, cuda się zdarzają!! Pomodlę się za Ciebie i świeczkę Ci zapale Uda się kochana zobaczysz!!ważka, zakocona, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,widzę że prawie każda z nas ma jakieś "ale" do wykresu... u mnie też jakiś pokręcony wykres - góra, dół,góra,dół...
Morisek, dlaczego po HSG chcesz nas opuścić? - wtedy to dopiero masz zacząć działać! Z pewnością jest wszystko ok - a podany kontrast polepszy tylko drogę Twojemu jaju i żołnierzykom Twojego lubego, aby mogli się spotkać i zaimprezować. Zobaczysz, że efektem imprezy będzie Morisek junior ( jak nazywał się ten przesłodki - Mort chyba ) Ja na rządowe in vitro niestety się nie łapię. Lekarz daje mi jeszcze dwa cykle na zaciążenie, a później będę się szeroko uśmiechać - albo do banku albo do rodziny.
Rozkręciłaś fajny wątek - a teraz chcesz uciekać?! o Nie!? Nie uda nam się w tym wątku - założymy kolejny. Ale finalnie zobaczycie - wszystkie spotkamy się kiedyś "w realu" - i gdy naszego pociechy będą się oddawać harcom i swawolom...my powspominamy pracowity okres starań...pośmiejemy się z naszych przemyśleń...i wspólnie zabijemy i oskubiemy jakąś kurę - co by nasze maleństwa miały więcej rodzeństwa.Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisek, spokojnie wystarczy nawet fragment. Pamiętaj, że mój jedyny kochany, ktory się ostał - też był dziabnięty prawie w połowie - odżył - ale razem z torbielą, która zajmuje ponad połowę jajnika, a mimo to coś tam jeszcze produkuje... Niestety z AMH (rezerwa) może być obniżona, ale jak mówi mój gin dopóki wynosi 0,1 szansa jest.
-
Ja kurwa nie wyrobię. Jestem nieubezpieczona państwowo, dostanie się do jakiegoś lekarza graniczy z cudem.
Musze sobie załatwić ubezpieczenie, a nawet nie pamiętam już kiedy przestałam być ubezpieczona, bo w ogóle nie korzystam z opieki państwowej, tylko wszędzie prywatnie latam -
Dzień doberek Morisku masz rację, nikt nas nie zrozumie tak jak osoby z podobnymi problemami.
Mnie dziś dopadło jakieś ogromne przeczucie że w tym cyklu się znów nie uda (a to dopiero 9dc).
Ale ogólnie humor od rana mam świetny, jadąc do pracy włączyłam sobie hita https://www.youtube.com/watch?v=gnnbzcxAboo - wiem, że to dość prymitywne ale nieustannie padam na twarz jak tego słucham (ze śmiechu)Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyJa nie mogę nasze państwo jest chore zamiast pomagać i robić wszystko żeby przyrost był wyższy to nie wiecznie pod górę i płac nic dziwnego że ludzie nie decydują się na dzieci albo bardzo mało albo na jedno... Ja przez 3 lata się decydowałam na kolejne bo pieniądze no ale już czas a ze w ciąży mam problemy to musze chodzić prywatnie... A takim kobietom jak Ty to od razu powinni in vitro zrobić, bez ale i innych. Taka matkę to każde dziecko by chciało podziwiam Cię i nie odpuszczaj jesteś twarda!. Morisek<3 zakocona spokojnie pre test ma takie jasne te kreski wiec luzik ja też tak miałam
-
nick nieaktualnyA ja ślub zrobiłam w 3 miesiące. Jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to przyspieszyłam wszystko. Ślub planowaliśmy ale nic nie było tak na styk dziecko wszystko przyspieszyło... I jestem szczęśliwa mężatką od 5 lat fakt ze mnie czasem wkurza i mam ochotę mu walnąć ale bez kłótni było by nudno
-
Morisek28 wrote:Zakocona! Tylko sie nie denerwuj. Wiem ze u Nasto wszystko działa tragicznie.
a po znajomości gdzieś ktoś Cię wcisnąć nie mize?
dobra wybraliśmy jakiegoś, tylko teraz się do niego jakimś cudem dodzwonić, żeby się umówić .. oczywiście prywatnie, bo państwowo to nie ma opcji raczej -
natalka189 wrote:A ja ślub zrobiłam w 3 miesiące. Jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to przyspieszyłam wszystko. Ślub planowaliśmy ale nic nie było tak na styk dziecko wszystko przyspieszyło... I jestem szczęśliwa mężatką od 5 lat fakt ze mnie czasem wkurza i mam ochotę mu walnąć ale bez kłótni było by nudno