Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa pamiętaj po burzy nadchodzi słońce z teczą!!!
Jak by to ma mnie trafiło z tym skopaniem psa to za.... takich mam 2 w domu psy i mało kto mnie zrozumie ale one sa moją ostoją. Zawsze mnie pociesza, zawsze sie na moj widok cieszą.
A w sprawie bety to sama nie wiem ale dla spokoju sumienia bym sprawdziła
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mąż jak usłyszy że chce iść na badanie to się zdenerwuje a ja sama nie wiem, tylko żeby mieć wynik szybko muszę iść znowu do tego laboratorium co zawsze... W sumie to te kolejki są najgorsze ale zobaczymy jutro co z tego wyjdzie, z jednej strony kusi mnie bi jak zobaczę przyrost? To się uciesze i nadzieja znowu będzie większa... Kurcze powiem wam że nawet objawy na poronienie jakoś zniknęły... Ahh ta głupia psychika wszystko e niej siedzi... W sumie to musze się z tym przespać
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
Jeja...Bajka ja malo sie wypowiadam,ale duzo Was podczytuje. Srasznie Cie tule i nie umiemsobie wyobrazic jakie to misi byc ciezkie. Jesli beta przestanie przyrastac to mam nadzieje ze jak majszybciej bedzie spadac i odzuskasz spokoj.
-
Bajkaaa wrote:Mąż jak usłyszy że chce iść na badanie to się zdenerwuje a ja sama nie wiem, tylko żeby mieć wynik szybko muszę iść znowu do tego laboratorium co zawsze... W sumie to te kolejki są najgorsze ale zobaczymy jutro co z tego wyjdzie, z jednej strony kusi mnie bi jak zobaczę przyrost? To się uciesze i nadzieja znowu będzie większa... Kurcze powiem wam że nawet objawy na poronienie jakoś zniknęły... Ahh ta głupia psychika wszystko e niej siedzi... W sumie to musze się z tym przespać
Ja bym zrobiła betę. I tak nic nie zmienisz a może się okaże że nadal przyrasta, a jak nie to tym bardziej będziesz już wiedziała co jest grane. Domyślam się jak musi być Ci ciężko. Tak bardzo Ci współczuję tych ostatnich dni i nerwów. Tulę Cię mocno i po cichu wierzę, że będzie tak jak opisywała Podwójna Mama
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dziękuję jednak ja dziś już czuję że będzie spadek ale rozmawiałam z mężem powiedział że do mnie decyzja należy ale fakt będę miała pewność, już tyle razy robiłam betę że co za różnica czy zrobię jeszcze raz,
Za niedługo będę miała psa siostry u siebie to będę miała zajęcie przed wizytą u lekarza... Ale coś czuję,że dziś już będzie wszystko wiadome w końcu to ostatni dzień 5 tygodnia już nie wejdę w 6... -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Psiak już dobrze będzie żył
Byłam na becie przyrost mały ale u lekarza zobaczyłam serduszko na usg... Dostałam leki i czekamyBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Psiak już dobrze będzie żył
Byłam na becie przyrost mały ale u lekarza zobaczyłam serduszko na usg... Dostałam leki i czekamyBajkaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajka nie skreślaj swojej fasolki bo słabo rośnie, jak widać ona lub on nie skreśla Ciebie jako mamy, chociaż masz słabą wiarę bardzo za Was trzymam kciuki!!!
Nie wiem jak Wy, ale (może to głupi przykład) jak mi kwiatek nie chce rosnąć, to dużo z nim gadam o tej trudnej sytuacji, głaszczę go i mówię, że będę z nim do końca. Może czas Bajka żebyś pogadała ze swoją kruszyną, hm?PodwojnaMama, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa gratuluje serduszka i dziewczyno usmiechnij sie juz i zacznij wierzyc w swoja fasolke, beta to nie wszystko. Skup sie teraz na dobrych myslach a o malym przyroscie juz nie mysl. Twoj okruszek juz udowodnil ze sie nie podda glowa do gory i trzeba zaczac sie usmiechac. Jestes w ciazy, ciesz sie i prosze nie czekaj czy stanie sie cos zlego. Czekaj na same dobre wiescie bo pozytywne podejscie to podstawa
Bajkaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję ślicznie za ciepłe słowa, może faktycznie zacznę mówić do Jurusia bo tak będzie miał na imię chciałabym wierzyć że będzie dobrze nawet moja ginekolog się cieszy no dała leki i kazała czekać wizytę mam za tydzień bety już nie robię by się nie stresować co do przyrostu był taki jak ostatnio i powiem wam że taki mały a od wtorku z ciałka zoltkowego zrobił się zarodek z serduszkiem więc może cis nie tak z tym laboratorium bo dziś miałam późno wyniki bo maszyna nie działała więc może oni coś źle robią...
A co do małego przyrostu to gin powiedziała że miała dwa przypadki jeden ze cisza się utrzymała i było zdrowe dziecko a drugie że poszła ciąża więc 50% wg jej statystyk -
Bajkaa, ja byłam w tym wątku wcześniej, ale cały czas zdarza mi się zaglądać i śledzę Twoją historię. I tak od początku intuicja mi podpowiada, że wszystko się ułoży, medycyna to nie matematyka, każdy organizm jest inny, a może tu akurat jest wyjątek z betą? W każdym razie ja mocno wierzę i trzymam kciuki!
Juruś czyli Jerzy? a jak będzie dziewczynka?Bajkaaa lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Tak Jerzy A mąż już dawno ma imię dla córki i to Weronika ale ja czuję że to chłopak no i każdy dookoła mówi że to mały mężczyzna będzie
A bardzo bym chciała żeby się okazało że będzie wszystko dobrze ze słońce wyszło zza chmur i teraz będzie już tylko lepiej -
Bajkaaa wysyłam Ci promyk pozytywnych uczuć i myśli,niech Cię przepełnią całą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 23:57
Bajkaaa, bejb lubią tę wiadomość
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1