@Lisiku, dokładnie tak jak napisalas- musze sie przyzwyczajać do dobrych rad
Mialam w ogole dzis taka refleksje ze teraz tu nas jednoczy jeden konkretny cel do osiągnięcia ktorego czasem idziemy wrecz po trupach, ale przeciez nie jest powiedziane ze gdyby nasze dzieci byly w jednej przedszkolnej grupie to bysmy sie lubiły 😂 cześć z nas zostalaby oceniona jako "nadopiekuncze" i nadmiernie kontrolujące, inne ze niby dają dziecku za duzo swobody, albo ze wychowują bezstresowo albo ze niezgodnie z najmodniejszym w danym roku kanonem rodzicielstwa.... eh no po prostu chyba trzeba sobie wykształcic skorupkę i robic swoje:/ bo światu nie dogodzisz...
I wiesz kochana, no niby "planuje" ale to to wszystko wydaje mi sie tak ulotne... jest ciagle we mnie strach no ale przeciez musze wierzyć ze Okruszek rosnie. Czekam jak na zbawienie na to l4 bo mam dosc krótki lont w tej ciąży i mega latwo sie wkurzam, parę razy bylam bliska płaczu co mi sie nie zdarza i w ogole emocje chwilami w pracy mnie pokonują😵💫 ale ogolem jest we mnie duzo miłości i szczęścia i chyba te uczucia przeważają nad wszystko inne... nawet nie wiedzialam ile pozytywnych emocji bylo we mnie "uspionych" przez te starania ktore i tak wydaje mi sie ze znosiłam dość dzielnie...
Laba po laparoskopii to bedzie przedsmak twojego ciazowego l4, zobaczysz! Życzę Ci by bylo jak u migotki ✊️✊️✊️
@bajeczko, a jestes pewna ze to wydzielina a nie resztki tabletek? Ja staram sie nie uzywac wkładek i na cyclo zmieniam gacie czasem 2-3 razy dziennie 😌 dokładnie tak jak pisze lisik, probiotyki, jogurty, wietrzenie... do poniedziałku mam nadzieje ze troszke ci przejdzie a jak nie to lekarze zaradzą... wazne by sie to nie rozwinęło przed punkcja... ✊️🫂 wertuj neta w poszukiwaniu domowych sposobów i trzymam kciuki za efekty... no I za spokoj ducha, bo to rowniez wazne, by komoreczki byly wyczilowane i gotowe na seksy na szkielku;)✨️
Co do buraka to kielichowy blender mieli jak zły, nie wiem jak ręczny, mysle ze tez mize sie udać
I ponoć surowy burak ma wiecej krwiotworczych właściwości, ale z kolei lepiej zjeść gotowanego niz żadnego, wiec niech kazda znajdzie swoj sposób na to warzywo

ja gotowane sobie kupuje i kroje na talerz np do kanapek czy cos. A slyszalam kiedys o surowce z surowych ale to z kolei jeszcze nie próbowałam...
⏳️
1.2024
🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR
🚹: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, SDF-15%,
IVF 🙏
💉
7❄️, Diphereline x2
🍀FET➡️ Cyclogest, Prolutex, Bensis, Accofil, Neoparin, Smoflipid, Acard🙏
6dpt- ⏸️
🔜🙏🍀✊️
"Zes*am się, a nie dam się."