Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż jeszcze nic nie wie , wraca w piątek , nie chciałam mu złudnych nadziei robić . Bardzo przeżył moje poronienie . Nawet sobie nie wyobrażacie jak ciężko mi było kiedy dzwonił a ja musiałam zachowywać się jak by nigdy nic . W czwartkiem mam wizytę u lekarza , może już zobaczy kropeczkę I męża przywitam dobrą nowiną
agge, Kinga13, aeiouy, Arashe, moni86, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Weronika2018 wrote:Mój mąż jeszcze nic nie wie , wraca w piątek , nie chciałam mu złudnych nadziei robić . Bardzo przeżył moje poronienie . Nawet sobie nie wyobrażacie jak ciężko mi było kiedy dzwonił a ja musiałam zachowywać się jak by nigdy nic . W czwartkiem mam wizytę u lekarza , może już zobaczy kropeczkę I męża przywitam dobrą nowiną
Ale będzie miał niespodziankęWeronika2018 lubi tę wiadomość
-
I dupa. Nie zjem batonika... Po kolacji coś dziwnie wysoki poziom mam 147 gdzie max 140 może być.
Strasznie to rozczarowujące...Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
moni86 wrote:Dziewczyny u mnie dziś 11dc zrobiłam dziś test owu (wyżej z wczoraj ten niżej jest z dziś) chyba już pozytywny?
https://naforum.zapodaj.net/d99c216542ae.jpg.html
Pozytywny! Działajciemoni86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:U mnie test negatywny ale za to pojawił sie rozciagliwy śluz.
W jakich godzinach robicie te testy?
Ja właśnie nie wiem kiedy robić... słyszałam że powinno się wieczorem. A znów koleżanka mówi, że rano najlepiej... to już sama nie wiem.
U mnie wczoraj dużo śluzu rozciągliwego ale nie przejrzysty, bardziej biały.
Dziś nic, a przed chwilą znów ten rozciągliwy białawy. Nie wiem czy liczyć to jako kremowy, czy rozciągliwy czy co? Bo już sama nie wiem jak to nazwać i zaznaczyć. -
Moni moim zdaniem pozytyw
Niecierpliwa ja zawsze robie po powrocie z pracy bo ibaczej to ciezko by mi bylo 2h nic nie pic i nie siusiac a tak to zawsze na godzine przed koncem zaliczam wszystko
Jak mi sie nie chxe isc do pracy. Wykonczona jestem a niby nic nie robilam. Jedyny plus to na targach swiatecznych wypatrzylismy fajne grafiki do mieszksnia. Moze sobie sprawimy od Mikolajamoni86 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa, Agge w sumie też czytałam różne opinie. Raz że najlepiej w południe, raz że rano... Ale też że po południu... I bądź tu mądra
Wczorajszy robiłam po południu dzisiejszy koło 12.
Szczerze mówiąc bie spodziewałam się że już dziś wyjdzie pozytywny..agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni86 wrote:Niecierpliwa, Agge w sumie też czytałam różne opinie. Raz że najlepiej w południe, raz że rano... Ale też że po południu... I bądź tu mądra
Wczorajszy robiłam po południu dzisiejszy koło 12.
Szczerze mówiąc bie spodziewałam się że już dziś wyjdzie pozytywny..
Szyjki sprawdzać nie umiem więc sama nie wiem:) -
NAg08 wrote:U mnie @ nadal brak, najlepiej jak by wcale nie przyszła, ale jakoś boję się zrobić test który leży szuflazie
NAg08 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Ja na testach z rosmana widzialam ze maja byc nie z porannego moczu natomiast w tych z allegro właśnie jest odwrotnie ze poranny najlepszy i mnie yo dosyć zdziwiło...
Szyjki sprawdzać nie umiem więc sama nie wiem:)
Śluz na razie mam taki jakiś wodnisty lekko ciągnący. No i większą ochotę na małe co nieco tylko żaden jajnik nie boli a do tej pory raczej któryś z nich się odzywał i czułam lekkie kłucie.... -
Odnośnie testów owu to czytałam że najlepiej między 10:00 a 20:00 i nie z pierwszego moczu. Ja też testuje jak wrócę z pracy.
A odnośnie libido to u mnie jest na przekór. Jak trzeba to "nie chcem ale muszem" A jak już jest luz że zrobiłam co mogłam to wtedy dopiero tarmosiła bym mojego M.MamaStasia :), MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:NAg08 ja bym jutro zrobiła test, mogli się coś zmienić od poprzedniego
Na dniach chyba zrobię, bo cały czas mówię jak dalej nie przyjdzie @ to zrobię test i tak czekam pewnie już dawno bym robiła ale zniechęca mnie myśl że jak by się faktycznie udało to poprzednim razem był by choćby jakiś cień tym bardziej że było po terminie @. Sorki że tak narzekam tylko02.01.2019 II (Kaja 15.09.2019r.)
Teraz testuje 25.07.2023 🙈🙈