Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:Maja - a ja myślę że ten brak doła to dlatego że właśnie bardziej uwierzyłaś
. Zbliżyłaś psychicznie do celu, dwie kreseczki przestały być jak yeti
. Co tam że to błąd testu, raz była - drugi raz też będzie
. Ja tak trochę mam po mojej udawanej zielnej kropce
. Tylko musisz się w tym cyklu dużo
z emkiem bo Twoja owulacja jakieś dziwne akcje odstawia i nie wiadomo kiedy jest
Niestety właśnie odwrotnie. Czuję jakby to wszystko było coraz bardziej nierealne. I aż mi słabo że coraz bliżej początku łażenia po lekarzach i dociekania co mi jest i dlaczego. Ehhh
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyHmmm a u mnie jakos dziwnie .. pisalam na watku kwietniowym ze miesiaczka mi sie spoznia i 2 testy negatywne. Okres dostalam 29 kwietnia byl 5 dni. Teraz jest 11 dc i jajnik mnie tak zarywa ze ciezko mi nawet lezec. Szyjka jest otwarta no i sluz jak kurze bialko. Czyzby owu sie przesunela? Na wszelki wypadek ♥️ Bylo dzisiaj w nocy
jutro tez zdzialamy ...
Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo ❤️❤️❤️Flowwer, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:K... jaka u mnie "cudna" pogoda. Powiedziałabym, że piękna zima w tym maju. Śnieg pada, no losie!!!!!
U Was też?
Mieszkam w Szwajcarii i tu snieg w gorach pada co 2-3 dni a u mnie deszcz. Ten tydzien ma byc ladny .. mam nadzieje bo chce w koncu w ogrodku rzeczy posadzic. -
Dziewczyny macie może jakieś sposoby na zwiększenie ilości/jakości śluzu płodnego? Od zeszłego cyklu biorę clo i od tego czasu nie mam ani grama śluzu płodnego w trakcie owu. Zawsze miałam dużo płodnego a teraz nic. Wiesiolka biorę i nic nie daje.Aniołek 07.2017
-
barbarah wrote:Dziewczyny macie może jakieś sposoby na zwiększenie ilości/jakości śluzu płodnego? Od zeszłego cyklu biorę clo i od tego czasu nie mam ani grama śluzu płodnego w trakcie owu. Zawsze miałam dużo płodnego a teraz nic. Wiesiolka biorę i nic nie daje.
może któraś podpowie?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:Narazie sie nie będę widzieć z dr M. Bo wypisze mi receptę a maz odbierze wiec sobie będę pochłania nastepny antybiotyk. Mysle ze na pewno jakiś inny teraz dostanę z tej grupy ktora jest wypisana w antybiogramie. A wogole my z tej samej kliniki, do kogo chodzisz? Ty tez miałaś teraz jakaś infekcje bakteryjna? Tez Klebsiella czy inny dziad?
-
Flowwer wrote:Dużo wody pić i dziewczyny polecają żel ale nazwy nie pamiętam
może któraś podpowie?
Conceive plusFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
mycha91 wrote:Flower bob jest mrozony w biedzie ^^
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
barbarah wrote:Dzięki, podobno dobry jest ten żel, wody staram się wypijać 2 litry dziennie tylko rzadko kiedy mi się to udaje.
Mogę go polecić bo jest bardzo dobry. Fajny poślizg daje hihihiW tym cyklu co prawda nie był mi potrzebny bo moje libido i śluz działało jak należy o dziwo, ale poprzednim razem była tragedia i żel się spisał na medal
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
hey
wreszcie Was nadrobiłam... nadrabiałam weekend od wczoraj - tyle trson produkujecie! ;p
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym - baardzo Was duzoale mam nadzieję, ze bedzie ejszcze wiecej.
ja dzis upuściłam w labo duuuuzo krwi na kompsleksowe badania.. i padłam - TSh 2 razy większe niż rok temu 3,22... ciekawe... (ale przeciez jeszcze nie tak dawno bo pod koniec stycznia bylamw ciaży co prawda cp ale byłam a tu teraz niby TSH które jest bardzo niekorzystne przy staraniach...
-
K01 wrote:hey
wreszcie Was nadrobiłam... nadrabiałam weekend od wczoraj - tyle trson produkujecie! ;p
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym - baardzo Was duzoale mam nadzieję, ze bedzie ejszcze wiecej.
ja dzis upuściłam w labo duuuuzo krwi na kompsleksowe badania.. i padłam - TSh 2 razy większe niż rok temu 3,22... ciekawe... (ale przeciez jeszcze nie tak dawno bo pod koniec stycznia bylamw ciaży co prawda cp ale byłam a tu teraz niby TSH które jest bardzo niekorzystne przy staraniach...Aniołek 07.2017 -
K01 wrote:
ja dzis upuściłam w labo duuuuzo krwi na kompsleksowe badania.. i padłam - TSh 2 razy większe niż rok temu 3,22... ciekawe... (ale przeciez jeszcze nie tak dawno bo pod koniec stycznia bylamw ciaży co prawda cp ale byłam a tu teraz niby TSH które jest bardzo niekorzystne przy staraniach...
dość częto zauważyłam tutaj na forum mimo że THS jest super to na początu ciąży zwrasta u niektórych i jest m.i przyczyną cb. Dlatego jak mantrę powtarzam że po dwóch kreseczkach na teście zbadać progesteron i THS oraz oczywiście betę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄