Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:Maja - a ja myślę że ten brak doła to dlatego że właśnie bardziej uwierzyłaś . Zbliżyłaś psychicznie do celu, dwie kreseczki przestały być jak yeti . Co tam że to błąd testu, raz była - drugi raz też będzie . Ja tak trochę mam po mojej udawanej zielnej kropce . Tylko musisz się w tym cyklu dużo z emkiem bo Twoja owulacja jakieś dziwne akcje odstawia i nie wiadomo kiedy jest
Niestety właśnie odwrotnie. Czuję jakby to wszystko było coraz bardziej nierealne. I aż mi słabo że coraz bliżej początku łażenia po lekarzach i dociekania co mi jest i dlaczego. Ehhh
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyHmmm a u mnie jakos dziwnie .. pisalam na watku kwietniowym ze miesiaczka mi sie spoznia i 2 testy negatywne. Okres dostalam 29 kwietnia byl 5 dni. Teraz jest 11 dc i jajnik mnie tak zarywa ze ciezko mi nawet lezec. Szyjka jest otwarta no i sluz jak kurze bialko. Czyzby owu sie przesunela? Na wszelki wypadek ♥️ Bylo dzisiaj w nocy jutro tez zdzialamy ...
Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo ❤️❤️❤️Flowwer, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:K... jaka u mnie "cudna" pogoda. Powiedziałabym, że piękna zima w tym maju. Śnieg pada, no losie!!!!!
U Was też?
Mieszkam w Szwajcarii i tu snieg w gorach pada co 2-3 dni a u mnie deszcz. Ten tydzien ma byc ladny .. mam nadzieje bo chce w koncu w ogrodku rzeczy posadzic. -
Dziewczyny macie może jakieś sposoby na zwiększenie ilości/jakości śluzu płodnego? Od zeszłego cyklu biorę clo i od tego czasu nie mam ani grama śluzu płodnego w trakcie owu. Zawsze miałam dużo płodnego a teraz nic. Wiesiolka biorę i nic nie daje.Aniołek 07.2017
-
barbarah wrote:Dziewczyny macie może jakieś sposoby na zwiększenie ilości/jakości śluzu płodnego? Od zeszłego cyklu biorę clo i od tego czasu nie mam ani grama śluzu płodnego w trakcie owu. Zawsze miałam dużo płodnego a teraz nic. Wiesiolka biorę i nic nie daje.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:Narazie sie nie będę widzieć z dr M. Bo wypisze mi receptę a maz odbierze wiec sobie będę pochłania nastepny antybiotyk. Mysle ze na pewno jakiś inny teraz dostanę z tej grupy ktora jest wypisana w antybiogramie. A wogole my z tej samej kliniki, do kogo chodzisz? Ty tez miałaś teraz jakaś infekcje bakteryjna? Tez Klebsiella czy inny dziad?
-
Flowwer wrote:Dużo wody pić i dziewczyny polecają żel ale nazwy nie pamiętam może któraś podpowie?
Conceive plusFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
mycha91 wrote:Flower bob jest mrozony w biedzie ^^
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
barbarah wrote:Dzięki, podobno dobry jest ten żel, wody staram się wypijać 2 litry dziennie tylko rzadko kiedy mi się to udaje.
Mogę go polecić bo jest bardzo dobry. Fajny poślizg daje hihihi W tym cyklu co prawda nie był mi potrzebny bo moje libido i śluz działało jak należy o dziwo, ale poprzednim razem była tragedia i żel się spisał na medal
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
hey
wreszcie Was nadrobiłam... nadrabiałam weekend od wczoraj - tyle trson produkujecie! ;p
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym - baardzo Was duzo ale mam nadzieję, ze bedzie ejszcze wiecej.
ja dzis upuściłam w labo duuuuzo krwi na kompsleksowe badania.. i padłam - TSh 2 razy większe niż rok temu 3,22... ciekawe... (ale przeciez jeszcze nie tak dawno bo pod koniec stycznia bylamw ciaży co prawda cp ale byłam a tu teraz niby TSH które jest bardzo niekorzystne przy staraniach...
-
K01 wrote:hey
wreszcie Was nadrobiłam... nadrabiałam weekend od wczoraj - tyle trson produkujecie! ;p
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym - baardzo Was duzo ale mam nadzieję, ze bedzie ejszcze wiecej.
ja dzis upuściłam w labo duuuuzo krwi na kompsleksowe badania.. i padłam - TSh 2 razy większe niż rok temu 3,22... ciekawe... (ale przeciez jeszcze nie tak dawno bo pod koniec stycznia bylamw ciaży co prawda cp ale byłam a tu teraz niby TSH które jest bardzo niekorzystne przy staraniach...Aniołek 07.2017 -
K01 wrote:
ja dzis upuściłam w labo duuuuzo krwi na kompsleksowe badania.. i padłam - TSh 2 razy większe niż rok temu 3,22... ciekawe... (ale przeciez jeszcze nie tak dawno bo pod koniec stycznia bylamw ciaży co prawda cp ale byłam a tu teraz niby TSH które jest bardzo niekorzystne przy staraniach...
dość częto zauważyłam tutaj na forum mimo że THS jest super to na początu ciąży zwrasta u niektórych i jest m.i przyczyną cb. Dlatego jak mantrę powtarzam że po dwóch kreseczkach na teście zbadać progesteron i THS oraz oczywiście betę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄