Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Kama i Ewelina ja to myślałam zawsze że jestem największym pechowcem. Pare razy mialam odraczaną laparo.
I raz zostałam wyrzucona ze szpitala bo ordynator stwierdził że wymyslam iż nie mogę zajść w ciążę to był 2006r
Kochana jeśli szukasz pechowca to ja jestem najlepszym przykładem. Cały czas pod górkę. Jeden krok do przodu, dwa w tył. Dziś się śmiałam, że urodziłam się z czarnym kotem na plecach.
Ale koty kocham!!!
Ale lekarze są bezwzględni. Ja do przyjęcia z obumarłą ciążą miałam Meksyk z jedną lekarką, że wymyślam także wierzę z tym ordynatorem.Flowwer lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flower ty mój wujku Google oprócz witaminy d3 jakie jeszxze powinnio się brać??? Bo.ja biorę fiolik B6 i d3. Z tym b6 zastanawiam się czy czasem miałam nie brać d6? Hihi jest taka?! Bo pani doktor zaleciła ☺
-
D6 ??? Ja nie słyszałam o takiej może pomyliła z B6 ?
Ja teraz biorę D3 4000j jak miałam poziom 56. Czekam na wynik czy ta dawka wystarczy na podtrzymanie tej wartości bo wczesniej 10000j !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Kama i Ewelina ja to myślałam zawsze że jestem największym pechowcem. Pare razy mialam odraczaną laparo.
I raz zostałam wyrzucona ze szpitala bo ordynator stwierdził że wymyslam iż nie mogę zajść w ciążę to był 2006r
Ja tez jestem pechowcem jesli chodzi podchodzenie do hsg...
Juz 4 razy wymaz wychodzi mi slabo i nie moge jej zrobic.
Bralam juz tone antybiotykow i globulek.
Pech to za malo powiedziane:(((
Madzik
Mama 3 corek:) -
Karma88 wrote:Kochana jeśli szukasz pechowca to ja jestem najlepszym przykładem. Cały czas pod górkę. Jeden krok do przodu, dwa w tył. Dziś się śmiałam, że urodziłam się z czarnym kotem na plecach.
Ale koty kocham!!!
Ale lekarze są bezwzględni. Ja do przyjęcia z obumarłą ciążą miałam Meksyk z jedną lekarką, że wymyślam także wierzę z tym ordynatorem.
Ja jutro zapisuje się do innego lekarze bo kolejki wielomiesieczne są do niego ale do IVF mój jest nie za bardzo.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dootka_86 wrote:Ja mam niemal w każdym cyklu, ale tlumacza to blizna po cesarce
Cykl mial byc bez obserwacji, bez staran , a za chwilę dopisze "bez seksu" -
staraczka1111 wrote:No to dobrze biorę, dziękuję :* d3 mam 2000j.m a B6 50mg
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Mi przy takiej dawce poziom D3 ani nie drgnoł dopiero po końskich dawkach. A sprawdzałaś jej poziom ?
-
Inffinito22 wrote:Wiecie ile te badania witaminy d3 kosztują?
Ja wiem, że cena może się różnic ale na jednym lab widzialam 250 a na drugim 50, więc to chyba za duża rozbieżność cenowa?
Nie wiem skad jestes, ale moge podpowiedziec, ze slaskie laboratoria analityczne maja cene d3 50zl. Podobnie jak Flowwer suplementuje sie d-vitum. Ja dopiero zaczelam przyjmowac d3 w dawce 10000j. Norma min. u mnie w labo to 30, a ja mialam 17... -
Również dołączam do majowego testowania , oby początek maja był owocnySzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Barbarka1984 wrote:Nie wiem skad jestes, ale moge podpowiedziec, ze slaskie laboratoria analityczne maja cene d3 50zl. Podobnie jak Flowwer suplementuje sie d-vitum. Ja dopiero zaczelam przyjmowac d3 w dawce 10000j. Norma min. u mnie w labo to 30, a ja mialam 17...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Barbarka1984 wrote:Nie wiem skad jestes, ale moge podpowiedziec, ze slaskie laboratoria analityczne maja cene d3 50zl. Podobnie jak Flowwer suplementuje sie d-vitum. Ja dopiero zaczelam przyjmowac d3 w dawce 10000j. Norma min. u mnie w labo to 30, a ja mialam 17...
Dokładnie z Zabrza
To trzeba bedzie zrobic to badanie w takim razie. Dzis bedą wyniki to wam napiszę, co wyszło.
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Flowwer jest tu naszą skarbnicą wiedzy
U mnie już chyba po owulce. Starania były na luzie - wtedy gdy była ochota a nie z myślą, że w tym dniu trzeba. Teraz pozostaje czekać do 4-5 maja. Zapasy ananasa już zrobiłam -
summer86 wrote:Flowwer jest tu naszą skarbnicą wiedzy
U mnie już chyba po owulce. Starania były na luzie - wtedy gdy była ochota a nie z myślą, że w tym dniu trzeba. Teraz pozostaje czekać do 4-5 maja. Zapasy ananasa już zrobiłam
To trzymam mocno kciuki! w maju wszystko kwitnie to i Fasolinka sie wypączkuje14 cykli starań