Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Mój mąż mi "zabronił" robienia testu jeszcze..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Słuchasz go ?? Mój nawet o testach nie wie a teraz mam schowane 3 Ostatnio miałam zakaz badania bety przez niego wiec pojechałam na zakupy oficialnie a byłam w labie
Nie zawsze, ale teraz ma rację. Wolę pisać pracę na fali nakręcania się niż rozczarowania -
Bocianiątko wrote:A czy te % po prostu nie mówią jakie jest prawdopodobieństwo pozytywnego testu jesli jest ciąża w zależności który to dpo? Bo jak nie zaznaczasz objawów to też % masz... A z objawów masz punkty w detektorze...
I rzeczywiście 10 dpo rzadko test wychodzi...
Pewnie macie racje , a ja sierota znowu przeinaczylam i zle zrozumialam. Blondynki tak maja hahahahaha
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/w-oczekiwaniu-na-testowanie,13.html#88 -
Schmetterling wrote:Nie zawsze, ale teraz ma rację. Wolę pisać pracę na fali nakręcania się niż rozczarowania
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
u mnie zaczęła się @, więc byle do 30 tak jak flower do 12 dpo będę testować bobotesta którego nie zdążyłam użyć przez 2 razy jak to mówią do trzech razy sztuka maj musi być szczęsliwyTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Flowwer wrote:W tym cyklu mam zamiar testować 12 dpo czyli za 10 długich dni
Bardzo mocno trzymam kciuki i odliczam już z TobąFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:u mnie zaczęła się @, więc byle do 30 tak jak flower do 12 dpo będę testować bobotesta którego nie zdążyłam użyć przez 2 razy jak to mówią do trzech razy sztuka maj musi być szczęsliwy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Co jest Maja?
Ja bardzo nie chce dostać tego okresu ale dzisiaj jakby zaczyna sie niestety zapowiadać piersi lżejsze, temperatura niby teraz wysoka ale rano było oczko w dół i bardzo rozmiękczyła mi sie szyjka. Nie umiem stwierdzić czy jest otwarta czy zamknięta kiedy jest miękka, a wy? Jedyne co mi sie podoba to śnieżno biały śluz na szyjce. Podoba mi sie bo chyba pozbyłam sie plamień przed okresem i wydłużyła mi sie faza bez plamien polecam magnez i tabletki femibion różowe (poprawiła mi sie tez od nich cera, bardzo sie wygładziła, nie wiem czemu )
Generalnie stresuje sie bo nie chce strasznie dostać okresu, najchętniej zatezasnelabym sie w domu na 4 spusty i jej nie wpuściła2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flower a Ty jak tam? Właczyłabyś sobie ten wykres to by człowiek chociaż zerknął jak sie u Ciebie sprawy mają2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa zamknij ją i nie wypuszczaj najlepiej do piwnicy na 9 mies
nowa na dzielni, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄