Forum W oczekiwaniu na testowanie Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
Odpowiedz

Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE

Oceń ten wątek:
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 1584 776

    Wysłany: 4 listopada 2019, 07:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, Zasjonek wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń, a wszczegolnosci upragnionych II kreseczek na teście.

    szona, Zajsonek lubią tę wiadomość

    7.12.2020
    8dpo Beta Hcg 3,04
    Progesteron 12,9
    9.12.2020
    Beta HCG <1 😭

    05.01.2021
    8dpo progesteron 14,5
    07.01.2021
    Beta HCG 3,11

    Wyniki nasienia w normie.
    Jeśli w ciągu dwóch cykli nie zaskoczy to drożność jajowodów.
  • Salome Autorytet
    Postów: 2406 3534

    Wysłany: 4 listopada 2019, 07:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również podpisuję się pod życzeniami :) Wszystkiego najlepszego, dziewczyny! 🎂🎂🎂

    szona, Zajsonek lubią tę wiadomość

    Pierwszy transfer - nieudany
    Został 1 x ❄️
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet
    Postów: 1180 2200

    Wysłany: 4 listopada 2019, 07:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 22:09

    szona, Zajsonek lubią tę wiadomość

    12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 07:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat!!🎂 sto lat!!🎂
    Najlepsze życzenia dla Was Szonko i Zajsonku!!! Niech spełniają się marzenia!!!
    Miłego dnia :* oby przynosił same dobre niespodzianki!!! Buziaczki :D

    szona, Zajsonek lubią tę wiadomość

  • Suszarka Autorytet
    Postów: 1960 3773

    Wysłany: 4 listopada 2019, 07:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Szona, Zajsonek buziaczki urodzinowe dla Was, spełnienia marzeń i dużo zdrówka. Obyście w następne urodziny mogły już wyjść na spacer z dzidziusiami 😘

    Dzastina kciuki za betę 😘

    Pati próbuj domowych sposobów, seria prenalen to niestety sam cukier i zero substancji które mogłyby pomóc w chorobie. Pan Tabletka o tym pisał na blogu. Dużo zdrówka ❤

    Sylwia domyślam się że odstawienie progesteronu to nieziemski test dla psychiki...ja jednak wierzę, że lekarz wie co robi i Ty też musisz mu zaufać. Będzie dobrze! Moja siostra była na progesteronie do mniej więcej tego samego momentu ciąży w którym Ty jesteś. Nie było żadnych problemów po odstawieniu, dzidziuś urodził się w terminie zdrowy jak ryba a teraz ma już prawie 5 lat :)

    Wszystkim dziewczynom życzę udanego tygodnia, niech przyniesie same miłe niespodzianki 😃

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 07:55

    szona, Zajsonek, syllwia91, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    syy29vvj0l0qm84z.png
  • Angelika1313 Autorytet
    Postów: 1194 3302

    Wysłany: 4 listopada 2019, 07:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, Zajsonek wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia, szczęścia, samych radosnych chwil w życiu i spełnienia marzeń 😗🎂🎈🎉


    Ja od rana siedzę w labo i robię OGTT i pomódlcie się żebym nie zwymiotowała .. tragedia jak w ciąży tego nie mogę przetrawić.. wiedziałam że tak będzie bo wszystkie słodycze powodują u mnie mdłości A co dopiero to świństwo... ledwo się powstrzymuje .. bleee...

    szona, MagdalenaMaria2, Zajsonek, Suszarka, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    Aleksandra 23.06.2020 3090g 51cm 👣❤️

    7bd1324f90.png

    19cs.. 1 cykl po hsg szczęśliwy 💖
    10.10 II
    04.11 : Crl 6,6 mm i jest <3
    14.11 : 1,62 cm szczęścia 😍
    06.12 prenatalne: crl 45,5 mm <3
    07.02 : 287g córeczki ❤
    24.02 : 496g <3
    12.03 : 781g <3
    03.04: 1244g <3
    23.04: 1703g <3
    07.05: 2148g <3
    21.05: 2520g <3
    04.06: 2818g <3
    15.06: 3178g <3

    29.08.2019 HSG oba jajowody drożne
    🌸MTHFR C677T hetero🌸MTHFR A1298C hetero🌸PAI-1 homo🌸Insulinooporność🌸pcos🌸hiperprolaktynemia🌸niedoczynność tarczycy🌸cukrzyca w ciąży.
    💊 Metformina, letrox, acard, heparyna, duphaston, insulina
  • szona Autorytet
    Postów: 5738 13513

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bardzo Wam dziękuję! ❤️ Moim sukcesem tego roku jest odnalezienie Was, które trzymacie mnie w pionie już tyle czasu, a od maja podwójnie mocno. Wspaniałe z Was osoby. Dziękuję!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 10:52

    Angelika1313, MagdalenaMaria2, Kittinka83, Madziandzia, Salome, Zajsonek, Suszarka, Malgonia, Gosiek1993, Malinaa90, aeiouy, MonikA_89!, moyeu, Iseko lubią tę wiadomość

    17 cs po cb. (24 cs)

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka, Zajsonek przytulam mocno i życzę dwóch tłustych krech 😘

    Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę u androloga! Oby luby nie spierdzielił spod gabinetu a lekarz był konkretny.

    MagdalenaMaria2, Kittinka83, Zajsonek, Suszarka, Ania_85_, szona, Gosiek1993, aeiouy, MonikA_89!, moyeu, Iseko lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, Zajsonek ja również dołączam do życzeń.
    I dokładam swoje: abyście w życiu miały dużo tego, czego w tym momencie macie za mało 😚😚

    MagdalenaMaria2, Zajsonek, szona lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja, i ja! Też chce Wam życzyć dziewczyny wszystkiego najlepszego! Przede wszystkim zdrowia! Szona Tobie z całego serca życzę II kresek ❤ Zajsonek za Ciebie kciuki, aby wszystko brnęło szczęśliwie 😘 dużo miłości dziewczyny. Sto lat!

    Zajsonek, MagdalenaMaria2, szona lubią tę wiadomość

  • Suszarka Autorytet
    Postów: 1960 3773

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziandzia oby dzisiejsza wizyta była początkiem drogi do samych dobrych wiadomości! Mocne kciuki!

    MagdalenaMaria2, szona, Madziandzia lubią tę wiadomość

    syy29vvj0l0qm84z.png
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2400

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję bardzo za życzenia ❤
    Bardzo miło mi się na serduszku zrobiło 🥰
    Dziękuję i czekam do końca miesiąca na prezenty od Was, w postaci II 😍

    MagdalenaMaria2, Agape91, Kittinka83, szona, Madziandzia, i'm_back, MonikA_89!, Iseko lubią tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2212 3225

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziandzia kciuki za wizytę. ✊😘

    Zajsonek, Szona Wszystkiego co najlepsze ! 😘

    szona, Madziandzia, Zajsonek lubią tę wiadomość

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 1500
  • Ania_85_ Autorytet
    Postów: 300 1019

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, Zajsonek- ja również życzę Wam zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń 😘

    szona, Zajsonek lubią tę wiadomość

    uwo9skjob07enzxz.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje najwspanialsze poniedziałki są jeszcze dniem gdzie pijąc rano kawę za kawą próbuje Was nadrabiać... Weekendy sprzątam dom, choróbsko mi nie pomaga w tym całym natłoku, zaraz idę zbierać chłopców jeden przedszkole drugi do niani między czasie próbuje zrobić jakikolwiek obiad heh... Ciesze się że od piątku znów będzie dzień więcej wolnego... Iiii czekam do piątku... 13 mam powtórne rtg zatok jak antybiotyk i leki działają oraz dalsze decyzje do do mnie pani laryngolog.... Hmmm tak wszystko na raz.... Biorę się od miesiąca za uporządkowanie maleńkich rzeczy.. Ale jakoś mam strach ruszać tych kartonów... Serio... Jakoś mi tak ciężko... Tym razem będzie to chyba najskuteczniejszym lękiem na @ jak przylezie jak to zwykle, porobię paczki i oddam gdzies... To że dałam nam czas do końca roku na trzeciego okruszka też nie koniecznie dobrze na mnie działa ale myślę że tak będzie najrozsadniej później będzie za ciężko, starszy zerówka młody do przedszkola a ja będę mogła iść do pracy w zawodzie na jeden pełny normalny etat a nie taka gonitwa od 3 rano do samego wieczora... Wszystko w biegu...

  • Ona-na-na Ekspertka
    Postów: 134 148

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla dziewczyn! Spełnienia marzeń, szczególnie tych o II 😍

    Mi majaczą na testach jakieś bladziochy...
    W razie co dalej biorę dupka.
    Jutro idę na betę.

    szona, MagdalenaMaria2, Salome, Zajsonek lubią tę wiadomość

    Start: wrzesień 2017:
    -Listopad 2018: laparo, wszystko ok;
    -Dwie kreski po pierwszym cyklu z luteiną;
    -04-02-2019 synek [*] (11tc)

    Nowy rozdział:
    -mięśniaki po łyżeczkowaniu
    -cykle 30 dni (bez starań)/43 dni (podczas starań)
    -mutacja mthfr c677t heterozygota
    -mutacja 675 (4g/5g) w genie pai-1 (serpine1)
    -kariotypy OK

    -październik 2019: drugi cykl z Clo+Ovitrelle --> CB
    -grudzień 2019: czwarty cykl z Co+Ovitrille--> CB

    Maj 2020: (nowe starania)
    -Pierwszy cykl z Clearblue Monitor Płodności-->CB

    Leczenie pod skrzydłami nowego lekarza (konkretny gość!)
  • szona Autorytet
    Postów: 5738 13513

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziandzia! Wszystkie moce i dobre myśli w stronę Twojego Lubego!

    MagdalenaMaria2, Madziandzia lubią tę wiadomość

    17 cs po cb. (24 cs)

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 10:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 13:56

    szona, Zajsonek lubią tę wiadomość

  • Suszarka Autorytet
    Postów: 1960 3773

    Wysłany: 4 listopada 2019, 10:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się pożalić, bierze mnie przeziębienie, ciągnie mnie w brzuchu jak na @ i sutki mega bolą. Jak nic będzie okres wcześniej, tak jak ostatnio.

    syy29vvj0l0qm84z.png
  • Misiaa Autorytet
    Postów: 2584 3934

    Wysłany: 4 listopada 2019, 10:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szybkie pytanie z doskoku. Odebralam wyniki. Tsh 2.23 ft4 17.53przy normie 12-22 i ft3 4.64 przy normie 3.9-6.7 mysliscie ze ok?

    24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔

    "Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda.."
‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego