Forum W oczekiwaniu na testowanie MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY

Oceń ten wątek:
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, przykro mi bardzo :(
    Chciałabym umieć powiedzieć Ci coś mądrego. Jeśli to Cię pocieszy jakoś, to patrząc na stare wątki zazwyczaj widziałam w stopkach informacje o narodzonych dzieciach. Może po prostu Tobie potrzeba więcej czasu. Mam nadzieję, ze już nigdy nie będziesz musiała płakać z powodu @ czy bieli na teście.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:

    Siwulec, Kochana, dobrze Cię tutaj widzieć :) Jak się czujesz?

    Miłego dnia Dziewczyny!


    Dzięki Emi, u mnie fizycznie coraz lepiej :) jeszcze chwila i wracam do żywych a jak doktorek da zielone światło to i do starań zamierzamy wrócić :)

    MOJE, Malgonia, Emiilka, Anna Stesia, ANkaG lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Dzięki Emi, u mnie fizycznie coraz lepiej :) jeszcze chwila i wracam do żywych a jak doktorek da zielone światło to i do starań zamierzamy wrócić :)

    Cieszę się, że lepiej się czujesz. Też tego pierwszego tygodnia nie wspominam najlepiej. Zobaczysz, nim się obejrzysz będziemy rozmawiać o owulakach :)
    Dobrze, ze się nie poddajesz :)

    Siwulec lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1980 2223

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za wsparcie :*

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    Chyba jest coś ze mną nie tak, niedługo będzie potrzebny psychiatra. Dowiedziałam się że moja świadkowa urodziła, oficjalnie nawet mi się nie przyznała że jest w ciąży, bo przecież ja się tyle staram i na pewno byłoby mi przykro. Dodatkowo nasikalam na test i jest dupa. Znowu :( pół godziny wyłam, nie płakałam tylko wyłam dosłownie w ręcznik w łazience żeby sąsiedzi nie słyszeli. Mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać na miesiąc na bezludną wyspę bez internetu, testów, lekarzy, tabletek
    Mimo wszystko admiralka gratuluję i trzymam kciuki za betę agulineczki


    Jak dla mnie jesteś całkiem normalna :* mam nadziej ze ten płacz troszkę „oczyścił” Twoja głowę i wiesz czasem jak się w nas coś zbiera to wystarczy pierdoła żeby się przelało i płacz jest w tym przypadku potrzebny :*

    Zrób coś dla siebie Kochana, nie wiem co lubisz: zakupy, kino, winko, dobra kolacja, masaż...może uda Ci się sprawić sobie samej jakaś taka zwykła przyjemność :*

    Ściskam Cię bardzo mocno i pamiętaj, siła jest kobietą <3 jesteś wyjątkowa i w końcu wszystkie wylane łzy zostaną Ci wynagrodzone :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • agulineczka Autorytet
    Postów: 6002 6511

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wyniki!

    11dpo - 39,8 mlU/ml
    13dpo - 146,9 mlU/ml

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:25

    Karma88, Siwulec, Frelcia, Malgonia, Yoselyn82, Kaczorka, Kotowa, KateHawke, nenusia, reset, Luna1993, panan12, Izape_91, -Mamunia-, Jeżowa, Emilkap11, Achia, lamka, moyeu, Bocianiątko, MOJE, blue00, Anaaa90, Cabrera, Mala90, Minie Black, iwanoc, Flowwer, Kargo31, Anna Stesia, Lucia88, Bajkaaa, Angelika83, JuicyB, Phnappy, Czrna 81, Lunaris, Barbarka1984, MaryAnn, ANkaG, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość

    atdc2n0aqc09psg2.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
  • agulineczka Autorytet
    Postów: 6002 6511

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z progesteronem jest problem, tzn Pani w labo powiedziala, ze wyszedl wysoko i przez to maja jakis problem z odczynnikiem, nie wiem do konca o co chodzi. Maja do mnie dzwonic.

    atdc2n0aqc09psg2.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka ślicznie!!!! :D

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8569 7932

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta tulę Cię najmocniej jak potrafię! Każda z nas miała podobne chwile bezsilności i złości na cały świat. Ale wiem, że jesteś silna i będziesz walczyć dalej.


    Agulineczka, piękny przyrost!

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Cieszę się, że lepiej się czujesz. Też tego pierwszego tygodnia nie wspominam najlepiej. Zobaczysz, nim się obejrzysz będziemy rozmawiać o owulakach :)
    Dobrze, ze się nie poddajesz :)


    Kochana z dnia na dzień wierze w to bardziej <3 owulaki, pecherzyki, testy będą znów na porządku dziennym ;)
    Muszę tylko TSH obniżyć i wracam ze zdwojona siła ;)

    Malgonia lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Dziewczyny mam wyniki!

    11dpo - 39,8 mlU/ml
    13dpo - 146,9 mlU/ml


    <3 :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka jupi:)) ❤

    Dziewczyny ile tych orzechów i moreli jecie na dzień ?

  • admiralka Autorytet
    Postów: 1992 3383

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    Chyba jest coś ze mną nie tak, niedługo będzie potrzebny psychiatra. Dowiedziałam się że moja świadkowa urodziła, oficjalnie nawet mi się nie przyznała że jest w ciąży, bo przecież ja się tyle staram i na pewno byłoby mi przykro. Dodatkowo nasikalam na test i jest dupa. Znowu :( pół godziny wyłam, nie płakałam tylko wyłam dosłownie w ręcznik w łazience żeby sąsiedzi nie słyszeli. Mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać na miesiąc na bezludną wyspę bez internetu, testów, lekarzy, tabletek
    Mimo wszystko admiralka gratuluję i trzymam kciuki za betę agulineczki

    Tulę z całych sił :( To jest cholernie niesprawiedliwe :(


    Dziękuje dziewczyny za wszystkie gratulacje i dobre słowa! Jestescie przekochane, aż mam łzy w oczach :*

    Agulineczka, wiedziałam że będzie piękny przyrost! <3

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:28

    -Mamunia-, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    atdc9vvjhr7v1l6t.png

    h84f9vvj1bgblfir.png

    03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Yoselyn82 Autorytet
    Postów: 14666 18490

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka piękny przyrost, gratuluje :)

    Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

    Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

    Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka WOW :)
    Ale mi radość sprawiłaś :)

    Siwulec a ile masz tego TSH? Ja wróciłam do Euthyroxu i żałuję, ze dałam się namówić na sam jod :P no, ale jakoś to będzie. Musi być w końcu już zaraz pierwszy tydzień ciąży mi minie:P
    Obyś jak najszybciej dostała teraz @


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • agulineczka Autorytet
    Postów: 6002 6511

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia <3

    Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jestescie Kochane!

    Malgonia, -Mamunia- lubią tę wiadomość

    atdc2n0aqc09psg2.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, Sloneczko Nasze nie smuc sie, bo i Nam jest strasznie smutno. Wyplacz sie a jutro bedzie z pewnoscia lepiej.

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka ♥️ gratulacje !
    No w końcu coś się w merci dzieje :)

    Ja już chyba sobie odpuściłam. Rozmawiałam z em, on twierdzi że mu też zależy itd. porobiły badania ale już nawet mi się nie chce mierzyć temperatury. Wydaje mi się że cykl bezowulacyjny. Nie chciało mi się iść na monitoring. Owulaki są negatywne. Temperatura nisko 15 DC. Nawet mi się męża nie chce wykorzystywac

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGULINECZKA piękny przyrost :)
    do mnie @ się zbliża...mam nadzieję że jednak przyjdzie w pt/sob bo mąż wyjeżdża w przyszłym tyg ale obiecał na owulke wrócić:) trochę sie boję nakręcać psychicznie że po histero nam się uda,ale cięzko tak nie myśleć z kolei..
    jedno wiem-przez ten miesiąc bez zbliżeń, kiedy wiem że na 100% okres przyjdzie to wszystkie objawy które miałam za ciąże w poprzednich mcach to objawy @- czyli płacz na serialach, reklamach (tak z tydzien przed @), ból cycków (i to porządny że hoho), ból głowy, apetyt na dziwactwA, ból podbrzusza. wszystko mialam też teraz. nasza głowa nieźle potrafi namieszac.
    mam nadzieję ze testowanie w kwietniu będzie dla nas szczęśliwe bo boję się że jak tfu tfu- nie wyjdzie-rozsypie się na milion kawałeczków..

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta każdej z nas w pewnyn momencie opadają ręce. Bardzo dobrze Cie rozumiemy. Też ostatnio wyłam jak wilk do księżyca, ale dobrze mi to wycie wyszło i wstałam z kolan :) popłacz, popłacz i jutro będzie lepiej :)

    Izape może.owulka.będzie po 20 dc. Ja tak często mam. W sumie to chyba dopiero 2 razy miałam przed 20 dc.


    Agulineczka <3 bardzo się cieszę :)

    Ja zaraz znów do pracy. Zebranie z rodzicami. Nie chce mi się. Wszystko mnie boli i kręci mi się w głowie. Chyba grypsko jakieś się chce wkraść. :/

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ