MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta, przykro mi bardzo
Chciałabym umieć powiedzieć Ci coś mądrego. Jeśli to Cię pocieszy jakoś, to patrząc na stare wątki zazwyczaj widziałam w stopkach informacje o narodzonych dzieciach. Może po prostu Tobie potrzeba więcej czasu. Mam nadzieję, ze już nigdy nie będziesz musiała płakać z powodu @ czy bieli na teście. -
Emiilka wrote:
Siwulec, Kochana, dobrze Cię tutaj widzieć Jak się czujesz?
Miłego dnia Dziewczyny!
Dzięki Emi, u mnie fizycznie coraz lepiej jeszcze chwila i wracam do żywych a jak doktorek da zielone światło to i do starań zamierzamy wrócićMOJE, Malgonia, Emiilka, Anna Stesia, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Dzięki Emi, u mnie fizycznie coraz lepiej jeszcze chwila i wracam do żywych a jak doktorek da zielone światło to i do starań zamierzamy wrócić
Cieszę się, że lepiej się czujesz. Też tego pierwszego tygodnia nie wspominam najlepiej. Zobaczysz, nim się obejrzysz będziemy rozmawiać o owulakach
Dobrze, ze się nie poddajeszSiwulec lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Chyba jest coś ze mną nie tak, niedługo będzie potrzebny psychiatra. Dowiedziałam się że moja świadkowa urodziła, oficjalnie nawet mi się nie przyznała że jest w ciąży, bo przecież ja się tyle staram i na pewno byłoby mi przykro. Dodatkowo nasikalam na test i jest dupa. Znowu pół godziny wyłam, nie płakałam tylko wyłam dosłownie w ręcznik w łazience żeby sąsiedzi nie słyszeli. Mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać na miesiąc na bezludną wyspę bez internetu, testów, lekarzy, tabletek
Mimo wszystko admiralka gratuluję i trzymam kciuki za betę agulineczki
Jak dla mnie jesteś całkiem normalna :* mam nadziej ze ten płacz troszkę „oczyścił” Twoja głowę i wiesz czasem jak się w nas coś zbiera to wystarczy pierdoła żeby się przelało i płacz jest w tym przypadku potrzebny :*
Zrób coś dla siebie Kochana, nie wiem co lubisz: zakupy, kino, winko, dobra kolacja, masaż...może uda Ci się sprawić sobie samej jakaś taka zwykła przyjemność :*
Ściskam Cię bardzo mocno i pamiętaj, siła jest kobietą jesteś wyjątkowa i w końcu wszystkie wylane łzy zostaną Ci wynagrodzone :* -
Dziewczyny mam wyniki!
11dpo - 39,8 mlU/ml
13dpo - 146,9 mlU/ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:25
Karma88, Siwulec, Frelcia, Malgonia, Yoselyn82, Kaczorka, Kotowa, KateHawke, nenusia, reset, Luna1993, panan12, Izape_91, -Mamunia-, Jeżowa, Emilkap11, Achia, lamka, moyeu, Bocianiątko, MOJE, blue00, Anaaa90, Cabrera, Mala90, Minie Black, iwanoc, Flowwer, Kargo31, Anna Stesia, Lucia88, Bajkaaa, Angelika83, JuicyB, Phnappy, Czrna 81, Lunaris, Barbarka1984, MaryAnn, ANkaG, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cheresta tulę Cię najmocniej jak potrafię! Każda z nas miała podobne chwile bezsilności i złości na cały świat. Ale wiem, że jesteś silna i będziesz walczyć dalej.
Agulineczka, piękny przyrost! -
Malgonia wrote:Cieszę się, że lepiej się czujesz. Też tego pierwszego tygodnia nie wspominam najlepiej. Zobaczysz, nim się obejrzysz będziemy rozmawiać o owulakach
Dobrze, ze się nie poddajesz
Kochana z dnia na dzień wierze w to bardziej owulaki, pecherzyki, testy będą znów na porządku dziennym
Muszę tylko TSH obniżyć i wracam ze zdwojona siła
Malgonia lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dziewczyny mam wyniki!
11dpo - 39,8 mlU/ml
13dpo - 146,9 mlU/ml
:* -
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Chyba jest coś ze mną nie tak, niedługo będzie potrzebny psychiatra. Dowiedziałam się że moja świadkowa urodziła, oficjalnie nawet mi się nie przyznała że jest w ciąży, bo przecież ja się tyle staram i na pewno byłoby mi przykro. Dodatkowo nasikalam na test i jest dupa. Znowu pół godziny wyłam, nie płakałam tylko wyłam dosłownie w ręcznik w łazience żeby sąsiedzi nie słyszeli. Mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać na miesiąc na bezludną wyspę bez internetu, testów, lekarzy, tabletek
Mimo wszystko admiralka gratuluję i trzymam kciuki za betę agulineczki
Tulę z całych sił To jest cholernie niesprawiedliwe
Dziękuje dziewczyny za wszystkie gratulacje i dobre słowa! Jestescie przekochane, aż mam łzy w oczach :*
Agulineczka, wiedziałam że będzie piękny przyrost!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:28
-Mamunia-, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agulineczka WOW
Ale mi radość sprawiłaś
Siwulec a ile masz tego TSH? Ja wróciłam do Euthyroxu i żałuję, ze dałam się namówić na sam jod no, ale jakoś to będzie. Musi być w końcu już zaraz pierwszy tydzień ciąży mi minie:P
Obyś jak najszybciej dostała teraz @ -
nick nieaktualny
-
Agulineczka ♥️ gratulacje !
No w końcu coś się w merci dzieje
Ja już chyba sobie odpuściłam. Rozmawiałam z em, on twierdzi że mu też zależy itd. porobiły badania ale już nawet mi się nie chce mierzyć temperatury. Wydaje mi się że cykl bezowulacyjny. Nie chciało mi się iść na monitoring. Owulaki są negatywne. Temperatura nisko 15 DC. Nawet mi się męża nie chce wykorzystywacStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyAGULINECZKA piękny przyrost
do mnie @ się zbliża...mam nadzieję że jednak przyjdzie w pt/sob bo mąż wyjeżdża w przyszłym tyg ale obiecał na owulke wrócić trochę sie boję nakręcać psychicznie że po histero nam się uda,ale cięzko tak nie myśleć z kolei..
jedno wiem-przez ten miesiąc bez zbliżeń, kiedy wiem że na 100% okres przyjdzie to wszystkie objawy które miałam za ciąże w poprzednich mcach to objawy @- czyli płacz na serialach, reklamach (tak z tydzien przed @), ból cycków (i to porządny że hoho), ból głowy, apetyt na dziwactwA, ból podbrzusza. wszystko mialam też teraz. nasza głowa nieźle potrafi namieszac.
mam nadzieję ze testowanie w kwietniu będzie dla nas szczęśliwe bo boję się że jak tfu tfu- nie wyjdzie-rozsypie się na milion kawałeczków..
-
Cheresta każdej z nas w pewnyn momencie opadają ręce. Bardzo dobrze Cie rozumiemy. Też ostatnio wyłam jak wilk do księżyca, ale dobrze mi to wycie wyszło i wstałam z kolan popłacz, popłacz i jutro będzie lepiej
Izape może.owulka.będzie po 20 dc. Ja tak często mam. W sumie to chyba dopiero 2 razy miałam przed 20 dc.
Agulineczka bardzo się cieszę
Ja zaraz znów do pracy. Zebranie z rodzicami. Nie chce mi się. Wszystko mnie boli i kręci mi się w głowie. Chyba grypsko jakieś się chce wkraść.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙