Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny... ponieważ jestem nienormalna to zrobiłam test wieczorem teraz, 11 dpo (a co ma leżeć i się kurzyć) no i mam poczasiaka... jest tak jasny, że nawet nie da się mu zrobić zdjęcia, a i ja sama widzę go tylko z bliska... kurczę, pewnie fałszywy alarm, ale już tyle nadziei mi się narobiło
Sasanka55, buba123, Angelika1313, Malgonia, agge, szona, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Miałam dać znać po wizycie . A więc od endokrynologa dostałam lek euthyrox 25mg. Za 5 tygodni do kontroli (mam jeszcze zrobić do tego badania )
Za to u ginekologa dzieciątko rośnie . Bedzie drobniejsze od Stasia .Bo póki co rośnie tak jak powinno być czyli tak na 17/18 TC .
I według lekarki wygląda na to że będzie dziewczynka . Co mamusie ucieszyło .Sasanka55, Niecierpliwa..., MonikA_89!, Irvine90, Angelika1313, moni05, buba123, Szczesliwa_mamusia, Tele...79, cukrzyk1991, Nuch, Ochmanka, eemmiilliiaa, Salome, agge, szona, Malinaa90, nuśka91, Malinowa91, Ania_85_, APrzybylska, OO83 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanka no właśnie troszkę o tym pomyślałam, że nie wiem jeszcze na czym stoję a już ładuje się z buciorami na kwiecień. Ojjjj nieładnie.
No wlasnie Upominam Cie, Slonce :* Wysiusiaj mi II na poprawe humoru :*
Mnie dzis dopadly bole brzucha i glowy.. Spalam prawie caly dzien. Wzielam 5 tabletek Luteiny (50mg) i 6 Duphastonow (10mg). Jeszcze 1 Lutek przede mna.
EDIT: albo i wiecej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:42
-
agge wrote:Kto testuje razem ze mną 18.03? Nikogo nie ma na ten dzień fajnie byłoby mieć towarzystwo 😂
agge lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA, uwazaj na siebie, zebys sie nie potknela
Irvine, poczasiak ja w nie wierze zawsze lepiej go miec niz nie miec. Musi sie udac Bedziecie mieli piekny, choc delikatnie spozniony prezent slubny
MamaStasia Super wiadomosci :* Dziewczynka nasza sliczna, slodka Staraczkowa dziewczynkaIrvine90, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki o jakie badania hormonów jutro prosić lekarza? Wolę się starać, ale mimo wszystko badać się i sprawdzać, jakby się nie udało, żeby nie być w plecy z czasem:-)❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Irvine, ja też w poczasiaki wierzę, mój pierwszy test 11dpo nim był
Co za emocje obyście wszystkie miały te dwie tłuste krechy 😍Sasanka55, Angelika1313, Irvine90 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
MonikA_89! wrote:Dzisiaj jest 10.03 a już przekroczyliśmy 100 stron, więc chyba idziemy na rekord!!! Średnio wychodzi po 10 stron dziennie 😜 Trochę współczuję nadrabiającym 😂😂😂😂 Ale z drugiej strony takie cudne kreski zasługują na "ochy" i "achy". Podoba mi się ten marzec
No nie idzie Wam kroku dotrzymaćSasanka55, Angelika1313, Ochmanka, MonikA_89!, Malinaa90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nawet nie wiecie w jakim ja jestem teraz stresie przez tą betę! Najniższa jaka mialam z córką to 260 dlatego teraz to dla mnie taki szok...nie wiem jak ja wytrwam do środy! Brzuch mnie boli dość mocno, wspomagam się nospa, nic więcej nie mogę... Oby tylko nie była to pozamaciczna...
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i betujące! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Dziewczyny nawet nie wiecie w jakim ja jestem teraz stresie przez tą betę! Najniższa jaka mialam z córką to 260 dlatego teraz to dla mnie taki szok...nie wiem jak ja wytrwam do środy! Brzuch mnie boli dość mocno, wspomagam się nospa, nic więcej nie mogę... Oby tylko nie była to pozamaciczna...
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i betujące! :*
Wiesz, w czerwcu moja pierwsza beta wynosila 990, a teraz 15, wiec glupio to w ogole porownywac wiadomo, ze kazda ciaza jest inna, w kazdej dochodzi do zagniezdzenia w innym czasie, tez testujemy jak male wariatki tak mega wczesnie, to jak moze nam beta wychodzic w tysiacach? Proga masz pieknego i to najwazniejsze, trzymam kciuki.
U mnie tez dzisiaj wystepuja bole, nie jakies silne, bo nawet tabletki nie bede brac, ale przy takim progu to jednak martwiace. Leze plackiem i pije pokrzywe -
nick nieaktualnyDziewczyny żeby nie bawić się w testy stwierdziłam ze pójdę dzisiaj z rana na betę a przy okazji sprawdzę progesteron... i wynik mam dziwny, chociaż myślałam ze badanie z krwi nie pozostawi wątpliwości, a jednak 12 lub 13 dpo beta 0,6, a progesteron 48... może to pozostałości po zastrzyku, sprawdzę za dwa dni jeśli nie przyjdzie do tego czasu @
Sasanka55, agge, szona, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamillee91 wrote:Dziewczyny żeby nie bawić się w testy stwierdziłam ze pójdę dzisiaj z rana na betę a przy okazji sprawdzę progesteron... i wynik mam dziwny, chociaż myślałam ze badanie z krwi nie pozostawi wątpliwości, a jednak 12 lub 13 dpo beta 0,6, a progesteron 48... może to pozostałości po zastrzyku, sprawdzę za dwa dni jeśli nie przyjdzie do tego czasu @
Ja tydzien temu w sobote mialam 0.5, choc zawsze oznaczenie bylo <0.1. Jakos mi to wtedy zupelnie nie dalo do myslenia... Progesteron masz boski 😍 Patrze na niego jak wyglodnialy psiaczek na sklep miesny. Dr Sasanka postawila Ci juz diagnoze: ciaza, moja drogaMonikA_89!, Camillee91, agge lubią tę wiadomość
-
Pod różnymi kątami próbowałam dziada uchwycić, w końcu na desce od prasowania jako tako bo z wrażenia nie mogę uprasowac koszuli mężowi. Widać tam coś w ogóle? Evap?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f72c8b59c1f.jpg
5ylwian, Magduullina, agge, szona, nuśka91, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Pod różnymi kątami próbowałam dziada uchwycić, w końcu na desce od prasowania jako tako bo z wrażenia nie mogę uprasowac koszuli mężowi. Widać tam coś w ogóle? Evap?
Widze 🤩😘😍 Nie prasuj, polez, odpocznijIrvine90, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Irvine90 wrote:Pod różnymi kątami próbowałam dziada uchwycić, w końcu na desce od prasowania jako tako bo z wrażenia nie mogę uprasowac koszuli mężowi. Widać tam coś w ogóle? Evap?
Sasanko a ile dpo miałaś 15 betę?Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Irvine90 wrote:Pod różnymi kątami próbowałam dziada uchwycić, w końcu na desce od prasowania jako tako bo z wrażenia nie mogę uprasowac koszuli mężowi. Widać tam coś w ogóle? Evap?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f72c8b59c1f.jpgIrvine90 lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Dziewczyny nawet nie wiecie w jakim ja jestem teraz stresie przez tą betę! Najniższa jaka mialam z córką to 260 dlatego teraz to dla mnie taki szok...nie wiem jak ja wytrwam do środy! Brzuch mnie boli dość mocno, wspomagam się nospa, nic więcej nie mogę... Oby tylko nie była to pozamaciczna...
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i betujące! :*
Trzeba było być cierpliwym i iść dopiero po spodziewanym terminie @ wtedy byś miała dużo większy wynik. Każda dziewczyna po kolei Ci pisze że to normalne bo jest wczesna ciąża lub że może było pózne zagnieżdżenie itd.a Ty dalej swoje. Ciesz się babo bo jesteś w CIĄŻY!!! Masz pięknego proga więc z ciążą na pewno wszystko ok,sprawdz przyrost po 48h. I jeszcze jedno. Przestań myśleć o najgorszym! Co za głupie pomysły masz z tą pozamaciczną! Teraz masz być oazą spokoju a nie stresować się nie potrzebnie. Wszystko będzie dobrze! No musiałam Cię zjebać żeby Cię ustawić do pionu,heheh.Ochmanka, Sasanka55, Pauliśka, MonikA_89!, 5ylwian, Angelika1313, Salome, szona, nuśka91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Pod różnymi kątami próbowałam dziada uchwycić, w końcu na desce od prasowania jako tako bo z wrażenia nie mogę uprasowac koszuli mężowi. Widać tam coś w ogóle? Evap?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f72c8b59c1f.jpgIrvine90 lubi tę wiadomość