Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Irvine Kochana ja tam widzę różowego bladziocha a nie szarobury evap. Ojjjjj... ✊✊✊
Irvine90, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Jest jest to Bobo prawda?
Sasanko a ile dpo miałaś 15 betę?
Chyba 14-15dpo.
Tele dobrze Cie opieprzyla nie mysl o bzdurach! Jak na podstawie 1 wyniku bety i slicznego proga mozna w ogole pomyslec o pozamacicznej? Masz jeszcze glupsze pomysly niz jaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 20:24
Ochmanka, Tele...79, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Kochane, dziękuję jejku. Mąż też widzi. Jejuuuuu!! Niech to będzie to... Nie zasnę do rana chyba
Sasanka55, MonikA_89!, Ochmanka, Tele...79, Angelika1313, moni05, Niecierpliwa..., Salome, szona, agge, ef36, Iwona28, nuśka91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Dziewczyny nawet nie wiecie w jakim ja jestem teraz stresie przez tą betę! Najniższa jaka mialam z córką to 260 dlatego teraz to dla mnie taki szok...nie wiem jak ja wytrwam do środy! Brzuch mnie boli dość mocno, wspomagam się nospa, nic więcej nie mogę... Oby tylko nie była to pozamaciczna...
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i betujące! :*
.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Ja tydzien temu w sobote mialam 0.5, choc zawsze oznaczenie bylo <0.1. Jakos mi to wtedy zupelnie nie dalo do myslenia... Progesteron masz boski 😍 Patrze na niego jak wyglodnialy psiaczek na sklep miesny. Dr Sasanka postawila Ci juz diagnoze: ciaza, moja droga
Dr sasanka dziele się z Tobą progesteronem @€&!?)@&&&@ :*Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Irvine90 wrote:Pod różnymi kątami próbowałam dziada uchwycić, w końcu na desce od prasowania jako tako bo z wrażenia nie mogę uprasowac koszuli mężowi. Widać tam coś w ogóle? Evap?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f72c8b59c1f.jpgIrvine90, Sasanka55 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Prawie nadrobiłam, ale że zaraz zapomnę to póki co napiszę (chyba się powtórzę, ale widać co niektórym trzeba ) - znajoma robiła betę w dniu spodziewanej @ i miała 5,0 albo 6,0 już nie pamiętam. Teraz jej beta ma ponad dwa latka Także nie świrować mi tu z dwucyfrowymi betami robionymi przed @ !
MonikA_89!, Sasanka55, Camillee91, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
No i co mi dało to nadrobienie, jak nie notowałam, a tyle podwójnych kresek i bet dodatnich było, że i tak nie pamiętam komu gratulować
Sasanka będziesz miała wojownika Ładnie prog podskoczył, a i tak jest go więcej, bo dupka jeszcze łykasz
Irvine i ja coś tam na tej desce widzę, gratuluję
Pozdrawiam z kolejnego, czwartego już w tej ciąży l4 (jakieś zakażenie dróg moczowych). Pracownik roku, będzie premiaIrvine90, Sasanka55, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:To poczekaj ze dwa dni to może się skuszę na sikanie. Przez to że w 11dc wzięłam ovitrelle, to owulka mogła być wczoraj/dzisiaj więc mi się przyspieszyło wszystko
Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Zaraz będę nadrabiać, bo widzę, że się dzieje!
Na ciążowy nie mam odwagi, ale zrobiłam owulacyjny. I czegoś takiego w 24 dc nie miałam nigdy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ee063d9fb7.jpg
Dodam, ze na papierze miałam nitkę czegoś czerwonego w śluzie. Nigdy wcześniej tego nie widziałam. Plecy bolą okrutnie. Włożyłam wkładkę. Albo młody się implantuje, albo okres będzie szybciej, a to po prostu plamienie przed. ZobaczymySasanka55, Iseko, cukrzyk1991, nuśka91, Magduullina, Ania_85_, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny5ylwian wrote:Ja z synem tylko raz robilam bete jakos 9-10 tydzien z ciekawosci i mialam 5cio albo 6cio cyfrowowa liczbe,juz nie pamietam.w pierwszej straconej z sierpnia pierwsza beta z 30dc byla 95,wiec co mam powiedziec teraz jesli mam 16,5 w 29dc?krzyz mnie boli,ze nie wiem jak siedziec i ciagna pachwiny. Tez sie boje.ale stresowanie jest gorsze niz cokolwiek. Uwierzmy.
.
Dokladnie, UWIERZMY! Ja swojego Kropka juz mocno pokochalam
Irvine, jak juz nawet facet widzi, to musi byc dobrze :*
Camillee, dziekuje :* Czy zastrzyk tez podnosi progesteron? Jesli nie, to dalej jestem pewna ciazy
Makowa, dziekuje :* Przykro mi z powodu zakazenia. Mam nadzieje, ze szybko minie :* Pracownikiem roku jestem ja L4 z beta 95
Moni, pytalam, ale nie wiem, czy nie przegapilam odpowiedzi Jak dzisiaj Twoje bole glowy? Przeszly juz? :*
Szooona To kiedy? Sroda, czy czwartek? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 21:15
Irvine90, 5ylwian, Camillee91 lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Zaraz będę nadrabiać, bo widzę, że się dzieje!
Na ciążowy nie mam odwagi, ale zrobiłam owulacyjny. I czegoś takiego w 24 dc nie miałam nigdy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ee063d9fb7.jpg
Dodam, ze na papierze miałam nitkę czegoś czerwonego w śluzie. Nigdy wcześniej tego nie widziałam. Plecy bolą okrutnie. Włożyłam wkładkę. Albo młody się implantuje, albo okres będzie szybciej, a to po prostu plamienie przed. ZobaczymyTele...79, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Sasanka, przepraszam, takie emocje, że widzisz, przegapiłam... Tak, dzisiaj rano jeszcze bolało i teraz ciut, migrena ewidentnie z wczorajszym apogeum. Jutro już będzie dobrze, dziękuję, że pytasz 😘
Magduullina lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyMam wyniki bety- 23,2 Szok i niedowierzanie...
Angelika1313, Sasanka55, Tele...79, 5ylwian, szona, Iseko, makowa, agge, Kingulla, Irvine90, Salome, ef36, moni05, Niecierpliwa..., Malgonia, cukrzyk1991, MamaStasia :), Iwona28, Camillee91, nuśka91, Magduullina, eemmiilliiaa, Ochmanka, Malinowa91, Ania_85_, MonikA_89!, buba123, APrzybylska, Mila1996, moyeu, OO83 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Mam wyniki bety- 23,2 Szok i niedowierzanie...
Szczesliwa_mamusia, Sasanka55, Niecierpliwa..., szona, Ochmanka, buba123 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Po pierwsze to CO TU SIĘ WYPRAWIA! Tak się wszystkie boją Sasanki, że jak w wojsku wysikują dwie kreski 😂
Irvine, proste, ze krecha
Szczesliwa Mamusia cudnie cudnie cudnie!!!!!!
Ile mi radosci daje ten marzec, to nie macie pojecia wnioskuję o ozdobienie pierwszej strony serduszkami, będzie na co popatrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 21:24
agge, Sasanka55, Irvine90, Angelika1313, Tele...79, Szczesliwa_mamusia, Niecierpliwa..., Ochmanka, Ania_85_, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sasanka, przepraszam, takie emocje, że widzisz, przegapiłam... Tak, dzisiaj rano jeszcze bolało i teraz ciut, migrena ewidentnie z wczorajszym apogeum. Jutro już będzie dobrze, dziękuję, że pytasz 😘
To trzymam kciuki, by jutro nic nie bolalo 😘 Pogoda w calej Polsce szaleje rownie mocno jak nasze hormony, wiec glowka pewnie tez i przez to boli
SzczesliwaMamusia, suuuuper Baaardzo sie ciesze Ach te nasze dwucyfrowe bety Urocze sa, ale ilez my bedziemy sie musialy naczekac, by na USG serducho zobaczyc
EDIT: Szona, Koteczku, tez sie boj i to bardzo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 21:23
Szczesliwa_mamusia, moni05, szona lubią tę wiadomość
-
Marzec idzie na rekord? Grudzień już nie taki magiczny?
Szczesliwa_mamusia gratulacje!Angelika1313, Szczesliwa_mamusia, Ochmanka lubią tę wiadomość