Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Kropek się urządza, więc musi brzusio trochę bolećOlga_89 wrote:Magdulina widać! 
 Małgonia po lekach czuje się właśnie ok całkiem normalnie.. Brzuch czasami jak na @ i tyle.. całkiem normalnie.. Brzuch czasami jak na @ i tyle..    Sasanka55, Olga_89 lubią tę wiadomość Sasanka55, Olga_89 lubią tę wiadomość 
 Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
 😭
 Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
 Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
 Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
 Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
 Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
 Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
 Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
 Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
 Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
- 

Może moje na owulaku? 😂😂😂 Po ovitrelle to są aż bordowe od kilku dni 😝Niecierpliwa... wrote:To mi się piękne grubiutke kreski na teście śniły przyznać się, której to przyznać się, której to  Niecierpliwa... lubi tę wiadomość Niecierpliwa... lubi tę wiadomość 
 Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
 😭
 Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
 Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
 Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
 Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
 Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
 Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
 Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
 Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
 Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
- 
                        nick nieaktualnyMaria87 wrote:Sonka, ależ Ty masz niskie temperatury! W jaki sposób robisz pomiary?

Codziennie rano o stałej godzinie temperaturę mierze w pochwie... ostatnio na wizycie u ginekologa zapytałam czy taka temperatura jest powodem do niepokoju, to powiedział, ze najwidoczniej moja średnia temperatura jest 36,3 i absolutnie mam się tym nie martwić, ale szczerze mowiac już sama nie wiem od około tygodnia ciagle skacze pomiędzy 37 a 36,9 od około tygodnia ciagle skacze pomiędzy 37 a 36,9
- 
                        nick nieaktualny
- 

Nie no, każdy ma po prostu inną podstawową temperaturęSonka wrote:Codziennie rano o stałej godzinie temperaturę mierze w pochwie... ostatnio na wizycie u ginekologa zapytałam czy taka temperatura jest powodem do niepokoju, to powiedział, ze najwidoczniej moja średnia temperatura jest 36,3 i absolutnie mam się tym nie martwić, ale szczerze mowiac już sama nie wiem od około tygodnia ciagle skacze pomiędzy 37 a 36,9 od około tygodnia ciagle skacze pomiędzy 37 a 36,9   Sonka, Sonka, Sonka, Sonka lubią tę wiadomość Sonka, Sonka, Sonka, Sonka lubią tę wiadomość
- 

Tu już coś widzęMagduullina wrote:Ejj scieme puszczacie heh wiem ze nie widac na tym zdj heh zaraz https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2780059058c7.jpg teraz chyba lepiej uchwycilam 
 Kochane jestescie    Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość
- 

Na tym też widzę!!!Magduullina wrote:Ejj scieme puszczacie heh wiem ze nie widac na tym zdj heh zaraz https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2780059058c7.jpg teraz chyba lepiej uchwycilam 
 Kochane jestescie    Magduullina lubi tę wiadomość Magduullina lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Olga, bardzo kibicuję!   Olga_89 lubi tę wiadomość
                                7 cs - cb Olga_89 lubi tę wiadomość
                                7 cs - cb

25 cs - ⏸
 6t1d - jest ❤️!
 12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
 12t5d - prenatalne 👶🏼

30.06.2025 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
 https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
- 

Na pewno świadczą o tym, że była owulacjaSonka wrote:Czyli te wachania pomiędzy 36,9 a 37 moga świadczyć o nadchodzących zmianach?  
 A ile dni po owulacji jesteś? Bo chyba nie mogę wykresu przesunąć do końca Sonka lubi tę wiadomość Sonka lubi tę wiadomość
- 

Sonka wrote:Czyli te wachania pomiędzy 36,9 a 37 moga świadczyć o nadchodzących zmianach? 
 Jeśli taka temperatura będzie się utrzymywać przez co najmniej 16-18 dni, to jak najbardziej Oczywiście testować można wcześniej Oczywiście testować można wcześniej 

Na Twojej miniaturce nie widziałam drugiej fazy, ale jak weszłam w wykres, to już wszystko ładnie widać Poczekaj jeszcze kilka dni. Poczekaj jeszcze kilka dni. Sonka lubi tę wiadomość
                                2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż Sonka lubi tę wiadomość
                                2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż

16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa

6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
 🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
 🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
 🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
 🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
 🍀30dpt - CRL 8,6mm
 🍀8+2 - CRL 1,72cm
 🍀9+1 - CRL 2,71cm
 🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
 🍀3.07 19+5 połówkowe 👍

- 

Patrzcie, co znalazłam o badaniu bety przed terminem @:

Aby uniknąć nieporozumień kobieta, która podejrzewa, że jest w ciąży powinna wykonać test ciążowy kupiony w aptece gdy spóźnia się u niej miesiączka.. Wykonywanie oznaczeń B-HCG z krwi które się niepotrzebnie upowszechniło nie ma sensu albowiem test ciążowy z moczu opiera się na tym samym hormonie. I tak, jeśli miesiączka spóźnia się tydzień i test jest dodatni to wiemy, że mamy do czynienia z ciążą 5 tygodniową (takie są uzgodnienia lekarskie co do wieku ciąży). B-HCG pojawia się we krwi po zagnieżdżeniu się blastocysty w śluzówce jamy macicy. Ma to miejsce około tydzień po zapłodnieniu komórki jajowej, a więc około trzech tygodni od rozpoczęcia się miesiączki Wielkość 13 mIU/ml jest wartością niediagnostyczną, dlatego należy schłodzić emocję i nieco zaczekać i w odpowiednim czasie wykonać zwykły test. Wykonywanie tego oznaczenia z krwi dla stwierdzenia ciąży jest nieporozumieniem i niepotrzebną subiekcją. Sasanka55, Magduullina, Sonka, agge, Malinaa90, Ania_85_, MonikA_89!, 5ylwian lubią tę wiadomość
                                2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż Sasanka55, Magduullina, Sonka, agge, Malinaa90, Ania_85_, MonikA_89!, 5ylwian lubią tę wiadomość
                                2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż

16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa

6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
 🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
 🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
 🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
 🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
 🍀30dpt - CRL 8,6mm
 🍀8+2 - CRL 1,72cm
 🍀9+1 - CRL 2,71cm
 🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
 🍀3.07 19+5 połówkowe 👍

- 
                        nick nieaktualnyagge wrote:Na pewno świadczą o tym, że była owulacja 
 A ile dni po owulacji jesteś? Bo chyba nie mogę wykresu przesunąć do końca

Według ovu jestem 8 dzień po owulacji i mam nadzieje, ze się nie myli bo około miesiąc temu lekarz stwierdził, ze oprócz tego, ze mam podwójna macice to dodatkowo towarzyszy mi hyperprolaktynemia i niewydolność ciałka żółtego... zalecił mi abym narazie próbowała brać tabletki PROfertil female a jeśli to nie unormuje poziomu, wtedy wprowadzi leczenie hormonalne... niestety na temat tych tabletek nie potrafiłam znaleźć żadnych opinii bo około miesiąc temu lekarz stwierdził, ze oprócz tego, ze mam podwójna macice to dodatkowo towarzyszy mi hyperprolaktynemia i niewydolność ciałka żółtego... zalecił mi abym narazie próbowała brać tabletki PROfertil female a jeśli to nie unormuje poziomu, wtedy wprowadzi leczenie hormonalne... niestety na temat tych tabletek nie potrafiłam znaleźć żadnych opinii  Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 10:46 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyMaria87 wrote:Jeśli taka temperatura będzie się utrzymywać przez co najmniej 16-18 dni, to jak najbardziej Oczywiście testować można wcześniej Oczywiście testować można wcześniej 

Na Twojej miniaturce nie widziałam drugiej fazy, ale jak weszłam w wykres, to już wszystko ładnie widać Poczekaj jeszcze kilka dni. Poczekaj jeszcze kilka dni.
 W takim razie niech utrzymuje się jak najdłużej, byłby to cudowny prezent ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 10:50 
- 

Nie powinnaś zaszkodzić. Bierz, skoro wychodzi coś na teście.Magduullina wrote:No i juz we mnie rodzi sie strach ... Duzo sluzu + niteczki krwi.... Chyba zrobie bete jutro zeby miec jasnosc sytuacji bo to jest norma .. boli lewy jajnik ..  Dziewczyny zaszkodze sobie aplikujac luteine? boli lewy jajnik ..  Dziewczyny zaszkodze sobie aplikujac luteine? Magduullina lubi tę wiadomość Magduullina lubi tę wiadomość

3740 g, 56 cm
 3740 g, 56 cm