Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po prostu boję się cieszyć... Mój M ma mnie dość szczerze mówiąc i ja siebie też! dobra nie narzekam już, progesteron powtórzę na czczo tak jak kazał lekarz i jutro wizyta,chociaż pewnie nie zobaczę nic ciekawego,ale muszę dostać i tak recepty. Luteina doustna czy dopochwowa jest lepsza?
-
Sasanka55 wrote:Makowa, wezmiecie mnie za cholernego cyborga bez uczuc, ale dla mnie 1 dzien wycia w poduche wystarczy. Teraz musze dzialac i przestac sie mazac. Zaczelam od ulubionej pizzy i piwka (choc wciaz bezalkoholowego- Lech limonka z mieta). Czuje sie taka strasznie nakrecona, zdeterminowana i niezwykle silna. Nie poddam sie, o nie, na pewno nie przy tak cudownych dziewczynach!
Raju, kobieto... Nigdy nie piłam takiego Lecha, ale taaaaaaką mi ochotę teraz narobiłaś, że nie wiem co mam zrobić... Dostanę go w Lidlu?Mila1996 lubi tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Eh Sasanko no nie nasz musze tylko teraz kontrolowac bete i usg czy nic sie zlego nie pokaze oby @ przyszla i wszystko sie "zmylo" brzydko mowiac
-
Pauliśka wrote:Ja po prostu boję się cieszyć...
szona, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliska w końcu piszesz lepiej! Nie odpowiem jaki lepszy ale mocno wierzę w Ciebie!
I chciałabym takiej siły jak niektóre tu dziewczyny!
A ja zrobiłam betę ale nie wiem po co bo @ chyba zaraz przyjdzie...tsk czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 19:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ef36 wrote:Pauliska, dowcipna podobno lepiej się wchłania. Ja biorę obie.
ef36 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnySasanka- ja Cie rozumiem. Ja po poronienie, ryczałam jeden wieczor. Potem sie pozbierałam,wiedziałam,jak musze działac. U mnie poronienie bylo przez niedomoge proga. Ale wtedy nie przypuszczałam,ze tak jest nisko,bo wczesniej nie mialam z nim problemu. Po tym wystraczylo 3 mce i znow jestem w ciazy. 1 cykl po poronieniu miałam totalnie rozjechany. W styczniu sie nie udało, a juz z lutowego cyklu jestem w ciazy. Z tym,ze od 16dc faszeruje sie progiem. Ty jestes bogatsza i doswiadczenia. Ustalisz z lekarzem plan dzialania i najpozniej w maju będziesz znowu w ciąży. Czego Ci ogromnie zycze. W koncu mamy razem spacerowac po grodzisku
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaria :* Wszystkie mamy tyle samo sily, tylko czasem trzeba ja znalezc :*
5ylwian, obie bedziemy kontrolowac bete, na pewno szybko sama spadnie. To male wartosci :*
Pauliska, luteina dopochwowa, jesli nie ma plamien, jest duzo lepsza, a przynajmniej mama mi tak tlumaczyla, choc srednio ja rozumialam No w kazdym razie lepiej sie wchlania.
Makowa, ja kupuje w Kerfurze, ale mozna ja znalezc w wielu miejscach :* Sklad dupy nie urywa, ale raz na jakis czas mozna wypic Co do humorow- pewnie jeszcze nie raz poleci lezka, ale nie beda to lzy bezsilnosci i poddania sie :*
Syllwia, oby @ nie przyszla. Nie chcemy jej bardzo i czekamy na wyniki
Pauliska, jak mozesz pisac, ze ktos bardziej zasluguje na ladna bete niz Ty?! Nie mysl tak! Posralo Ci mozg chwilowo, bo hormony szaleja, pojawia sie niepokoj, ale juz dosc, cieszymy sie Twoja ciaza i czarne mysli wyrzucamy gdzies daleko! :*syllwia91, Salome, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka.... Nie tak miało być😢😢 ściskam najmocniej Księżniczko!
-
No właśnie Sasanka zrobiła i dla mnie mega ochotę na piwo 😋 piwo bezalkoholowe jest bezpieczne w 100% ? Bo z różnymi opiniami się spotkałam, ciekawa jestem jakie wy macie zdanie na ten temat? Czasami jak najdzie ochota to aż skręca człowieka
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
nick nieaktualnySzczesliwa Mamusia :* Wlasnie sie zastanawiam, czy powinnam zrobic pauze i zbadac wszystko, co mozliwe, po prostu miliard wszystkiego, czy "podstawy", ktorych jeszcze nie badalam, a moze wierzyc w niedomoge i krzepliwosc... Robienie kilku miesiecznej przerwy denerwuje najbardziej. No nic, dzis juz nie analizuje.
PS. Taaaak, pojdziemy do nowego parku :* -
Szczesliwa_mamusia wrote:Sasanka- ja Cie rozumiem. Ja po poronienie, ryczałam jeden wieczor. Potem sie pozbierałam,wiedziałam,jak musze działac. U mnie poronienie bylo przez niedomoge proga. Ale wtedy nie przypuszczałam,ze tak jest nisko,bo wczesniej nie mialam z nim problemu. Po tym wystraczylo 3 mce i znow jestem w ciazy. 1 cykl po poronieniu miałam totalnie rozjechany. W styczniu sie nie udało, a juz z lutowego cyklu jestem w ciazy. Z tym,ze od 16dc faszeruje sie progiem. Ty jestes bogatsza i doswiadczenia. Ustalisz z lekarzem plan dzialania i najpozniej w maju będziesz znowu w ciąży. Czego Ci ogromnie zycze. W koncu mamy razem spacerowac po grodzisku
-
Syllwia, Twój wykres jest taki ładny, że będę naprawdę zaskoczona, jeśli beta wyjdzie negatywna! Trzymam kciuki
syllwia91, szona lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyDodajecie dziewczynki sily bardzo mi przykro z powodu waszych sytuacji ale wiecie co dziekuje rowniez za to ze nie chce tego przechodzic ... Wy juz kochane mam nadzieje ze wszystko co zle za Wami!!!! Zqczynam 1 dc dzis test byl mocniejszy ale po tescie plamienie i krwawienie jest w tej chwili bol i mnie zalewa wiec dla swojego spokoju psychicznego nawet nie ide jutro na bete... Tak mialo byc ... Koniec ...
Dla Was i tak poklon kochane tyle sily moze miec tylko BABA ze tak to powiem ... Tyle walki a tu jak ten wiatrak ... Stawiajac opor urywa skrzydla...syllwia91 lubi tę wiadomość