Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:5ylwian, trzymaj sie, Malenka :* Poczekaj na odpowiedz lekarki Caly czas nie puszczam kciukow
Dziekuje, Moni 😘😘😘 Juz humor lepszy Polozylam sie z nowa ksiazka i drinem. Jestem prawdziwy Inspektor Gadzet- wodka byla, a popity brak, bo u nas kroluje glownie mineralna niegazowana. Nie poddalam sie- znalazlam puszke ananasow, zlalam sok do szklanki, troche rozcienczylam, do tego gorzala, cytryna i mniami A Ty, Moni, jak sie dzis czujesz?
Sasanka Cieszę się humor się poprawił. I Cieszę się, że udało Ci się zmajstrować drina a to dlatego przede wszystkim, że nalałam sobie wina na endometrium i pomysłałam, że jakby ktos tozobaczył, to uznał mnie za rasowego alkoholika
także piję razem z TobąSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Sasanka nie mam pytań do tej Twojej Przyjaciółki.. Nie znam jej, ale już jej nie lubię! Jak można nie wspierać tak pozytywną i dobrą babkę jaką jesteś Ty. Nie wiem.. Ludzie dla mnie są mega dziwni naprawdę...
Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
MonikA_89! wrote:Brałam luteinę 2x1 przez 10dni. Wczoraj rano ją skończyłam
&&&& aby wszystko udało się zgrać w czasie.Sasanka55 lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyNiecierpliwa 🥂nie miejmy nawet wyrzutow sumienia Damy pija od 10:00, a juz jest prawie 17:00, no i sroda, wiec taki mini mini weekend Poza tym, powiedz, ile nam jeszcze tego picia pozostalo? Nieeeeewiele :* Zdrowko!
Olga, zaczerwienilam sie, dziekuje 😊 :* Nawet nie musi mnie wspierac, ale niech nie przeszkadza. Juz mi przy przedostatniej CB nagadala, ze musze byc chora i zebym przestala dzieci robic. Rozumiem myslenie "szkoda, ze mi tez sie nie udalo", ale brzydze sie "szkoda, ze jej sie udalo", a niestety moja kolezanka nie potrafi cieszyc sie szczescia innych, nawet najblizszych. A jak u Ciebie, Kochana?Magduullina lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Ciąża pozamaciczna prawdopodobnie... jajowód rozdęty... kurwa jutro beta a w piątek pewnie szpital...❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Dziekuje Wam za wsparcie :* wychodze z alabu. Lekarka kazala zbadac dzisiaj bete (jako,ze poprzedni mialam przedwczoraj) i jutro. Jutro tez mam zbadac.jesli spadnie to ok i dopiero wizyta u niej 1.04.a jak wzrosnie mam pojechac na IP zeby mnie zbadali. Wynik bedzie jeszcze dzisiaj ale licze sie z tym,ze moze byc wyzszy niz w poniedzialek
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
ef36 wrote:To po @ nie powinno być śladu po torbieli
&&&& aby wszystko udało się zgrać w czasie.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Pauliśka wrote:Ciąża pozamaciczna prawdopodobnie... jajowód rozdęty... kurwa jutro beta a w piątek pewnie szpital...
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Ciąża pozamaciczna prawdopodobnie... jajowód rozdęty... kurwa jutro beta a w piątek pewnie szpital...
Pauliśka przykro mi,
Jeśli jajowód jest rozdęty to bym pojechała na IP i powiedziala ze masz podejrzenie pozamacicznej i niech Cię połozą i tam nad Tobą czuwają.Arashe, agge, szona lubią tę wiadomość
-
DzulkaJ wrote:To skąd kochana ten pęcherzyk w macicy? Bo o ile dobrze pamiętam, to Ty go miałaś. Kurcze słabo bardzo, przykro ogromnie
-
Pauliśka wrote:Ciąża pozamaciczna prawdopodobnie... jajowód rozdęty... kurwa jutro beta a w piątek pewnie szpital...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 17:09
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Pauliska dziwna sprawa z tym pecherzykiem w macicy a jednocześnie cp. Pęcherzyk znikł?
Sylwian oby się samo oczyścilo i beta malala..
Monika trzymam nieustannie kciuki, aby nie trzeba było odkładać na kolejny cykl!
Moni wyobraź sobie, że nie mam a macice to czuje tuż za miesniami brzucha, z tym że jelita mi upycha do góry więc przybyło mi w talii, jak w 1 ciąży.
Podejrzewam, że mogę 175 cm też robi swoje i mam sporo miejsca
Olga jak tam sytuacja? Pytałam parę stron dalej, ale widocznie nie widziałaś
5ylwian, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Sasanka, ostatnio sama piłam sok z ananasa z puszki 😂 ja dzisiaj nijak, mdłości mi wracaja, nie wiem, czy nie z nerwów. Poza tym ok.
Arashe haha, no to może faktycznie wzrost. Ja mam mocne przodozgięcie i mam brzuch jak w 6 miesiacu pierwszej ciąży. 😋
Pauliśka, 5ylwian, ściskam kciuki i myślę o Was!5ylwian, Sasanka55, Arashe lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyPauliska, juz we wszystko zwatpilam... Tak mi przykro Nie mysl na razie nawet o metotreksacie. Moze beta przyhamuje sama albo nagle zacznie spadac... Lekarze na IP, jesli ta okaze sie konieczna, na pewno beda wiedzieli, jak sie Toba zajac :* Moze tak, jak pisze Niecierpliwa, nie czekaj, tylko jedz do szpitala
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sasanka, ostatnio sama piłam sok z ananasa z puszki 😂 ja dzisiaj nijak, mdłości mi wracaja, nie wiem, czy nie z nerwów. Poza tym ok.
Arashe haha, no to może faktycznie wzrost. Ja mam mocne przodozgięcie i mam brzuch jak w 6 miesiacu pierwszej ciąży. 😋
Pauliśka, 5ylwian, ściskam kciuki i myślę o Was!
Ale widzisz, Kotek, Ty pilas bez dodatkow Mdlosci niedobre, ale po tym, jak kiedys wyczytalam, ze dobrze wroza i sa oznaka silnej ciazy, to ja sie ciesze, jak o nich piszecie :*moni05 lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny,pojechałam do mojego lekarza od certyfikatów,on żadnej pozamacicznej nie widzi,oba jajowody są niewidoczne,jajniki ok, Doppler też ok. Pęcherzyk urósł o 1mm w 2 dni. Pokazałam mu USG od tamtego, okazało się,że tamten kretyn zmierzył mi naczynie... kazał w poniedziałek rano zrobić bete i wpaść na USG,ale jego zdaniem to bardzo wczesna ciąża maciczna,która rośnie! No szok...
Niecierpliwa..., Sasanka55, MonikA_89!, agge, Szczesliwa_mamusia, eemmiilliiaa, moni05, Iseko, Magduullina, Ochmanka, nuśka91, Ania_85_, moyeu lubią tę wiadomość
-
5ylwian - trzymam mocno kciuki, zeby wszystko sie samo pieknie oczyscilo i zebys w kolejnym cyklu zaszla w zdrowa, ksiazkowa ciaze. Tak bedzie!
Pauliśka - ja tez bym jechala na IP. To chyba nietypowa sytuacja, ze w macicy jest pecherzyk, a ciaza jest pozamaciczna... Tam bys byla przez caly czas pod opieka. Tule!
U mnie wszystko odwrocilo sie do gory nogami. Zakladalam, ze jestem jakies 9-10 dpo, zbadalam progesteron i okazalo sie, ze owulacji jeszcze nie bylo. Jestem w 24dc, zapowiada sie dlugi cykl, znowu cos sie poprzestawialo... Dzisiejszy owulak jest mega mega bordowy, az przebija po drugiej stronie, wiec dzialamy mimo wszystko.
Przylaczam sie do dziewczyn z drinkami w dloni, chociaz ja dzis stawiam na wino Musze zapic zlosc!5ylwian lubi tę wiadomość