Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie to jakaś abstrakcja...tamten już chciał mi metotreksat dać w piątek rano!!! Ten mówi,że w żadnym wypadku, że trzeba czekać,jeśli w poniedziałek będzie pęcherzyk żółtkowy,to całkowicie wykluczy pozamaciczną, chociaż na tym etapie też nic za tym nie przemawia...
-
Boooooooooze, puśliska, ale nas nastraszylas!
Przez dwie godziny nie wychodziłam na forum a tu takie kwiatki! -
nick nieaktualny
-
Nie wierzę... Serio jeden mówi jedno, a drugi co innego? Ja się nie dziwię, że się martwisz! Sama bym nie wiedziała, co myśleć na Twoim miejscu. Porąbana sytuacja!
szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Pauliska dobrze będzie, grunt, że rośnie pęcherzyk, to dobrze wróży 😉 widać co lekarz to inne zdanie. Taka nasza służba zdrowia. Ciężko o dobrego lekarza, a jak już takiego masz to się go trzymaj 😉
A ja się chce pochwalić moim owulakiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89937606431b.jpgArashe, Sasanka55 lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyJa p#*#**#* Ci lekarze to są nieraz..... Jak można takie coś powiedzieć? Zrobić?.... Ten lekarz widział cp a ja jak byłam u przypadkowej to nie widziała krwotoku także dramat! Trzymaj się jednego!
Sasanko i Niecierpliwa jakie to winko się pije żeby polepszyć? Ja w sumie alkoholu nie pije w ogóle i nie lubię ale jak ma pomóc...Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:Pauliska dobrze będzie, grunt, że rośnie pęcherzyk, to dobrze wróży 😉 widać co lekarz to inne zdanie. Taka nasza służba zdrowia. Ciężko o dobrego lekarza, a jak już takiego masz to się go trzymaj 😉
A ja się chce pochwalić moim owulakiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89937606431b.jpgDzulkaJ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysyllwia91 wrote:Ja p#*#**#* Ci lekarze to są nieraz..... Jak można takie coś powiedzieć? Zrobić?.... Ten lekarz widział cp a ja jak byłam u przypadkowej to nie widziała krwotoku także dramat! Trzymaj się jednego!
Sasanko i Niecierpliwa jakie to winko się pije żeby polepszyć? Ja w sumie alkoholu nie pije w ogóle i nie lubię ale jak ma pomóc...
Niby czerwone wytrawne ale ile w tym prawdy to wiadomo gdzieś czytalam że z 5 l trzeba wypic żeby to mialo efekt
Ale migdały+ wino są obowiązkowym elementem staraczek w pierwszej fazie cykluOchmanka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Też taki chce :D❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
5ylwian, jesteś pewna ze to cp? Bardzo mi przykro z tego powodu, ze tak sie skończyło :'( mam nadzieję ze sie bezproblemowo oczyścisz
5ylwian lubi tę wiadomość
-
DziulkaJ, ty nie siedź teraz na forum tylko bierz męża w obroty Owocnych starań!!!
Pauliśka, brak mi słów na tego lekarza....jak można taki błąd popełnić? Tylko stresu Ci dołożył. Ehhh Mocno trzymam kciuki, żeby to była zdrowa cisza w macicy, która będzie teraz ładnie rosła :*
Sylwian, może ten wzrost był wczoraj a dzisiaj już zaczęła spadać. Oby do piątku spadła mocniej, żebyś uniknęła szpitala. A jak krwawienie? Coś się rozkręca?
DzulkaJ, 5ylwian, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:DziulkaJ, ty nie siedź teraz na forum tylko bierz męża w obroty Owocnych starań!!!
Pauliśka, brak mi słów na tego lekarza....jak można taki błąd popełnić? Tylko stresu Ci dołożył. Ehhh Mocno trzymam kciuki, żeby to była zdrowa cisza w macicy, która będzie teraz ładnie rosła :*
Sylwian, może ten wzrost był wczoraj a dzisiaj już zaczęła spadać. Oby do piątku spadła mocniej, żebyś uniknęła szpitala. A jak krwawienie? Coś się rozkręca?
Teraz idę po szampana Dorato ❤️ chwila dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 18:36
MonikA_89!, Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
ElfiaKsiężniczka wrote:5ylwian, jesteś pewna ze to cp? Bardzo mi przykro z tego powodu, ze tak sie skończyło :'( mam nadzieję ze sie bezproblemowo oczyścisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 18:56
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Niecierpliwa... wrote:Niby czerwone wytrawne ale ile w tym prawdy to wiadomo gdzieś czytalam że z 5 l trzeba wypic żeby to mialo efekt
Ale migdały+ wino są obowiązkowym elementem staraczek w pierwszej fazie cyklu
Przyznam, że gdy w tamtym miesiącu popijałam czerwone wytrawne przez 3/4 cyklu - to dostałam @ stulecia. Takiej powodzi nie miałam nigdy - może to endometrium zaszalało.
-
MonikA_89! wrote:DziulkaJ, ty nie siedź teraz na forum tylko bierz męża w obroty Owocnych starań!!!
Edit:krew nawet zmienila sie w brazowe plamienie z mikro brazowymi skrzepami.chyba tak szybko to sie nie skonczyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 18:57
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Pauliśka, prawie zawał miałam zanim dobrnęłam do końca! Dobrze, że masz jednego normalnego lekarza. Tamtego drugiego tumana już nie odwiedzaj
5ylwian czekamy. Z kciukami cały czas. Może to plamienie to znak, że zaczynasz się oczyszczać.5ylwian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliska, kurcze, ale wiadomosci... Uf, uf, uf, dobrze, ze poszlas do tego drugiego lekarza. Wspolczuje przezyc.
5ylwian, nie puszczam kciukow! Beta musi spasc! Nie chceeeeemy jej!
Nikodemko, kazde odstepstwo od normy jest dobrym znakiem :*
Syllwia, jak nie tykasz alko, to czerwone wytrawne by Cie zwalilo szybko z nog Moze lepiej postaw na migdaly, morelki, orzechy brazylijskie. Ja jeszcze wymyslilam, ze 100% sok z granatow z apteki dziala cuda, bo wyglada podobnie jak wino.
5ylwian, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny