Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ale to Ssasanko ładnie napisałaś i o wszystkich pamiętałaś 😉 mam nadzieję, że dla każdej z nas będzie tak jak napisałaś, a Tobie razem z nami spełni się marzenie 😉
Ja glupia dziewuszki byłam raz za namową koleżanki u wróżki, takiej niby prawdziwej, tak mi nagadała, że poszłam do kościoła się pomodlić i ciągle mi po głowie chodzi to co powiedziała, ale wierzę, że to my decydujemy o naszym życiu i to my nim kierujemy 😉 chociaż tak na prawdę nie powiedziała mi nic co by mnie mogło przekonać, że ma rację i mówi prawdę , ale w głowie siedzi wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 15:50
Sasanka55 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Monia - aaa! Wiedzialam, ze sie znajdzie cudownie.
Ja Wam wszystkim wroze zdrowe ciaze, kazda z Nas na to zasluguje, a swiat nie moze byc az tak niesprawiedliwy. Lada chwila nikt tu nie zostanie!
Sasanko - nie wiem czy wiesz, ale moja owulacja pokrywa sie z ta z kalendarza ksiezycowego Szkoda, ze ciazy z tego nie ma, dlatego obstawiam przyczyne medyczna, a nie metafizyczna :dMonikA_89!, moni05, Ania_85_, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
Monika przykro mi. Na pewno jest to strasznie frustrujące. Mam nadzieję, że warto będzie czekać i teraz podejsćie do IVF wyjdzie pomyślnieMonikA_89! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
-
syllwia91 wrote:Bo myślałam że te dna chociaż dobra wyjdą.... A tu dupa a ta noc już przeplakalam... Doła mam ostatnio... Ciągle coś i ciągle pod wiatr
syllwia91 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Pauliśka wrote:Ojj masakra najgorzej jak pojawia się coś,przez co trzeba odkładać starania na później
😭
Monika za to mozesz w tym miediacu zrobic wszystko co z uwagi na starania odkladalas. To tez jakis plus... no bo w koncu trzeba pozytywow szukac.
Nikodemko od razu mi lepiej
A o co chodzi z tym kalendarzem?MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Kurczę, widzę, że nie tylko ja mam taki dzień dzisiaj...
Sylwia, tulę.😘
Monika, Ciebie też.😘 ale Malgonia dobrze mówi. Może jakiś wyjazd? Coś innego, co by pozwoliło Ci się odprężyć?MonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Malgonia wrote:Monika za to mozesz w tym miediacu zrobic wszystko co z uwagi na starania odkladalas. To tez jakis plus... no bo w koncu trzeba pozytywow szukac.
Nikodemko od razu mi lepiej
A o co chodzi z tym kalendarzem?
Coś czuję, że dzisiaj winko pójdzie w ruchMalgonia, moni05 lubią tę wiadomość
😭
Monika winko przez caly cykl to tez fajns opcja. I zero wyrzutow sumienia, ze moze..
Sle Cie rozumiem doskonale. Mi jedyne co przychodzi do glowy to rtg kregoslupa :pszona, MonikA_89!, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cecc06613e68.jpg
Tak wygląda pozytyw w moim wydaniu 😎 mężu drżyj!moni05, Szczesliwa_mamusia, Niecierpliwa..., agge, Malgonia, MonikA_89!, aeiouy, 5ylwian, eemmiilliiaa, Tele...79, ElfiaKsiężniczka, Ewelina29, Sasanka55, Ochmanka, Ania_85_, Angelika1313, Magduullina, nuśka91, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
Moja kumpela miała przestój w staraniach przez torbiel. Wkurzyła się jak Ty. Po zaleczeniu okazało się, ze w kolejnym cyklu zareagowała genialnie na stymulację, powstały 2 pecherzyki i teraz jest w ciazy bliźniaczej. Czekanie zostanie Ci wynagrodzone, zobaczysz ;*
moni05, MonikA_89!, aeiouy, 5ylwian, Sasanka55, Ania_85_, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cecc06613e68.jpg
Tak wygląda pozytyw w moim wydaniu 😎 mężu drżyj!
Szona upojnego i efektywnego weekendu w takim razie życzę
Ja jutro mam nadzieję że Buzka juz też przestanie do mnie mrugać a będzie sie stale ładnie uśmiechać
Chcieli mnie jutro rano w pracy Ale poranek juz jest zarezerwowany na niech wykorzystują singla z robotyszona, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
MonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
szona wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cecc06613e68.jpg
Tak wygląda pozytyw w moim wydaniu 😎 mężu drżyj!szona lubi tę wiadomość
-
agge wrote:No i widzisz. Martwilas się, ze owu nie ma, a tu taki piękny pozytyw owocnego weekendu!!
W sumie dlatego robię te owulaki dalej - bo temperatura na razie nie nastraja pozytywnie. Ale trzymam się tego, że poziom LH rośnie, więc nie ma co się martwić na zapas. A teraz do garów = czas na relaks ☺️agge, aeiouy lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Moja kumpela miała przestój w staraniach przez torbiel. Wkurzyła się jak Ty. Po zaleczeniu okazało się, ze w kolejnym cyklu zareagowała genialnie na stymulację, powstały 2 pecherzyki i teraz jest w ciazy bliźniaczej. Czekanie zostanie Ci wynagrodzone, zobaczysz ;*
PS. Owulak BOSKI!!! Podeślę Ci mojego kwietniowego bociana. Niech Ci przyniesie szczęście i bobasa
szona lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62