Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ale to Ssasanko ładnie napisałaś i o wszystkich pamiętałaś 😉 mam nadzieję, że dla każdej z nas będzie tak jak napisałaś, a Tobie razem z nami spełni się marzenie 😉
Ja glupia dziewuszki byłam raz za namową koleżanki u wróżki, takiej niby prawdziwej, tak mi nagadała, że poszłam do kościoła się pomodlić i ciągle mi po głowie chodzi to co powiedziała, ale wierzę, że to my decydujemy o naszym życiu i to my nim kierujemy 😉 chociaż tak na prawdę nie powiedziała mi nic co by mnie mogło przekonać, że ma rację i mówi prawdę , ale w głowie siedzi wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 15:50
Sasanka55 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Monia - aaa! Wiedzialam, ze sie znajdzie
cudownie.
Ja Wam wszystkim wroze zdrowe ciaze, kazda z Nas na to zasluguje, a swiat nie moze byc az tak niesprawiedliwy. Lada chwila nikt tu nie zostanie!
Sasanko - nie wiem czy wiesz, ale moja owulacja pokrywa sie z ta z kalendarza ksiezycowegoSzkoda, ze ciazy z tego nie ma, dlatego obstawiam przyczyne medyczna, a nie metafizyczna :d
MonikA_89!, moni05, Ania_85_, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
Monika przykro mi. Na pewno jest to strasznie frustrujące. Mam nadzieję, że warto będzie czekać i teraz podejsćie do IVF wyjdzie pomyślnieMonikA_89! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
najgorzej jak pojawia się coś,przez co trzeba odkładać starania na później
-
syllwia91 wrote:Bo myślałam że te dna chociaż dobra wyjdą.... A tu dupa a ta noc już przeplakalam... Doła mam ostatnio... Ciągle coś i ciągle pod wiatr
syllwia91 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Pauliśka wrote:Ojj masakra
najgorzej jak pojawia się coś,przez co trzeba odkładać starania na później
😭
Monika za to mozesz w tym miediacu zrobic wszystko co z uwagi na starania odkladalas. To tez jakis plus... no bo w koncu trzeba pozytywow szukac.
Nikodemko od razu mi lepiej
A o co chodzi z tym kalendarzem?MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Kurczę, widzę, że nie tylko ja mam taki dzień dzisiaj...
Sylwia, tulę.😘
Monika, Ciebie też.😘 ale Malgonia dobrze mówi. Może jakiś wyjazd? Coś innego, co by pozwoliło Ci się odprężyć?MonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Malgonia wrote:Monika za to mozesz w tym miediacu zrobic wszystko co z uwagi na starania odkladalas. To tez jakis plus... no bo w koncu trzeba pozytywow szukac.
Nikodemko od razu mi lepiej
A o co chodzi z tym kalendarzem?
Coś czuję, że dzisiaj winko pójdzie w ruchMalgonia, moni05 lubią tę wiadomość
😭
Monika winko przez caly cykl to tez fajns opcja. I zero wyrzutow sumienia, ze moze..
Sle Cie rozumiem doskonale. Mi jedyne co przychodzi do glowy to rtg kregoslupa :pszona, MonikA_89!, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cecc06613e68.jpg
Tak wygląda pozytyw w moim wydaniu 😎 mężu drżyj!moni05, Szczesliwa_mamusia, Niecierpliwa..., agge, Malgonia, MonikA_89!, aeiouy, 5ylwian, eemmiilliiaa, Tele...79, ElfiaKsiężniczka, Ewelina29, Sasanka55, Ochmanka, Ania_85_, Angelika1313, Magduullina, nuśka91, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Właśnie wyszłam z USG. Ta cholerna torbiel nadal siedzi w jajniku, więc dostałam tabletki. Dopiero za miesiąc ruszamy. Jestem strasznie wkurzona......
Moja kumpela miała przestój w staraniach przez torbiel. Wkurzyła się jak Ty. Po zaleczeniu okazało się, ze w kolejnym cyklu zareagowała genialnie na stymulację, powstały 2 pecherzyki i teraz jest w ciazy bliźniaczej. Czekanie zostanie Ci wynagrodzone, zobaczysz ;*
moni05, MonikA_89!, aeiouy, 5ylwian, Sasanka55, Ania_85_, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cecc06613e68.jpg
Tak wygląda pozytyw w moim wydaniu 😎 mężu drżyj!
Szona upojnego i efektywnego weekendu w takim razie życzę
Ja jutro mam nadzieję że Buzka juz też przestanie do mnie mrugać a będzie sie stale ładnie uśmiechać
Chcieli mnie jutro rano w pracy Ale poranek juz jest zarezerwowany naniech wykorzystują singla z roboty
szona, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
ale mam nadzieję, ze ten dodatkowy miesiąc oczekiwania nie pójdzie na marne i efekt będzie piękny!
MonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
szona wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cecc06613e68.jpg
Tak wygląda pozytyw w moim wydaniu 😎 mężu drżyj!owocnego weekendu!!
szona lubi tę wiadomość
-
agge wrote:No i widzisz. Martwilas się, ze owu nie ma, a tu taki piękny pozytyw
owocnego weekendu!!
W sumie dlatego robię te owulaki dalej - bo temperatura na razie nie nastraja pozytywnie. Ale trzymam się tego, że poziom LH rośnie, więc nie ma co się martwić na zapas. A teraz do garów = czas na relaks ☺️agge, aeiouy lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Moja kumpela miała przestój w staraniach przez torbiel. Wkurzyła się jak Ty. Po zaleczeniu okazało się, ze w kolejnym cyklu zareagowała genialnie na stymulację, powstały 2 pecherzyki i teraz jest w ciazy bliźniaczej. Czekanie zostanie Ci wynagrodzone, zobaczysz ;*
Dzięki Ci dobra kobieto! Mój analityczny umysł uwielbia pocieszanie na konkretnych przykładach
Tym bardziej, że mam chrapkę na bliźniaki
PS. Owulak BOSKI!!! Podeślę Ci mojego kwietniowego bociana. Niech Ci przyniesie szczęście i bobasa
szona lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62