Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonika- wiem,ze mc,to dlugo,ale z drugiej strony ,to tylko mc. Potem zostanie Ci to wynagrodzone. Piekno jest ma wyciagniecie reki. Trzeba tylko chwilkę poczekac. Teraz najwazniejsze,zeby sie torbiel wchlonela. Trzymam kciuki,zeby w nastepnym mc juz nic nie stanęło Wam na drodze do szczęścia
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
5ylwian kochana wiesz już coś?
Sasanko jesteś niesamowita! 😘 Chciałabym mieć Twoją siłę i energię, to takie zajebiste! 😘
Jezu czemu te skurcze macicy muszą tak boleć? miesiączki miewam bezbolesne generalnie , a tu jakiś kosmos5ylwian, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Malgonia - tu wszystko o Ksiezycu
https://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm
U mnie pozytywne owulaki od trzech dni. I to takie mega, z o wiele mocniejsza kreska testowa od kontrolnej.
Czy ktoras z Was miala tak dlugo utrzymujacy sie pik? -
Nikodemka wrote:Malgonia - tu wszystko o Ksiezycu
U mnie pozytywne owulaki od trzech dni. I to takie mega, z o wiele mocniejsza kreska testowa od kontrolnej.
Czy ktoras z Was miala tak dlugo utrzymujacy sie pik?
Słyszałam, że przy pcos długo wychodzą pozytywne, ale nie wiem, ile w tym prawdy. -
nick nieaktualnyMonika dziękuję. Dla mnie to całkiem nowy temat. Czytam wszystko z Google i coraz bardziej się doluje... Mój mąż jak mnie zobaczył i mu to powiedziałam co i jak to zaproponował żebyśmy na razie może zrobili pauze żeby leki zaczęły działać a ja na to w jeszcze większy płacz.....
Z drugiej strony dobrze ze to zrobilam i wiem i może w jakiś sposób zdołam uchronić się przed poronieniem albo wadami u dziecka. -
Pauliśka wrote:5ylwian kochana wiesz już coś?
Sasanko jesteś niesamowita! 😘 Chciałabym mieć Twoją siłę i energię, to takie zajebiste! 😘
Jezu czemu te skurcze macicy muszą tak boleć? miesiączki miewam bezbolesne generalnie , a tu jakiś kosmos
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
syllwia91 wrote:Monika dziękuję. Dla mnie to całkiem nowy temat. Czytam wszystko z Google i coraz bardziej się doluje... Mój mąż jak mnie zobaczył i mu to powiedziałam co i jak to zaproponował żebyśmy na razie może zrobili pauze żeby leki zaczęły działać a ja na to w jeszcze większy płacz.....
Z drugiej strony dobrze ze to zrobilam i wiem i może w jakiś sposób zdołam uchronić się przed poronieniem albo wadami u dziecka.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Pauliśka wrote:5ylwian kochana wiesz już coś?
Jezu czemu te skurcze macicy muszą tak boleć? miesiączki miewam bezbolesne generalnie , a tu jakiś kosmos
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote::* Dzięki Ci dobra kobieto! Mój analityczny umysł uwielbia pocieszanie na konkretnych przykładach Tym bardziej, że mam chrapkę na bliźniaki
PS. Owulak BOSKI!!! Podeślę Ci mojego kwietniowego bociana. Niech Ci przyniesie szczęście i bobasa
Dawaj go! A ja do Ciebie pognam w następnym miesiacu cąłą ekipę! Na Podlasiu siedzą w każdym gnieździe, jadąc wczoraj do Suwałk naliczyłam 9 w jedną stronę!nuśka91 lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Wybacz, przez przypadek polubiłam. Spróbuj wziąć nospę na te skurcze
Moje endo miało 11mm i w sumie u wszystkich lekarzy podobnie, dziś krwawienie się dopiero rozkręca, więc dużo nie zeszło na pewno. W niedzielę będę miała badanie ponownie i wiem,że pobiorą mi krew na genetykę i różne takie. 5ylwian musimy to po prostu przetrwać, taka wczesna ciąża na pewno się sama oczyści. Spokojnie. -
syllwia91 wrote:Monika dziękuję. Dla mnie to całkiem nowy temat. Czytam wszystko z Google i coraz bardziej się doluje... Mój mąż jak mnie zobaczył i mu to powiedziałam co i jak to zaproponował żebyśmy na razie może zrobili pauze żeby leki zaczęły działać a ja na to w jeszcze większy płacz.....
Z drugiej strony dobrze ze to zrobilam i wiem i może w jakiś sposób zdołam uchronić się przed poronieniem albo wadami u dziecka.syllwia91 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Pauliśka wrote:A co do owulaków, 2 razy mnie okłamały i więcej ich nie użyłam... teraz sugeruję się i objawami i temperaturą
Mnie dotychczas nie oszukiwały, ale zawsze może być ten pierwszy raz
-
Nikodemka wrote:Malgonia - tu wszystko o Ksiezycu
Czy ktoras z Was miala tak dlugo utrzymujacy sie pik?
Jeśli utrzymują się 3 dni, to ponoć owulacja była świetnej jakości. Choć ja w tamtym mcu myślałam, że wyjdę z siebie przez te owulaki, bo wychodziły pozytywne długo i nie wiedziałam, czy to utrzymujący się pik czy owulacja dopiero w drodze. Dlatego w tym mcu już testów więcej nie robię
-
szona wrote:Dawaj go! A ja do Ciebie pognam w następnym miesiacu cąłą ekipę! Na Podlasiu siedzą w każdym gnieździe, jadąc wczoraj do Suwałk naliczyłam 9 w jedną stronę!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90ea62d8072e.gifszona, agge, Ochmanka, Magduullina lubią tę wiadomość
😭
Pauliśka wrote:Szona skąd Ty jesteś?? Ja z Suwałk właśnie
Ooo, cześć! Ja z Białegostoku ale odwiedzam wszystkie Sądy w Polsce 😅
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Agge - ja robie owulaki wlasciwie przez caly cykl. Zdarzaly mi sie podwojne owulacje, wiec wole miec wszystko pod kontrola Tylko w przypadku podwojnych owu wylapywalam pik, za chwile kreska bledla i pozniej z powrotem ciemniala.
agge, szona lubią tę wiadomość
-
Ja sie poznym latem w drodze do Suwalk na sejmiki zalapalam. Gadalam z tymi bockami, cos niby potem wysikalam, ale mysle, ze polecialy do Afryki po bobo dla mnie i stad to czekanie.
Sylwia trzymaj sie.
Szona no owulak boski. U mnie dalej bialo, ale i nie spodziewalam die jeszcze niczego.szona lubi tę wiadomość