Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Moyeu krotkie cykle maja tez swoje plusy. Ja w ciagu tego roku zaliczylam ich 14. Zawsze to dwie potencjalne szansy wiecej.
Ale masz przyklad Sasanki, ze takie pozne plamienie to nie musi byc @
Olga kciuki zacisniete. Jak to jest byc w ciazy?szona, Ochmanka, moyeu lubią tę wiadomość
-
Przychylam się - niemierzenie temperatury = spora ulga (Oczywiście w moim przypadku i wiem, że dla wielu dopiero mierzenie daje względny spokój)
Nuch lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Moyeu krotkie cykle maja tez swoje plusy. Ja w ciagu tego roku zaliczylam ich 14. Zawsze to dwie potencjalne szansy wiecej.
Ale masz przyklad Sasanki, ze takie pozne plamienie to nie musi byc @
Olga kciuki zacisniete. Jak to jest byc w ciazy?30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
ef36 wrote:Kciuki za malucha! &&&&&
Kiedy testujesz?
Za tydzień mam wizytę kontrolna i maja mi krew zrobićmoni05, Magduullina, szona, ef36 lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga_89 wrote:Za tydzień mam wizytę kontrolna i maja mi krew zrobić
Malgonia, Sasanka55, MonikA_89!, Irvine90, Ania_85_ lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7eb924d2a46.jpg
Dziewczyny przepraszam że tak pomiędzy ciążę a owulację ale ja po prostu nie myślałam że te cudeńka są aż tak ekstra!! I jak mam teraz oddać tego zająca dziecku...
Izape ❤❤❤Niecierpliwa..., Sasanka55, Izape_91, moyeu, moni05, cukrzyk1991, szona, Ania_85_, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlga az mi serce mocniej zabilo Bedziemy mialy na forum nowa, kochana Dzidzie i Mamusie z cudownymi fotkami z USG
Niecierpliwa, pracowalam az 9h, bo chcialam wszystko wypchnac, pozalatwiac, ale spokojnie, z lozka Jutro wolne, bo cos mnie wkurzylo, a wole miec spokojna glowe jednak.
Izape jest czarodziejka, ogladam foty na Instagramie i tym bardziej nie moge doczekac sie dzidzi Ja wszystko u Ciebie wykupie. Tworzysz cuda!!
Agge, tez tak teraz mialam z tym sluzem Kilka dni ladny, plodny, a przed owu i w owu dupkowaty, byle jaki, wiec myslalam, ze nic z tego.
Szona, wkrecaj sobie te objawy Ja w Ciebie wierze!
ElfiaKsiezniczka, mam nadzieje, ze te bole sa chwilowe i ze gastroskopia wyjdzie spoko. Trzymaj sie cieplo
Pauliska, zaopatrz sie w Nordy i na nie siusnij albo lec na bete Kurcze, skoro cos wychodzi, to wierze, ze sie nie zawiedzieszWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 16:57
Izape_91, Iwona28 lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:
Izape ❤❤❤
Doszło?! Ejj ale co królikowi się stało z twarzą, wez go popraw! ale gruby jest co nie?? Mój mąż nie mógł się z nim rozstać a dziecku proszę oddać!!
Sasanka ♥️♥️♥️ dziękuję za tak mile słowa!!! Jak zajde w ciąże to przez 9 miesięcy będę szyla dziecku wyprawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:03
MonikA_89!, Sasanka55, Ochmanka, szona lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Oooo matko, ciężko nadrobić od rana
Olga to teraz najbardziej emocjonujący czas przed Wami z całych sił chucham i dmucham, żeby za tydzień krew była pozytywna :*
Pauliś a masz jeszcze ten test facelle? Trzeba sikać na ten sam, bo każdy inaczej pokaże. Ja dziś znów siknęłam na Quixxa (bo były najtańsze w aptece ) i kreska taka jak wczoraj, jasna ale jest. Myślę, że jakbym nasikała na bobka to byłaby piękna różowa. Także zamówiłam sobie nordy, z 2-3 dni jak przyjdą i zaczynam siuranie a co mi tam jest test jest zabawa
Malgoniu oby ovulak dziś zczerwieniał miłego bzykanka
Iza ja też po pozytywnym teście, albo po wizycie serduszkowej uderzam do Ciebie z zamówieniem może zacznij szyć chusty będzie popyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:07
Izape_91, Pynia lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Ochmanka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7eb924d2a46.jpg
Dziewczyny przepraszam że tak pomiędzy ciążę a owulację ale ja po prostu nie myślałam że te cudeńka są aż tak ekstra!! I jak mam teraz oddać tego zająca dziecku...
Izape ❤❤❤Ochmanka lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Jak w poniedziałek byłam na USG to mi powiedziała, że w piątek powinna być owulacja... Na owulaku bladzioch, więc prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż pękną jutro te jajka... Dziś 9dc i już bym najchętniej sobie siknęła na ciążowy a tu nawet na owulakach krechy nie mogę wysikać. Ale mi się dłuży w tym cyklu.....
Owu gdzie jesteś?
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Kingulla wrote:Oooo matko, ciężko nadrobić od rana
Olga to teraz najbardziej emocjonujący czas przed Wami z całych sił chucham i dmucham, żeby za tydzień krew była pozytywna :*
Pauliś a masz jeszcze ten test facelle? Trzeba sikać na ten sam, bo każdy inaczej pokaże. Ja dziś znów siknęłam na Quixxa (bo były najtańsze w aptece ) i kreska taka jak wczoraj, jasna ale jest. Myślę, że jakbym nasikała na bobka to byłaby piękna różowa. Także zamówiłam sobie nordy, z 2-3 dni jak przyjdą i zaczynam siuranie a co mi tam jest test jest zabawa
Malgoniu oby ovulak dziś zczerwieniał miłego bzykanka
Iza ja też po pozytywnym teście, albo po wizycie serduszkowej uderzam do Ciebie z zamówieniem może zacznij szyć chusty będzie popyt
No jasne,że zaopatrzyłam się w facelle, nasikalam ale w sumie mogłam poczekać do rana...no jest słabsza niż wczoraj ale jest . Nasikalam na dwa...
Patrzyłam na testy jak z synem miałam to 26 stycznia była ciemna krecha a 27 ledwo cień na tym samym teście... No chyba jutro zrobię betę i będę wszystko wiedziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:20
-
Izape_91 wrote:Doszło?! Ejj ale co królikowi się stało z twarzą, wez go popraw! ale gruby jest co nie?? Mój mąż nie mógł się z nim rozstać a dziecku proszę oddać!!
Sasanka ♥️♥️♥️ dziękuję za tak mile słowa!!! Jak zajde w ciąże to przez 9 miesięcy będę szyla dziecku wyprawkęMagduullina lubi tę wiadomość
-
Olga, trzymam kciuki. U ciebie tak się pięknie wszystko potoczyło
Ef, kiedy wizyta serduszka?
Sasanka, mam nadzieję, ze u ciebie ten marzec tez bedzie szczęśliwy. Swoją drogą pilny prezent na dzień kobiet
Moyeu, mój aktualny cykl trwa juz 60 dni
Udało mi sie dodzwonić do kilku szpitali i centrum medycznego. Terminy na koniec maja. W końcu zrezygnowana ze bede musiała iść prywatnie, weszłam na stronę świat przychodni,żeby popatrzeć jaki termin u mnie w szpitalu powiatowym (gastroskopia bez żadnego znieczulenia brrr) 190 dni... patrzę a tam pod spodem inf, ze w takiej niewielkiej przychodni w moim gminnym miasteczku robią gastroskopie na nfz. Termin? 25 marca, ugryzlam się w język żeby nie spytać czy tego roku. Jeden problem z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:22
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a74b777aa5e6.jpg
Ten na górze z wczoraj,drugi i trzeci z dziś,jeden rozebrałam bo lepiej widać chyba... Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:36
Magduullina, Malinaa90, moyeu lubią tę wiadomość
-
Pauliśka A ja widzę niech beta rośnie!!
-
Olga, booooziu cudownie mocne kciuki za Was :*
Szona, każda zmiana daje nadzieje... I oby to było TO!
Sasanka, ale nic nie piszesz co tam, jak tam? Krwawienie, wszystko? Melduj szybko!
Monika, w końcu muszą popękać do dzieła i trzymam kciuki! :*Sasanka55, szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ochmanka zostaw sobie tego zajaca dwie moje najukochansza malpki byly prezentami dla kogos... no i trzeba bylo szukac innych
Kingulla oby kreska juz tylko ciemniala. Za 3 dni powinien byc juz w miare wiarygodny wynik.
Paulidks tak to juz jest ze na zdjeciach ciezko te tedty z szybka zalapac, ale trzymam kciuki za Twoje kresunie.
Ja za jakies pol godziny sikam na owulaka. Oby byl bordowy, choc teoretycznie to ma jeszcze czas (tylko mi sie juz czekac nie chce).
P.s. pobilam dzis swoj maly staraniowy rekord. Zaczelam czytac o objaach zagniezdzenia jeszcze przed owulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:59
Izape_91, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość