nie dajmy się zwariować
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi zostało co najmniej jeszcze tydzień do testu a to i tak może być za wcześnie
bo wg innego programu 30.08 mozliwy test z krwi
dzisiaj jakoś przetrwałam bo mialam sporo zajęć
ale co kłucie w brzuchu to już się zastanawiam czy ono przypadkiem coś nie znaczyło -
Ja też sobie nie radzę ciągle tylko myślę i myślę
Teraz zrobiłam test 8dni po iui i wyszła druga kreska a ja przerażona haha ze szczęścia :p ale to szczęście długo nie trwało bo zaraz sobie przypomniałam że mialam zastrzyk na pęknięcie który fałszuje wynik i dzisiaj 10 dni po już test negatywny idzie zwariować a mam już dość -
Ja zglosilam sie dobrowolnie ze zostane do pracy do 17 - o godzine dluzej... w anglii dzis swieto wiec bede miala za to godziny wolne..
myslalam ze jakos w pracy bedzie ale mysle caly czas.. czy ten 'bol' to cos znaczy czy moze nie, w sumie nigdy tak nie mialam...
czekanie jest najgorsze szczegolnie dla takiego niecierpliwca jak ja -
Izuś musimy walczyć o nasze szczęścia :*
ja byłam dzisiaj w laboratorium i normalnie osaczyły mnie ciężarne aż 4 lub 5 ich było ze ślicznymi brzuniami
ja dzisiaj czuję wyjątkowo spokój, ale na jak długo mi go wystarczy nie wiem
Kajtka w pracy lepiej niż w domu zawsze to coś innego
a swoją drogą podoba mi się Twój login, bardzo bym chciała nazwać synusia Kajetan Kajtuś ale mężowi się nie podoba
robię teraz badania genetuczne określające płeć dziecka które straciłam
jeśli się okaże że był to chłopiec to będzie mój Kajtuś :*Iza75 lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Kiedy chcesz testować?
mysle ze bede czekala na okres... jak wytzymam...
tylko ze ovu pokazuje 4.09 a aplikacja z telefonu z ktorej korzystam od lat ze 7.09... wiec moze 6.09 w sobote...
a Ty ??
ostatnio sikalam jak sie okres spoznial i bylo ogromne rozczarowanie i pol dnia stracone -
gosia86 wrote:No ja też mam na 04.09 okres ale chce testować 30.08 bo to ważny dzień dla mnie urodziny i rocznica ślubu
ale obawiam,sie ze to może być za wcześnie
zeby test wyszedl wiarygodny najlepiej jest czekac do daty okresu...
gorzej jak wyjdzie negatywny i sobie tylko ten dzien zepsujesz... przemysl to moze warto sie uzbroic w cierpliwosc:) -
Ja staram sie byc pozytywna ale to nie takie proste.
Fakt jest taki, ze stres niczemu nie pomaga... zatem sio stresie!
Po 'bolach' nie ma sladu... plecy przestaly mnie bolec tez...
temperatura bez zmian, troche wyzsza ale nie pnie sie do gory.
Jedyne co postanowilam, ze przyszly miesiac jest bez zadnych ermometrow.. testow... bedziemy z mezulkiem na urlpie wiec tylko relaks bedzie