nie dajmy się zwariować
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis pieke tarte ale mam dziury w glowie ostatnio haha i zamiast do lodowki wsadzilam na 50min do zamrazarki oby cos z tego wyszlo
Maz mi gotuje zupe szinakowa, na ktora leci mi slinka od wczoraj
Temperatura poszla w gore to humor mi dopisuje... dziwnie czuje lewa piers... ale sie nie nakrecam
Milego weekendu!!gosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. I tak sobie myślę że chyba fajne z kimś popisać kto się również stara. Ja mam tam jakby drugi cykl starań bi pierwszy to nie wiem czy można wsumie zaliczyć bo trwał tylko 14 dni wiec nawet jie zdążyliśm zacząć... Było dużo wrażeń stresów pewnie dlatego. Juz jestem po owulacji jeszcze 7 dni do @ i juz wariuje. Widzę że u Was tak samo.
-
Jak miło że odpisałaś tak Czekanie najgorsze. Mamy 4 letnia Córeczkę i chcemy rodzeństwa dla niej. Z córcia to poszło szybko w pierwszym cyklu i przez to mam nadzieję że się Teraz też uda niby myślę że jednak teraz będzie kicha bo boje się ze się Rozczaruje. Byłam taka zła jak dostałam teraz ten okres po 14 dniach ze szok. A Ty długo się staracie?
-
dydka wrote:Jak miło że odpisałaś tak Czekanie najgorsze. Mamy 4 letnia Córeczkę i chcemy rodzeństwa dla niej. Z córcia to poszło szybko w pierwszym cyklu i przez to mam nadzieję że się Teraz też uda niby myślę że jednak teraz będzie kicha bo boje się ze się Rozczaruje. Byłam taka zła jak dostałam teraz ten okres po 14 dniach ze szok. A Ty długo się staracie?
To nasz 2 cykl staran "na powaznie" hehe a pierwszy z mierzeniem temperatury
co to temp to ja sie znam tyle, ze wiem ze chyba powinna sie utrzymywac wyzej linii i wzrastac... z jednym spadkiem... ale przegladajac inne wykresu to roznie bywa
ja dzis mialam wyzsza temperature i znow sie niestety nakrecam -
dydka wrote:To ja to samo wiem:-) niby cały czas od owu mam wyższa dzisiaj właśnie jakby spadła...ciekawe jaka jutro będzie.a którego testujesz? Czyli pewnie też non stop myślisz? Czasem myślę że oszaleje
Zastanawiam sie caly czas nad objawami hehe...
mysle troche o tym, ale staram sie nie poswiecac temu caly czas.
co bedzie to bedzie.
Jak temperatura bedzie wysoka to moze w srode bede testowala, ale nie wiem...
a jak nie zdecyduje sie to dopiero sobota/niedziela jak nie przyjdzie @
a TY kiedy planujesz testowac? -
Ja to jestem w gorącej Wodzie kapana:-( o to podobnie testujemy ja powinnam dostawać miesiączkę w niedziele za Tydzień tak więc z tego co czytam zaryzykuję i zrobię w piątek juz jakoś się nastawie na Niedzielny test bo jeśli się udało to powinna wyjść bladziutka kreska w poprzedniej ciąży w dniu @ wyszła mi bladziutka. A wydaje Ci się ze masz jakieś objawy? Powiedz mi mierzysz sobie z ciekawości temperaturę pod pachą?
-
Jestem caly czas zmeczona, dwa dni temu znow czulam jajniki/macice - nie bolalo bardzo tylko tak czulam. Jestem dosyc placzliwa ostatnio i troche mnie tyko biust swedzi. Dlatego boje sie ze sobie wmawiam
a Ty jakies objawy masz?
ja tez jestem w goracej wodzie wiec sie nie przejmuj hehe jak sie czegos bardzo chce to ciezko i cierpliwosc:)
trzymam kciuki zeby cos nam wyszlo ! -
Dokładnie z tymi objawami to różnie bywa...jest strach ze sobie wmawiamy. Ja jestem zmęczona ale nie wiem czy to objaw czy po prostu taki okres ogólnie wcześnie chodzę do pracy i często jestem zmęczona i senna. Ale wydaje mi się ze jestem nerwowa chociaż chyba za szybko często lecę do toalety piersi to mam lekko wrażliwe ale bardziej nabrzmiale i widać mi żyły mam wzdęcia chociaż nigdy nie miałam no i do tego gazy. Ale jakoś nie chce mi się wierzyć że to objawy tylko mam wrażenie ze sobie wyszukuje i wmawiam. I śluzu ogólnie mam dość sporo...
Ja tez trzymam kciuki!! a często się kochaliscie? Sorki za 100 pytań do:)