nie dajmy się zwariować
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLadnie u ciebie odbila tempka
Zaopatrzylam sie w pink test i robie jutro - plamienie nie rozwija sie w zadnym kierunku czuje mega mokro ale sluz zabarwiony krwia jest tylko na papierze na wkladce nie ma
Wiec jutro testuje i niech sie dzieje co chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej:-) Dziewczyny ja czytałam ze niby te. Allegro to mają 20 czułości czy 25 nie pamiętam już ale i tam jakoś im nie ufam koleżanka robiła i wyszedł jej dobrze jak zaszła pozytywny taki sam jak.zwykły. Powiedzcie mi jest różnica k której mierzy się temperaturę? mierze zawsze szybko bo ok 3.30 dzisiaj mam wole co prawda nastawiam budzi i zjierzylam ale tam mnie ciekawilo jaka będzie później. Oczywiście później poszłam normalnie spać nie wstawiłem i3h później miałam dużo.wyższa również bez ruszania wstawania
-
Ja to myślę że chyba w następnym cyklu po owulacji nie będę mierzył temperatury bo to jeszcze gorzej jest:( chociaż niewiem czy wytrzymam ja cały czas się ludze mam jakieś takie przeczucie chociaż boje się ze tylko dlatego bo bardzo chce. Tobie dzisiaj tez spadła? A le Jeszcze parę dni to jeszcze.jest nadzieja
-
nick nieaktualnyKajtka u mnie to samo
Dydka - nie dostalam okresu dalej plamie wiec kwestia bardzo niedlugiego czasu i sie rozkreci
Co do tempek im pozniej kierzysz tym wyzsza jest temperatura. To norma takze jestli np pomiar mam o 5,30 jak zmierze o 5 to dodaje kreske a jak o 6 to odejmuje ( tzna ja wpisuje jak jest a of niech mysli ) ale ponoc taka jest zasada -
tak tempeatura spada, wiec staram sie oswojic z mysla ze @ jednak przyjdzie.
ciezkie to wszysko.
ja w nast miesiacu ide na zywiol hehe nie bede mierzyc temp. ani nic...
jade na wakacje i mam to wszystko w nosie ech... czlowiek sie jeszcze bardziej nakreca... moze w pazdzierniku wroce do mierzenia kto wie..
ja sie teraz modle zeby mi 8h w pracy zlecialo
trzymajcie sie dziewczynY!