nie dajmy się zwariować
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu ja jestem tego samego zdania. Jeśli się nie udaje to wolę aby @ szybko przyszła abym mogła zacząć jak najszybciej nowy cykl. Jak nie dać się zwariować??? Porządki w domu, okna i firanki mam już za sobą Wyjazd również, przeczytałam bardzo fajną książkę...ale ciągle mi mało i myśli biegną do wykresów, temperatur itp... ciężko jestCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Ja mam do @ jeszcze 7 dni, ale tyle bez testu nie wytrzymama
jeszcze nie wiem czy zrobię go tego 30 czy tez nie, może przełożę na 31
albo zrobię jutro
byle nie zepsuć sobie urodzin
ja dzisiaj chyba tez umyję okna, albo porobię cos na ogródku
od poronienia przeczytałam tylko dwie ksiazki bo nie mogę się skupić
może 31.08 pojadę na betę nie wiem mam milion,myśli i chaos w głowie -
ja sie od godziny nudze w pracy ech,
przeczytalam wszystkie pudelki/kozaczki i tak dalej
no ale pewnie sie rozkreci pozniej
wazne ze coraz blizej weekendu
ja planuje zrobic paznokcie od kilku dni...
ale wciaz mam w glowie co naisala jedna dziewczyna,
ze te wszystkie kosmetyki maja tyle estrogenu i zastanawia mnie to ciagle...
-
nick nieaktualnyHej i ja się udzielę w temacie:). Ja staram się dużo czytać. Może to głupie, ale czytając jakąś grubaśną książkę kartki lecą i mimo, że zastanawiam się nad wynikiem testu to chociaż czuje że czas nie stoi w miejscu. Aż kończę książkę i zaczynam np drugą. Wiem, że jak dojdę do połowy to będzie czas na test haha:). Może to troche dziecinne ale mi pomaga:). Tylko nie działa na "nie robienie" sobie nadziei..
Kajtka, Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajtka wrote:wiecie co, znow mam takie dziwne uczucie w macicy nie jest to bol tylko takie ciagniecie... i juz sama nie wiem czy to tam jest napawde czy to sobie tylko wyobrazam :{
Te ciągnięcie to podejrzewam psychika Wszelakie objawy jakie moga się pojawić, występują dopiero PO zagnieżdżeniu, bo dopiero wtedy wydzielane są hormony odpowiedzialne za utrzymanie ciąży Psychika dużo potrafi namieszaćmartika, Kajtka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Te ciągnięcie to podejrzewam psychika Wszelakie objawy jakie moga się pojawić, występują dopiero PO zagnieżdżeniu, bo dopiero wtedy wydzielane są hormony odpowiedzialne za utrzymanie ciąży Psychika dużo potrafi namieszać
wiem wlasnie, dlatego nic nie zapisuje w objawach tylko w notatkach i tutaj Wam marudzeSylwia87, gosia86 lubią tę wiadomość