X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj przypływ sił witalnych, dawno się tak dobrze nie czułam:) Zrobiłam polędwiczki w zalewie miodowo-musztardowej z pieczonymi ziemniakami i sałatką z rukoli i pomidorów:) mniam:)
    I serniczek na zimno z jagodami i malinami, właśnie się chłodzi:)
    Taki bez cukru itp- z myślą o córci.

A teraz pomyłam podłogi i padaaam

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis nie swedza, ale pieką tak delikatnie ;-)
    No dobra zrobilam coś głupiego - mam duzo śluzu białego więc strzeliłam bobotesta i mam cien i nic sobie z tego nie robie, bo przyjdzie @.

A jak beta czy coś to za tydzien może ale nie będzie potrzeby :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:57

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa!! pokaż testa!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zrobić fotę, ale naprawdę nie ma się czym emocjonować :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56bd46ebd9a5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 19:28

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na tym samym teście 12dpo z porannego siuśka nie miałam ani cienia, a na następny dzień z 15stego siuśka na innych już były krechy. Wiec to musi coś znaczyć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa! Krecha jest, to nie je cien! Gratuluje:) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma czego Morellu, bo @ jak zawsze przyjdzie w terminie. Robiłam też QiuXX ale nic nie było. Może za wcześnie, ale wątpię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa jestem dobrej mysli ;) poczekamy zobaczymy ;*

kofeinka lubi tę wiadomość

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Cze kobiety!!!

AnnaKliwijska, ja chodzę do Invicty. I całe szczęście, że porobiłam większość badań bo w prywatnych klinikach biorą straszne sumy.

Chciałam powiedzieć, że boli mnie brzuch jak na @ więc to już niedługo... ;)

Invicta odpada. J byl tam na badaniu nasienia i koszmarne wrazenie na nim zrobila :/

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jeszcze Invimed. Mój mąż był tam na badaniu już któryś raz i było w porządku.

Jak już mówiłam, nie ma się czym podniecać bo to nieeee TO ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa zdecydowanie widać cień - trzymam mocno kciuki! :)

Ja natomiast miałam dzisiaj mały wypadek na rowerze - zbyt mocno zahamowałam i prawie przeleciałam przez kierownicę. Nie mam pojęcia jak to się stało - tak, jakby mi się mózg na moment wyłączył. Na szczęście wszystko ok, rower tylko trochę pościerany, a ja się w sumie nawet mocno nie obiłam. Adrenalina za to skoczyła na maksa, a mąż jechał za mną i prawie zawału serca dostał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik, uważaj na siebie !

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik to tak jak ja mialam ostatnio (tydzien temu wypadek na rowerze) ja z roweru musialam w 6 tygodniu zrezygnowac (codziennie do tej pory jezdzilam na rowerze) bo zac
    Czelam po nim krwawic. Tak po prostu... Nagle za duzy wysilek... Wiem obserwuj sie ale jak nic nie bedzie sie dzialo to jezdzij ;) i bede ci zazdoscic bo ja nienawidze komunikacji miejskiej a jestem teraz na nia skazana ;(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób bete, nie ma co gdybać:)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa trzasłam se dla potomności ;) Betę to mogę zrobić jakiejś soboty i tylko wtedy jak okres nie przyjdzie. Ale wiem,że przyjdzie bo mi często cienie wychodzą a potem beta nie rośnie. Taki mój urok. Po 12 latach mam duuużoooo cierpliwości :) A dostęp do testów mam, to se sikłam heh. Podchodzę do tego bardzo chłodno, nie umiem inaczej. Zero euforii ...troche smutne, ale to dobry znieczulacz.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale robiłaś kiedyś betę przy cieniach?
    bo może problemem jest nie zajście, ale zagnieżdżenie?

też miałam raz nawet nie cień, a piękną krechę, a okres przyszedł;/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Karlik to tak jak ja mialam ostatnio (tydzien temu wypadek na rowerze) ja z roweru musialam w 6 tygodniu zrezygnowac (codziennie do tej pory jezdzilam na rowerze) bo zac
    Czelam po nim krwawic. Tak po prostu... Nagle za duzy wysilek... Wiem obserwuj sie ale jak nic nie bedzie sie dzialo to jezdzij ;) i bede ci zazdoscic bo ja nienawidze komunikacji miejskiej a jestem teraz na nia skazana ;(

Na razie jest ok - kilka razy na mieście chodziłam do łazienki sprawdzić czy przypadkiem nie plamię, bo czułam wilgoć, ale to był tylko śluz :) Troszkę mnie tylko bolał brzuch okresowo, więc starałam się jeździć spokojnie. Generalnie czuję się osłabiona jak przy przeziębieniu i mam wrażenie, że wydolność mi spadła (jakbym miała mniej siły, szybciej się męczę itd), więc ciekawa jestem ile czasu jeszcze pojeżdżę, bo też jeździłam do tej pory do pracy (ok 10km w jedną stronę).

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa też widzę, też widzę! Trzymam kciuki :*
    Karlik, uważaj na siebie.
    Ja dzisiaj wyję z bólu małpowego.... Już 6 nospa i dalej boli ;(

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, była pozytywna a potem spadała i nic nie można było zrobić :( Dlatego teraz nie robię i czekam, aż będzie bardziej pewne. Raz się zagnieździło, ale koniec był w 5 tyg :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Na razie jest ok - kilka razy na mieście chodziłam do łazienki sprawdzić czy przypadkiem nie plamię, bo czułam wilgoć, ale to był tylko śluz :) Troszkę mnie tylko bolał brzuch okresowo, więc starałam się jeździć spokojnie. Generalnie czuję się osłabiona jak przy przeziębieniu i mam wrażenie, że wydolność mi spadła (jakbym miała mniej siły, szybciej się męczę itd), więc ciekawa jestem ile czasu jeszcze pojeżdżę, bo też jeździłam do tej pory do pracy (ok 10km w jedną stronę).
    Ja mialam to samo z ta sila i duzo pilam. Ale ta krew nie pojawiala sie w trakcie jazdy tylko kilka godzin po jak juz byl wypoczynek iuwazaj na te bole miesiaczkowe. Ja podczas jazdy ich nie mialam ale przy ostatnim krwawieniu pojechalam do pracy polazilam i wracajac ppdjechalam do sklepu zlapal mnie mega bolesny skorcz ale krwi nie bylo a po 3 godzinach juz lezenka w domu ide do lazienki (brzuch nie bolal) a tam cala wkladka w brazowej krwi.. Noo i wlasnie najlepsze ze przez dwa tygodnie a nawet wiecej od dowiedzenia sie ze jestem w ciazy jezdzilam bez problemow i tak nagle to wyszlo. Choc podobno 6-8 tydzien to moment kiedy zaczyna sie wiecej krwi produkowac wiec moze dlatego... Ale jak wszystko bedzie ok to jezdzij bo to dobre dla Ciebie taki ruch ;)

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ