Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:Domcia, a bete zrobisz? Bo widzisz jak to z testami jest.Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnymałazłośnica wrote:Hej dziewczyny, mam do Was pytanie - może się bardziej orientujecie.
W 15 dc miałam owulację potwierdzoną monitoringiem, a w 19 dc robiłam badanie prolaktyny i progesteronu i teraz: progesteron mam 6,97 a norma w fazie lutealnej to 1,7-27. Mój wynik mieści się w tej normie, ale jest tam adnotacja, że to norma dla kobiet nie będących w ciąży, tak czy inaczej moje pytanie czy to wynik dobry w przypadku gdyby doszło u mnie do zapłodnienia?
Proszę o jakąś radę bo przede mną weekend myslenia, gin dopiero po niedzieli... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:To w niedziele test a w poniedzialek beta:)Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Hej dziewczyny!!!
Ja testowałam niedawno. Zrobiłam sobie betę niby w 10 dpo i nic nie wyszło. Ciri zwróciła uwagę, że owu miałam później i rzeczywiście źle mi pokazywało. Dziś 11 DC. Wczoraj też zrobiłam betę i nic a był 10 dpo. Mogła jeszcze nie wyjść? Cykle miałam zawsze co 27-28 dni. Ostatnią właśnie 28 dni. Normalnie termin miałam na wczoraj ale ze owu się przesunęło to mi wyznaczyło na poniedziałek.Teraz mi się wydłuźyło. Wczoraj i dziś praktycznie wszystko pusciło. Żadnych bóli brzucha itp. Wczoraj tylko z rana brzuch pobolewały jak na @ i potem spokuj a wieczorem piersi pobolewały. Dziś nic. W ostatniej ciąży betę robiłam w 14-15 dpo i wyszła 150. Może doradzicie. -
nick nieaktualnymałazłośnica wrote:w tym dniu kazała mi zrobić moja gin
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Hej dziewczyny!!!
Ja testowałam niedawno. Zrobiłam sobie betę niby w 10 dpo i nic nie wyszło. Ciri zwróciła uwagę, że owu miałam później i rzeczywiście źle mi pokazywało. Dziś 11 DC. Wczoraj też zrobiłam betę i nic a był 10 dpo. Mogła jeszcze nie wyjść? Cykle miałam zawsze co 27-28 dni. Ostatnią właśnie 28 dni. Normalnie termin miałam na wczoraj ale ze owu się przesunęło to mi wyznaczyło na poniedziałek.Teraz mi się wydłuźyło. Wczoraj i dziś praktycznie wszystko pusciło. Żadnych bóli brzucha itp. Wczoraj tylko z rana brzuch pobolewały jak na @ i potem spokuj a wieczorem piersi pobolewały. Dziś nic. W ostatniej ciąży betę robiłam w 14-15 dpo i wyszła 150. Może doradzicie. -
No właśnie a ja poleciałam na tą betę z nadzieją. Niektóre to mają już na sikańcu dwie kreski. Dziś miałam niższą temperaturę bo obudziłam się o 5 i zmierzyłam i miałam 36,8 a o 6,30 normalnie jak ostatnio 37. Wpisałam w wykres tą niższą ale jestem zła, że się przebudził zm o tej 5 i teraz ta tempka to nie wiadomo. Ogólnie wczoraj i dziś u mnie zimno. Jestem wychłodzenia normalnie. Ręce i nogi lodowate. Wczoraj pod kocem i pod kołdrą później się grzałam i dziś chyba też wskoczę
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To dziwnie i niech ona się wypowie bo wszystkie zrodla podaja ze powinno sie robic w 7 dpo. Chyba ze nie chodzi o sam wynik a tylko sprawdzenie czy owulacja odbyla sie. A jak gluga masz druga faze fl?
Chyba jednak chodzi o wynik ponieważ miałam owulacje potwierdzoną monitoringiem,a poziom hormonów miałam zbadac ze względu na różne dolegliwości np. plamienia przed okresem, dziwne skurcze przed okresem.
Co do długosci fazy lutealnej cięzko mi powiedzieć, ponieważ poprzednie moje cykle bardzo się wydłużały było około 32-34 dni, miałam długo śluz rozciągliwy, a owulacji czasami nie było jeszcze w 18 dc.
Ten obecny cykl natomiast jest moim pierwszym z inofoliciem i już zauważyłam zmiany, ponieważ zaraz po owulacji zanikł rozciągliwy sluz...
Okaże się jak jest długa jak dostane @ bo pierwszy raz wiem kiedy była owulacja...
ehhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo musisz poczekac jak masz to sikance w zapasie to sikaj jak nie to poczekaj do poniedzialku i tyle.
Hi, hi. Nie mam wyjścia. Mam jednego sikanca jeszcze i obiecała sobie, że będzie czekał najszybciej do poniedziałku.
Zawsze przed okresem wyskakiwala mi jedną bolącą krosta i to w tym samym miejscu. Koło ust albo na brodzie. Wczoraj mi wyskoczyła na brodzie a pod ustami strasznie bolącą ale jakby pod skóra ale nie wyszła. Prawie już jej nie ma.
Właśnie czemu znikasz z forum?? Kto mi po doradza?? -
Nie byłam.. dzis dopiero odebrałam wyniki, umówię się dopiero po niedzieli.
Dziś jest mój 20 dc a wczoraj miałam te badania... eh sama nie wiem co mysleć,
ale chyba faktycznie powtórzę to badanie w poniedziałek tak jak mówisz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 19:36
-
nick nieaktualny