X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hej!
    Domcia, ja tez uwazam, ze masz 9 dpo. Poczekaj do srody:)

A u mnie tempka piękna. Czekam na spektakularny spadek.

Nacieszylas sie Mezem choc troche? ;)

Piekna ta Twoja temperaturka. Spadku zadnego nie bedzie, tylko zielony kropeczek! :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Nacieszylas sie Mezem choc troche? ;)

Piekna ta Twoja temperaturka. Spadku zadnego nie bedzie, tylko zielony kropeczek! :)

Cale 4 h;) pozniej poszedl na kawalerski i z imprezy do niemcow wrocil

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka, u Ciebie tez slicznosci z tempka:)

• Domcia23 Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moim zdaniem szkoda pieniedzy dzis masz 9dpo przynajmniej moim zdanie (progesteron wyrownal Ci temperatury) wiec poczekaj przynajmnien do srody do 12dpo i zobaczymy co wyjdzie.
    Poslucham Was i poczekam do srody:-) trzymajcie sie :-*

Domcia
    ❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
    Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
    HSG 16.11.2015r.
    Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
    Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły :-) 8.01.2016r.
    17.11.2016r. I IUI :-(
    5.02.2017r. II IUI:-(
  • Domcia23 Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wredna @ przyszla :-(

Domcia
    HSG 16.11.2015r.
    Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły :-) 8.01.2016r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwa. No nie:( Domcia, tule mocno:*

• Domcia23 Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyplakalam swoje i juz jest dobrze :-) ide do przodu z jeszcze lepsza nadzieja :-)

Domcia
    HSG 16.11.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda sie nastepnym razem:) bedziesz dociekac u gina co bylo powodem tak dlugiego cyklu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym nie byla na usg cyckow to zaczelabym swirowac, ze cos tam mam. Bola mnie i sutki wkurzaja. @ sie zbliza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi bedziesz prowadzic wykres w tym miesiacu? Bo te Twoje temperatury nie powalaja. Moze cos jest na rzeczy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-( Domcia przykro mi! Moze cykl bezowulacyjny

• Domcia23 Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Uda sie nastepnym razem:) bedziesz dociekac u gina co bylo powodem tak dlugiego cyklu?
    Tak napewno bede sie pytac co sie stalo moze czegos sie dopatrzy.

Ciri tak bede mierzyc tempke w tym cyklu. Jak narazie @ jest bardzo skapa zobaczymy dzisiaj jak bedzie sie zachowywać.

Kamka tez tak mysle ze bezowulacyjny ale ide do przodu. Kolejny cykl staran.

Domcia
    HSG 16.11.2015r.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domcia23 wrote:
    Tak napewno bede sie pytac co sie stalo moze czegos sie dopatrzy.

Ciri tak bede mierzyc tempke w tym cyklu. Jak narazie @ jest bardzo skapa zobaczymy dzisiaj jak bedzie sie zachowywać.

Kamka tez tak mysle ze bezowulacyjny ale ide do przodu. Kolejny cykl staran.

Domcia tule mocno :*

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Gdybym nie byla na usg cyckow to zaczelabym swirowac, ze cos tam mam. Bola mnie i sutki wkurzaja. @ sie zbliza.

Morelciu ja dzis spac nie moglam przez cycki - tak mnie bola. I sutki tez... Tez czuje zblizajaca sie @...

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny :)

Chciałam dzisiaj zbadac sobie progesteron - ale ginekolog (prywatnie w Medicover) nie chciała mi dać skierowania (WTF) na to badanie, stwierdzila, ze różne długości fazy lutealnej to nie problem (yyyy). Dala mi za to skierowanie do ginekologa-endokrynologa, bo stwierdziła,ze pół roku bezskutecznych starań przy pco to powód do diagnozowania niepłodności. I ogólnie ok, co mi szkodzi iść do endokrynologa (chociaż regularnie badam hormony i nigdy żaden lekarz nie stwierdził dużych odchyłów, ale ok spróbuje), tylko wkruza mnie to,ze gdyby sama teraz przepisała badanie progesteronu, a moze i czegos innego, to moglabym isc do endokrynologa z wynikami badan, a nie potem dostac od niego skierowania i czekac na odpowiedni dzień cyklu i potem znowu czekac na wizyte i kurde zima przyjdzie ;/

Pójde dla samej siebie zbadać za kase ten progesteron, wiec tu pytanie do warszawianek - jakie laboratorium polecacie w Warszawie?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się pożegnać.Moja ciąża jest już historią.Płód obumarł.Także trzymam kciuki za wszystkie starające się dziewczyny ,a Kinder niespodzianką życzę zdrowych maluszków :)

• mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze sama badam hormony, mam wrażenie że łaskę lekarze robią jak wysyłają na badania,prosić nie będę, nie wiem jak w Warszawie ale u mnie za 21zł jest

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda też jestem po poronieniu w styczniu, także wiem co czujesz:( trzymaj się kochana i bardzo mi przykro:(

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Czesc Dziewczyny :)

Chciałam dzisiaj zbadac sobie progesteron - ale ginekolog (prywatnie w Medicover) nie chciała mi dać skierowania (WTF) na to badanie, stwierdzila, ze różne długości fazy lutealnej to nie problem (yyyy). Dala mi za to skierowanie do ginekologa-endokrynologa, bo stwierdziła,ze pół roku bezskutecznych starań przy pco to powód do diagnozowania niepłodności. I ogólnie ok, co mi szkodzi iść do endokrynologa (chociaż regularnie badam hormony i nigdy żaden lekarz nie stwierdził dużych odchyłów, ale ok spróbuje), tylko wkruza mnie to,ze gdyby sama teraz przepisała badanie progesteronu, a moze i czegos innego, to moglabym isc do endokrynologa z wynikami badan, a nie potem dostac od niego skierowania i czekac na odpowiedni dzień cyklu i potem znowu czekac na wizyte i kurde zima przyjdzie ;/

Pójde dla samej siebie zbadać za kase ten progesteron, wiec tu pytanie do warszawianek - jakie laboratorium polecacie w Warszawie?
    Ja chodze do diagnostyki, zaloza ci karte i od razu masz troszke taniej, choc laboratorium najtansze nie jest to na pewno tansze niz robienie w luxmedzie tych badan, zaoszczedzisz jakies 5-10zl na kazdym badaniu. Noo i masz wyniki on-line i dostep do calej histori badan (moja przychodnia ma podpisana umowe z diagnostyka to moge sobie wejsc i sprawdzic badania z przed kilku lat)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.To już drugie....

‹‹ 395 396 397 398 399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ