Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:Hej!
Domcia, ja tez uwazam, ze masz 9 dpo. Poczekaj do srody:)
A u mnie tempka piękna. Czekam na spektakularny spadek.
Nacieszylas sie Mezem choc troche?
Piekna ta Twoja temperaturka. Spadku zadnego nie bedzie, tylko zielony kropeczek![/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Moim zdaniem szkoda pieniedzy dzis masz 9dpo przynajmniej moim zdanie (progesteron wyrownal Ci temperatury) wiec poczekaj przynajmnien do srody do 12dpo i zobaczymy co wyjdzie.Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
No i wredna @ przyszlaDomcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
Wyplakalam swoje i juz jest dobrze ide do przodu z jeszcze lepsza nadziejaDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Uda sie nastepnym razem:) bedziesz dociekac u gina co bylo powodem tak dlugiego cyklu?
Ciri tak bede mierzyc tempke w tym cyklu. Jak narazie @ jest bardzo skapa zobaczymy dzisiaj jak bedzie sie zachowywać.
Kamka tez tak mysle ze bezowulacyjny ale ide do przodu. Kolejny cykl staran.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Domcia23 wrote:Tak napewno bede sie pytac co sie stalo moze czegos sie dopatrzy.
Ciri tak bede mierzyc tempke w tym cyklu. Jak narazie @ jest bardzo skapa zobaczymy dzisiaj jak bedzie sie zachowywać.
Kamka tez tak mysle ze bezowulacyjny ale ide do przodu. Kolejny cykl staran.
Domcia tule mocno :*[/url] -
Czesc Dziewczyny
Chciałam dzisiaj zbadac sobie progesteron - ale ginekolog (prywatnie w Medicover) nie chciała mi dać skierowania (WTF) na to badanie, stwierdzila, ze różne długości fazy lutealnej to nie problem (yyyy). Dala mi za to skierowanie do ginekologa-endokrynologa, bo stwierdziła,ze pół roku bezskutecznych starań przy pco to powód do diagnozowania niepłodności. I ogólnie ok, co mi szkodzi iść do endokrynologa (chociaż regularnie badam hormony i nigdy żaden lekarz nie stwierdził dużych odchyłów, ale ok spróbuje), tylko wkruza mnie to,ze gdyby sama teraz przepisała badanie progesteronu, a moze i czegos innego, to moglabym isc do endokrynologa z wynikami badan, a nie potem dostac od niego skierowania i czekac na odpowiedni dzień cyklu i potem znowu czekac na wizyte i kurde zima przyjdzie ;/
Pójde dla samej siebie zbadać za kase ten progesteron, wiec tu pytanie do warszawianek - jakie laboratorium polecacie w Warszawie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Czesc Dziewczyny
Chciałam dzisiaj zbadac sobie progesteron - ale ginekolog (prywatnie w Medicover) nie chciała mi dać skierowania (WTF) na to badanie, stwierdzila, ze różne długości fazy lutealnej to nie problem (yyyy). Dala mi za to skierowanie do ginekologa-endokrynologa, bo stwierdziła,ze pół roku bezskutecznych starań przy pco to powód do diagnozowania niepłodności. I ogólnie ok, co mi szkodzi iść do endokrynologa (chociaż regularnie badam hormony i nigdy żaden lekarz nie stwierdził dużych odchyłów, ale ok spróbuje), tylko wkruza mnie to,ze gdyby sama teraz przepisała badanie progesteronu, a moze i czegos innego, to moglabym isc do endokrynologa z wynikami badan, a nie potem dostac od niego skierowania i czekac na odpowiedni dzień cyklu i potem znowu czekac na wizyte i kurde zima przyjdzie ;/
Pójde dla samej siebie zbadać za kase ten progesteron, wiec tu pytanie do warszawianek - jakie laboratorium polecacie w Warszawie? -
nick nieaktualny