X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam dzis namiary do mega lekarza prywatnego w wawie. Moja ciotka ktora dlugo nir mogla zajsc w ciaze sie u niego leczyla a potem on dwie ciaze jej trzymal jak chcesz to dam namiar, wizyta do najtanszych nie nalezy ale wiem ze usg i inne rzeczy sa w ramach wizyty (jedna cena)

• mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czuje takie bulgotanie i lekkie wzdęcia...więc chyba @ się zbliża:( szyjka wysoko, miękka, czy otwarta?? nie wiem bo nie sięgam

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    ja czuje takie bulgotanie i lekkie wzdęcia...więc chyba @ się zbliża:( szyjka wysoko, miękka, czy otwarta?? nie wiem bo nie sięgam

Czytalam, ze wiele zaciazonych odczuwa wlasnie takie jakby bulgotanie na poczatku i wzdecia tez maja, wiec moze? Tym bardziej, ze szyjka tak wysoko.
    Chociaz ja co miesiac mam wzdecia od owulki az do @ :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • arien Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mocno zaciskam za Was kciuki i wysyłam porcję wirusów: ##$%^&*(*&^%$#@%^&*(&^%$#%$^&*&() może akurat sie przydadzą :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionus, mnie tez wszystko okresowo ciagnie. U Ciebie temperaturka wyglada bardziej obiecująco:)

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, poprosze :)
    Ja sie zawzielam i zagadalam na czasie medicover do endo i bez problemu dostalam skierowanie na ten progesteron. Wiec zrobie za darmo (tn w ramach pakietu). Za to obczailam ,ze na mojej ulicy jest punkt pobran alab, wiec jak juz przyjdzie czas na bete,to bedzie jak znalazl.

7v8rikgni12rlaff.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje wejście do pochwy jest tak teraz ciasne że ledwo znalazłam szyjkę, myślę że jutro zawita @, jak byłam w ciązy nie miałam problemu z badaniem szyjki, nie było tak ciasno....

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznawac sie. Ktora kiedy testuje bo mi fanfary rdzewieja;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl, ciąża ciąży nierówna. Nie ma co porownywac:)

• mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Mkl, ciąża ciąży nierówna. Nie ma co porownywac:)

ok...jednak zawsze tak moja szyjka się zachowuje przed @, ściany pochwy są rozpulchnione a sama szyjka jest trudno dostępna, bo przebić się przez te ściany pochwy graniczy z cudem tak ciasno, czy wy też tak macie/mieliście przed @??

f2w3rjjge8qi32en.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli nie dostane okresu, to w sobote albo w poniedzialek jak wytrzymam.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w niedziele zrobie test. Tak tylko...zeby zmarnowac.

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj powinnam dostać @, temp wskoczyła do góry ale miałam już tak z 3 razy że w dniu skoku dostałam @.... gdyby nie szyjka może miałabym większą nadzieje, szyjka jest nisko ale nie mogę sprawdzić czy jest otwarta, bo jest tam wszystko tak rozpulchnione i ciasne, że ledwo włożyłam palec, a to raczej objaw zbliżającej się @

f2w3rjjge8qi32en.png

• janette Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja czekam na testowanie, dzis 13 dpo jutro chyba zatestuje ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna ja jeszcze u niego nie bylam, opinie ma różne choc ogólnie na poziomie 4 sie utrzymuje, ja mam namiar na niego od ciotki ktora 10 lat o dziecko sie starala i dopiero on zaczal ja pozadnie diagnozowac

https://ranking.abczdrowie.pl/d/1338,leszek-gmyrek
    przyjmuje w luxmedzie ale i na madalińskiego w prywatnej klinice i jest dyrektorem szpitala na madalińskiego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelu ściskam kciuki wszystkie - wyciśnij coś z tego testu:)

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ciri, choc swięta Rodzina nie kojarzy mi się zbyt dobrze, ale będę mieć ten namiar w rezerwie. Poki co zbadalam progesteron, temeratury wyższe dziwnie niskie, czekam cierpliwie do soboty.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to szpital na madalinskiego najlepszy polozniczy w warszawie ja bym mysiala juz teraz rezerwowac sobie tam miejsce zeby moc w lutym lub marcu rodzic :D dziewczyny do lekarzy tam czekaja po 3-4 miesiace na zapis, a do niego prywatnie ciotka mnie wczoraj zapisala i mam termin na 27 sierpnia dopiero. Co do szpital w ogole jak bylam tam pierwszy raz czyli 2 lata temu zdziwilam sie ze idziesz do dzieci a tam ani fartucha ani foli na buty nic... Ale baby sie o miejsce w tym szpitalu zabijaaja.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zatestuje w sobote, bo mam wtedy rocznice swojego slubu i slub brata do tego, wiec zeby ze spokojna glowa sie upic, to posikam na testa choc i tak wiem, ze niepotrzebnie...
    To bedzie gdzies 12 dpo. W innym wypadku bete robilabym juz za dwa dni (czwartek), ale akurat wtedy bedziemy juz w drodze do PL ;) A przed samym slubem kluc sie nie bede, bo mi zawsze siniak wychodzi i jak ja wygladac bede :D

PS. I wiecie co? Denerwuje mnie to, ze mam takie idealne wykresy, a koniec koncow i tak dupa z tego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:36

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Czytalam, ze wiele zaciazonych odczuwa wlasnie takie jakby bulgotanie na poczatku i wzdecia tez maja, wiec moze? Tym bardziej, ze szyjka tak wysoko.
    Chociaz ja co miesiac mam wzdecia od owulki az do @ :(

u mnie wzdecia mega byly pierwszym objawem :-) t5rzymam kciuki!!

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ