Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dostalam dzis namiary do mega lekarza prywatnego w wawie. Moja ciotka ktora dlugo nir mogla zajsc w ciaze sie u niego leczyla a potem on dwie ciaze jej trzymal jak chcesz to dam namiar, wizyta do najtanszych nie nalezy ale wiem ze usg i inne rzeczy sa w ramach wizyty (jedna cena)
-
mkl wrote:ja czuje takie bulgotanie i lekkie wzdęcia...więc chyba @ się zbliża:( szyjka wysoko, miękka, czy otwarta?? nie wiem bo nie sięgam
Czytalam, ze wiele zaciazonych odczuwa wlasnie takie jakby bulgotanie na poczatku i wzdecia tez maja, wiec moze? Tym bardziej, ze szyjka tak wysoko.
Chociaz ja co miesiac mam wzdecia od owulki az do @[/url] -
nick nieaktualny
-
Ciri, poprosze
Ja sie zawzielam i zagadalam na czasie medicover do endo i bez problemu dostalam skierowanie na ten progesteron. Wiec zrobie za darmo (tn w ramach pakietu). Za to obczailam ,ze na mojej ulicy jest punkt pobran alab, wiec jak juz przyjdzie czas na bete,to bedzie jak znalazl. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Mkl, ciąża ciąży nierówna. Nie ma co porownywac:)
ok...jednak zawsze tak moja szyjka się zachowuje przed @, ściany pochwy są rozpulchnione a sama szyjka jest trudno dostępna, bo przebić się przez te ściany pochwy graniczy z cudem tak ciasno, czy wy też tak macie/mieliście przed @?? -
nick nieaktualny
-
dzisiaj powinnam dostać @, temp wskoczyła do góry ale miałam już tak z 3 razy że w dniu skoku dostałam @.... gdyby nie szyjka może miałabym większą nadzieje, szyjka jest nisko ale nie mogę sprawdzić czy jest otwarta, bo jest tam wszystko tak rozpulchnione i ciasne, że ledwo włożyłam palec, a to raczej objaw zbliżającej się @
-
nick nieaktualnyAnna ja jeszcze u niego nie bylam, opinie ma różne choc ogólnie na poziomie 4 sie utrzymuje, ja mam namiar na niego od ciotki ktora 10 lat o dziecko sie starala i dopiero on zaczal ja pozadnie diagnozowac
https://ranking.abczdrowie.pl/d/1338,leszek-gmyrek
przyjmuje w luxmedzie ale i na madalińskiego w prywatnej klinice i jest dyrektorem szpitala na madalińskiego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle to szpital na madalinskiego najlepszy polozniczy w warszawie ja bym mysiala juz teraz rezerwowac sobie tam miejsce zeby moc w lutym lub marcu rodzic dziewczyny do lekarzy tam czekaja po 3-4 miesiace na zapis, a do niego prywatnie ciotka mnie wczoraj zapisala i mam termin na 27 sierpnia dopiero. Co do szpital w ogole jak bylam tam pierwszy raz czyli 2 lata temu zdziwilam sie ze idziesz do dzieci a tam ani fartucha ani foli na buty nic... Ale baby sie o miejsce w tym szpitalu zabijaaja.
-
Ja zatestuje w sobote, bo mam wtedy rocznice swojego slubu i slub brata do tego, wiec zeby ze spokojna glowa sie upic, to posikam na testa choc i tak wiem, ze niepotrzebnie...
To bedzie gdzies 12 dpo. W innym wypadku bete robilabym juz za dwa dni (czwartek), ale akurat wtedy bedziemy juz w drodze do PL A przed samym slubem kluc sie nie bede, bo mi zawsze siniak wychodzi i jak ja wygladac bede
PS. I wiecie co? Denerwuje mnie to, ze mam takie idealne wykresy, a koniec koncow i tak dupa z tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:36
[/url] -
Fiona88 wrote:Czytalam, ze wiele zaciazonych odczuwa wlasnie takie jakby bulgotanie na poczatku i wzdecia tez maja, wiec moze? Tym bardziej, ze szyjka tak wysoko.
Chociaz ja co miesiac mam wzdecia od owulki az do @
u mnie wzdecia mega byly pierwszym objawem t5rzymam kciuki!!