X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam dzis namiary do mega lekarza prywatnego w wawie. Moja ciotka ktora dlugo nir mogla zajsc w ciaze sie u niego leczyla a potem on dwie ciaze jej trzymal jak chcesz to dam namiar, wizyta do najtanszych nie nalezy ale wiem ze usg i inne rzeczy sa w ramach wizyty (jedna cena)

• mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czuje takie bulgotanie i lekkie wzdęcia...więc chyba @ się zbliża:( szyjka wysoko, miękka, czy otwarta?? nie wiem bo nie sięgam

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    ja czuje takie bulgotanie i lekkie wzdęcia...więc chyba @ się zbliża:( szyjka wysoko, miękka, czy otwarta?? nie wiem bo nie sięgam

Czytalam, ze wiele zaciazonych odczuwa wlasnie takie jakby bulgotanie na poczatku i wzdecia tez maja, wiec moze? Tym bardziej, ze szyjka tak wysoko.
    Chociaz ja co miesiac mam wzdecia od owulki az do @ :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • arien Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mocno zaciskam za Was kciuki i wysyłam porcję wirusów: ##$%^&*(*&^%$#@%^&*(&^%$#%$^&*&() może akurat sie przydadzą :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionus, mnie tez wszystko okresowo ciagnie. U Ciebie temperaturka wyglada bardziej obiecująco:)

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, poprosze :)
    Ja sie zawzielam i zagadalam na czasie medicover do endo i bez problemu dostalam skierowanie na ten progesteron. Wiec zrobie za darmo (tn w ramach pakietu). Za to obczailam ,ze na mojej ulicy jest punkt pobran alab, wiec jak juz przyjdzie czas na bete,to bedzie jak znalazl.

7v8rikgni12rlaff.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje wejście do pochwy jest tak teraz ciasne że ledwo znalazłam szyjkę, myślę że jutro zawita @, jak byłam w ciązy nie miałam problemu z badaniem szyjki, nie było tak ciasno....

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznawac sie. Ktora kiedy testuje bo mi fanfary rdzewieja;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl, ciąża ciąży nierówna. Nie ma co porownywac:)

• mkl Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Mkl, ciąża ciąży nierówna. Nie ma co porownywac:)

ok...jednak zawsze tak moja szyjka się zachowuje przed @, ściany pochwy są rozpulchnione a sama szyjka jest trudno dostępna, bo przebić się przez te ściany pochwy graniczy z cudem tak ciasno, czy wy też tak macie/mieliście przed @??

f2w3rjjge8qi32en.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli nie dostane okresu, to w sobote albo w poniedzialek jak wytrzymam.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w niedziele zrobie test. Tak tylko...zeby zmarnowac.

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj powinnam dostać @, temp wskoczyła do góry ale miałam już tak z 3 razy że w dniu skoku dostałam @.... gdyby nie szyjka może miałabym większą nadzieje, szyjka jest nisko ale nie mogę sprawdzić czy jest otwarta, bo jest tam wszystko tak rozpulchnione i ciasne, że ledwo włożyłam palec, a to raczej objaw zbliżającej się @

f2w3rjjge8qi32en.png

• janette Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja czekam na testowanie, dzis 13 dpo jutro chyba zatestuje ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna ja jeszcze u niego nie bylam, opinie ma różne choc ogólnie na poziomie 4 sie utrzymuje, ja mam namiar na niego od ciotki ktora 10 lat o dziecko sie starala i dopiero on zaczal ja pozadnie diagnozowac

https://ranking.abczdrowie.pl/d/1338,leszek-gmyrek
    przyjmuje w luxmedzie ale i na madalińskiego w prywatnej klinice i jest dyrektorem szpitala na madalińskiego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelu ściskam kciuki wszystkie - wyciśnij coś z tego testu:)

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ciri, choc swięta Rodzina nie kojarzy mi się zbyt dobrze, ale będę mieć ten namiar w rezerwie. Poki co zbadalam progesteron, temeratury wyższe dziwnie niskie, czekam cierpliwie do soboty.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to szpital na madalinskiego najlepszy polozniczy w warszawie ja bym mysiala juz teraz rezerwowac sobie tam miejsce zeby moc w lutym lub marcu rodzic :D dziewczyny do lekarzy tam czekaja po 3-4 miesiace na zapis, a do niego prywatnie ciotka mnie wczoraj zapisala i mam termin na 27 sierpnia dopiero. Co do szpital w ogole jak bylam tam pierwszy raz czyli 2 lata temu zdziwilam sie ze idziesz do dzieci a tam ani fartucha ani foli na buty nic... Ale baby sie o miejsce w tym szpitalu zabijaaja.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zatestuje w sobote, bo mam wtedy rocznice swojego slubu i slub brata do tego, wiec zeby ze spokojna glowa sie upic, to posikam na testa choc i tak wiem, ze niepotrzebnie...
    To bedzie gdzies 12 dpo. W innym wypadku bete robilabym juz za dwa dni (czwartek), ale akurat wtedy bedziemy juz w drodze do PL ;) A przed samym slubem kluc sie nie bede, bo mi zawsze siniak wychodzi i jak ja wygladac bede :D

PS. I wiecie co? Denerwuje mnie to, ze mam takie idealne wykresy, a koniec koncow i tak dupa z tego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:36

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Czytalam, ze wiele zaciazonych odczuwa wlasnie takie jakby bulgotanie na poczatku i wzdecia tez maja, wiec moze? Tym bardziej, ze szyjka tak wysoko.
    Chociaz ja co miesiac mam wzdecia od owulki az do @ :(

u mnie wzdecia mega byly pierwszym objawem :-) t5rzymam kciuki!!

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ