X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • janette Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy niski estrdiol przed owu ma wpływ na jakość jajeczka? zastanawiam się czy mimo niskiego estradiolu moge mieć nadzieję

• arien Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, wiesz co? Może te wykresy masz takie idealne bo bierzesz duphaston? On ładnie podwyzsza druga faze temp i moze dlatego tak wyglada wykres.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Fiona, wiesz co? Może te wykresy masz takie idealne bo bierzesz duphaston? On ładnie podwyzsza druga faze temp i moze dlatego tak wyglada wykres.

Teoretycznie wszyscy twierdza, ze duphaston jako sztuczny progesteron nie ma wplywu na temperetury. Do tego ja zaczynam brac go po owulce stwierdzonej na monitoringu, a tempka sama idzie w gore wczesniej... Nie wiem o co chodzi i dlaczego tak jest, ale mnie to denerwuje ;)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • monia_em Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI a nie chcesz na Żelaznej rodzić? Ja tam rodziłam pierwsze dziecko i bardzo sobie chwale ten szpital

sIcRp2.png
    QEBMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie nie ma znaczenia gdzie bede rodzic. Moja mama nas trojke w brodnowskim rodzila ja tam bylam na operacji i tez sobie bardzo chwale. A teraz mieszkam 2 minuty piechota od Banacha. a potem bede pewnie mieszkac 10 minut od wojskowego. Mnie jest totalnie wszystko jedno gdzie to bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia_em wrote:
    CIRI a nie chcesz na Żelaznej rodzić? Ja tam rodziłam pierwsze dziecko i bardzo sobie chwale ten szpital
    A Ty z wawy? Masz do polecenia jakiegos ginekologa? Najlepiej na nfz ale jak prywatnie i nie drogo (tak naprawde do zwolnien mi on jest potrzebny) To ja chetnie przygarne

• monia_em Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A Ty z wawy? Masz do polecenia jakiegos ginekologa? Najlepiej na nfz ale jak prywatnie i nie drogo (tak naprawde do zwolnien mi on jest potrzebny) To ja chetnie przygarne

Tak z Wawy :)

Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.

Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nie

sIcRp2.png
    QEBMp2.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziewczyny bez zmian, @ nie ma, i dziś nie czuje żadnych objawów bym ją miała dostać, wczoraj burczało w brzuchu, były wzdęcia, czucie wypełnienia, dziś nic..

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    u mnie dziewczyny bez zmian, @ nie ma, i dziś nie czuje żadnych objawów bym ją miała dostać, wczoraj burczało w brzuchu, były wzdęcia, czucie wypełnienia, dziś nic..

Testuj jutro i przynos nam wiesci o II :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia_em wrote:
    Tak z Wawy :)

Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.

Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nie
    To daj namiary :D ten co teraz dostalam do niego namiary to bierze 200zl ale z usg jest w cenie.
    A co do Brodnowskiego to ja tylko mam jakies porownanie co do psychiatri i wlasnie ginekologi (moja mama tam rodzila i kilka znajomych i sama mialam ginekologiczna operacje tam, a na psychiatri ciotka moja lezala)

• monia_em Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Babcia na internie. Byłam u niej w odwiedzinach i chciałam wysadzić szpital w powietrze. Nie będę pisała o akcjach jakie były, ale wyć mi się chciało jak lekarz i personel mogą być tak podli dla starszych ludzi.

CIRI wyślę Ci namiar na PRV

sIcRp2.png
    QEBMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko interna w polsce w kazdym szpitalu panstwowym to umieralnia bylam na praktykach w 5 i we wszyskich wyglada to tak samo.

• arien Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, w takim razie mam nieaktualne info. Wydawało mi się, że może mieć wpływ tak jak luteina :) Ale to tak tylko z mojego logicznego myslenia wyszlo, więc zapewne wcale nie mam racji :)

mkl, testuj, testuj! Trzyma kciuki! :D

ciri-Ty to jestes taki hardocre i człowiek orkiestra :D

Wiecie co dzieje sie z kamką?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byla trollem i wykasowali jej profil badz sama w koncu go wykasowala.

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri jak badałaś szyjkę macicy w ciąży kiedy wydawała Ci się otwarta to czy miałaś na niej jakiś śluz??

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja prawie w ogole sluzu nie mam.. teraz juz troszke jest ale to naprawde troszke. Najwiecej mialam wtedy co plamilam.

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie ja tez mało śluzu mam, dzięki za odpowiedź:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co Kamka nagrzeszyła:P??

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś oprócz mnie jutro lub pojutrze testuje?? Za kogo mam trzymać kciuki:)?

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl jesli chodzi o kamke to na innym watku nie zle tam namieszala... w sumie szkoda gadac, ja tak cos podejrzewalam ze z nia nie wszystko jest ok. Noo ale coz...

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ