Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:Fiona, wiesz co? Może te wykresy masz takie idealne bo bierzesz duphaston? On ładnie podwyzsza druga faze temp i moze dlatego tak wyglada wykres.
Teoretycznie wszyscy twierdza, ze duphaston jako sztuczny progesteron nie ma wplywu na temperetury. Do tego ja zaczynam brac go po owulce stwierdzonej na monitoringu, a tempka sama idzie w gore wczesniej... Nie wiem o co chodzi i dlaczego tak jest, ale mnie to denerwuje[/url]
-
nick nieaktualnydla mnie nie ma znaczenia gdzie bede rodzic. Moja mama nas trojke w brodnowskim rodzila ja tam bylam na operacji i tez sobie bardzo chwale. A teraz mieszkam 2 minuty piechota od Banacha. a potem bede pewnie mieszkac 10 minut od wojskowego. Mnie jest totalnie wszystko jedno gdzie to bedzie.
-
nick nieaktualnymonia_em wrote:CIRI a nie chcesz na Żelaznej rodzić? Ja tam rodziłam pierwsze dziecko i bardzo sobie chwale ten szpital
-
ciri22 wrote:A Ty z wawy? Masz do polecenia jakiegos ginekologa? Najlepiej na nfz ale jak prywatnie i nie drogo (tak naprawde do zwolnien mi on jest potrzebny) To ja chetnie przygarne
Tak z Wawy
Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.
Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nie -
nick nieaktualnymonia_em wrote:Tak z Wawy
Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.
Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nieten co teraz dostalam do niego namiary to bierze 200zl ale z usg jest w cenie.
A co do Brodnowskiego to ja tylko mam jakies porownanie co do psychiatri i wlasnie ginekologi (moja mama tam rodzila i kilka znajomych i sama mialam ginekologiczna operacje tam, a na psychiatri ciotka moja lezala) -
nick nieaktualny
-
Fiona, w takim razie mam nieaktualne info. Wydawało mi się, że może mieć wpływ tak jak luteina
Ale to tak tylko z mojego logicznego myslenia wyszlo, więc zapewne wcale nie mam racji
mkl, testuj, testuj! Trzyma kciuki!
ciri-Ty to jestes taki hardocre i człowiek orkiestra
Wiecie co dzieje sie z kamką?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny