Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:Fiona, wiesz co? Może te wykresy masz takie idealne bo bierzesz duphaston? On ładnie podwyzsza druga faze temp i moze dlatego tak wyglada wykres.
Teoretycznie wszyscy twierdza, ze duphaston jako sztuczny progesteron nie ma wplywu na temperetury. Do tego ja zaczynam brac go po owulce stwierdzonej na monitoringu, a tempka sama idzie w gore wczesniej... Nie wiem o co chodzi i dlaczego tak jest, ale mnie to denerwuje[/url] -
nick nieaktualnydla mnie nie ma znaczenia gdzie bede rodzic. Moja mama nas trojke w brodnowskim rodzila ja tam bylam na operacji i tez sobie bardzo chwale. A teraz mieszkam 2 minuty piechota od Banacha. a potem bede pewnie mieszkac 10 minut od wojskowego. Mnie jest totalnie wszystko jedno gdzie to bedzie.
-
nick nieaktualnymonia_em wrote:CIRI a nie chcesz na Żelaznej rodzić? Ja tam rodziłam pierwsze dziecko i bardzo sobie chwale ten szpital
-
ciri22 wrote:A Ty z wawy? Masz do polecenia jakiegos ginekologa? Najlepiej na nfz ale jak prywatnie i nie drogo (tak naprawde do zwolnien mi on jest potrzebny) To ja chetnie przygarne
Tak z Wawy
Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.
Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nie -
nick nieaktualnymonia_em wrote:Tak z Wawy
Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.
Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nie
A co do Brodnowskiego to ja tylko mam jakies porownanie co do psychiatri i wlasnie ginekologi (moja mama tam rodzila i kilka znajomych i sama mialam ginekologiczna operacje tam, a na psychiatri ciotka moja lezala) -
nick nieaktualny
-
Fiona, w takim razie mam nieaktualne info. Wydawało mi się, że może mieć wpływ tak jak luteina Ale to tak tylko z mojego logicznego myslenia wyszlo, więc zapewne wcale nie mam racji
mkl, testuj, testuj! Trzyma kciuki!
ciri-Ty to jestes taki hardocre i człowiek orkiestra
Wiecie co dzieje sie z kamką?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny