X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • janette Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy niski estrdiol przed owu ma wpływ na jakość jajeczka? zastanawiam się czy mimo niskiego estradiolu moge mieć nadzieję

• arien Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, wiesz co? Może te wykresy masz takie idealne bo bierzesz duphaston? On ładnie podwyzsza druga faze temp i moze dlatego tak wyglada wykres.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Fiona, wiesz co? Może te wykresy masz takie idealne bo bierzesz duphaston? On ładnie podwyzsza druga faze temp i moze dlatego tak wyglada wykres.

Teoretycznie wszyscy twierdza, ze duphaston jako sztuczny progesteron nie ma wplywu na temperetury. Do tego ja zaczynam brac go po owulce stwierdzonej na monitoringu, a tempka sama idzie w gore wczesniej... Nie wiem o co chodzi i dlaczego tak jest, ale mnie to denerwuje ;)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • monia_em Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI a nie chcesz na Żelaznej rodzić? Ja tam rodziłam pierwsze dziecko i bardzo sobie chwale ten szpital

sIcRp2.png
    QEBMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie nie ma znaczenia gdzie bede rodzic. Moja mama nas trojke w brodnowskim rodzila ja tam bylam na operacji i tez sobie bardzo chwale. A teraz mieszkam 2 minuty piechota od Banacha. a potem bede pewnie mieszkac 10 minut od wojskowego. Mnie jest totalnie wszystko jedno gdzie to bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia_em wrote:
    CIRI a nie chcesz na Żelaznej rodzić? Ja tam rodziłam pierwsze dziecko i bardzo sobie chwale ten szpital
    A Ty z wawy? Masz do polecenia jakiegos ginekologa? Najlepiej na nfz ale jak prywatnie i nie drogo (tak naprawde do zwolnien mi on jest potrzebny) To ja chetnie przygarne

• monia_em Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A Ty z wawy? Masz do polecenia jakiegos ginekologa? Najlepiej na nfz ale jak prywatnie i nie drogo (tak naprawde do zwolnien mi on jest potrzebny) To ja chetnie przygarne

Tak z Wawy :)

Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.

Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nie

sIcRp2.png
    QEBMp2.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziewczyny bez zmian, @ nie ma, i dziś nie czuje żadnych objawów bym ją miała dostać, wczoraj burczało w brzuchu, były wzdęcia, czucie wypełnienia, dziś nic..

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    u mnie dziewczyny bez zmian, @ nie ma, i dziś nie czuje żadnych objawów bym ją miała dostać, wczoraj burczało w brzuchu, były wzdęcia, czucie wypełnienia, dziś nic..

Testuj jutro i przynos nam wiesci o II :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia_em wrote:
    Tak z Wawy :)

Akurat co do Bródnowskiego mam bardzo złe wspomnienia jeśli chodzi o opiekę, ale to może zależy od oddziału.

Ginekologa mam fajnego. 140 zł za wizytę więc nie wiem czy to tanio dla Ciebie czy nie
    To daj namiary :D ten co teraz dostalam do niego namiary to bierze 200zl ale z usg jest w cenie.
    A co do Brodnowskiego to ja tylko mam jakies porownanie co do psychiatri i wlasnie ginekologi (moja mama tam rodzila i kilka znajomych i sama mialam ginekologiczna operacje tam, a na psychiatri ciotka moja lezala)

• monia_em Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Babcia na internie. Byłam u niej w odwiedzinach i chciałam wysadzić szpital w powietrze. Nie będę pisała o akcjach jakie były, ale wyć mi się chciało jak lekarz i personel mogą być tak podli dla starszych ludzi.

CIRI wyślę Ci namiar na PRV

sIcRp2.png
    QEBMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko interna w polsce w kazdym szpitalu panstwowym to umieralnia bylam na praktykach w 5 i we wszyskich wyglada to tak samo.

• arien Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, w takim razie mam nieaktualne info. Wydawało mi się, że może mieć wpływ tak jak luteina :) Ale to tak tylko z mojego logicznego myslenia wyszlo, więc zapewne wcale nie mam racji :)

mkl, testuj, testuj! Trzyma kciuki! :D

ciri-Ty to jestes taki hardocre i człowiek orkiestra :D

Wiecie co dzieje sie z kamką?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byla trollem i wykasowali jej profil badz sama w koncu go wykasowala.

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri jak badałaś szyjkę macicy w ciąży kiedy wydawała Ci się otwarta to czy miałaś na niej jakiś śluz??

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja prawie w ogole sluzu nie mam.. teraz juz troszke jest ale to naprawde troszke. Najwiecej mialam wtedy co plamilam.

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie ja tez mało śluzu mam, dzięki za odpowiedź:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co Kamka nagrzeszyła:P??

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś oprócz mnie jutro lub pojutrze testuje?? Za kogo mam trzymać kciuki:)?

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl jesli chodzi o kamke to na innym watku nie zle tam namieszala... w sumie szkoda gadac, ja tak cos podejrzewalam ze z nia nie wszystko jest ok. Noo ale coz...

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ