Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj na końcu mojej nowenny wieczorem pomodlę się za was wszystkie, i za te zaciążone by wszystko było ok i za te starające się, a teraz uciekam oglądać serial, Trzymajcie się dziewczyny dobrej nocki:)
Baronowa_83, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle to nie pierwsza taka, i tak sie teraz zastanawiamy czy w sumie to nie byla ta sama osoba co wczesniej im tam bruzdzila w tym temacie... bo to az nie mozliwe zeby takie same poglady mialy i tak zawziecie walczyly.
mkl trzymasz sie dzielnie i dziekujemy za mysl za nas i modlitwe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A gdzie ta awantura? Bo wiem, że dziewczyny na pewno awanturują sie na lutówkach po fioletowej stronie. Tam tez jakas masakra Szkoda, że nie można kulturalnie sobie pogadać, powspierać, poradzić.
Mkl, dziekujemy kochana a ja zaciskam kciuki za zielony final
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki, ja niedługo wracam do Was. Czekam na @ w niedzielę i zaczynam nowy cykl pełną parą. A jak się nie uda to lecę już serio na badania, bo czuję, że jednak usłyszę wyrok endometriozy:/
Podczytuję coś Was i widzę, że dawno ty nikt nie bobasował.
MKL może Ty?
Ciri rośniesz już coś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo ja tyje cala ;p a brzuch to moj najwiekszy atut byl ;p zawsze plasciutku nogi duze (ich nieznosilam) ale za to pupa mega ksztaltna (mam silnemiesnie posladkowe) i uniesiona. W obcislych sukienkach mega poslady plaski brzuch i ksztaltne biodra nawet jak w pol roku przytylam 12 kg siebie lubilam tylko te nogi i rece to najwieksze zlo ;p
-
nick nieaktualnyJa mam mały tyłek, więc zazdroszczę, ale poza tym nie mogę narzekać wszystko jest gdzie trzeba;)
Poza tym jeśli sobie się podobasz i Lubemu też to czym się przejmować
Ale serio coś musi tam dojść na 1szą stronę, bo coś stanęło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:14