Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam właśnie na pobranie krwi, dziewczyny na tym teście co robiłam po dłuższym czasie (nie wiem jakim bo robiłam test chyba o 3 nad ranem bo strasznie siku mi się chciało, odczekalam 10 min i poszłam spać), jak wstałam to na teście jest cień cienia, jest tak słabo widoczna ta kreska ze trzeba bardzo dobrze się przyjrzeć pod odpowiednim kątem , praktycznie tak jakby była do połowy,
-
mkl wrote:Plamienie u mnie jest brązowe, ani śladu krwi, jadę dziś na betę, wczoraj bardzo burczalo mi w brzuchu tak jak w poprzedniej ciąży więc mam jeszcze nadzieję, trzymajcie kciuki dziewczyny:) wynik bety będzie pewnie koło 17, od razu dam wam znać
trzymam kicuki!! mocno!! -
ciri matko Ty juz 10 tydzien ale to leci... jak sie czsujesz ??
apropo wagi moja siostra mnie wczoraj pytala ile przytylam, mowie z jakas dyche a on a aha a wygladasz na wiecej no i wez tu czlowieku nie zabij... a kupilam sobie majtki wczoraj takie bezszwowe l/xl i tak mi sie wbijaja na plecach takie schaby mi sie zrobilyh, ze jednak beda nie uzyteczne... a gdzie tam do konca:(
kiedy masz wizyte u lekarza? -
nick nieaktualnyZaraz juz 11 w piatek zaczynam
W poniedzialek mam wizyte u tego swojego konowala, jutro mam badania krwi i moczu, a 27 lub 31sierpnia (mam do wyboru, wizyta u tego samego goscia, tylko jednak to usg w luxmedzie a drugie to u niego w prywatnej klinice i jeszcze nie wiem ktore wybiore...) usg prenatalne -
nick nieaktualnyTak, raczej tylko po to zeby zobaczyc czy mi przedluzy zwolnienie i zeby ogarnal wyniki badan...
A i ma pobrac cytologie, ostatnio tego nie zrobil bo powiedzial ze ta nadzerka to bede krwawic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Też tak macie, że im bliżej terminu miesiączki tym bardziej "przerazaja" Was znaki okresu? Mnie np. bolą jajniki i nie mogę zdecydować czy to bók miesiączkowy czy jakiś inny. Bardzo bym chciała, żeby nie był miesiączkowym, uch.
-
AnnaKliwijska wrote:Też tak macie, że im bliżej terminu miesiączki tym bardziej "przerazaja" Was znaki okresu? Mnie np. bolą jajniki i nie mogę zdecydować czy to bók miesiączkowy czy jakiś inny. Bardzo bym chciała, żeby nie był miesiączkowym, uch.
ja to najlepiej bym przespała okres między owulacją a @ -
Dziewczyny wracajac do Waszej wczesniejszej rozmowy o moim progesteronie, to tak jak napisala Ciri - byl na poziomie 70 ng... Nie wiadomo skad taki wysoki.
U mnie dzis juz poczatek konca chyba. Tempka spada, brzuch pobolewa, choc jak napisala Anna, nie moge zdecydowac czy to bol jak zawsze, czy nie...
Jutrzejsze mierzenie temperatury da jasny obraz sytuacji. W ogole to jutro ostatni raz mierze, bo z samego rana wyjezdzamy do Polski, a tam sie nie bede bawic w termometry
[/url] -
Fiona88 wrote:Dziewczyny wracajac do Waszej wczesniejszej rozmowy o moim progesteronie, to tak jak napisala Ciri - byl na poziomie 70 ng... Nie wiadomo skad taki wysoki.
U mnie dzis juz poczatek konca chyba. Tempka spada, brzuch pobolewa, choc jak napisala Anna, nie moge zdecydowac czy to bol jak zawsze, czy nie...
Jutrzejsze mierzenie temperatury da jasny obraz sytuacji. W ogole to jutro ostatni raz mierze, bo z samego rana wyjezdzamy do Polski, a tam sie nie bede bawic w termometry
-
Fiona88 wrote:Dziewczyny wracajac do Waszej wczesniejszej rozmowy o moim progesteronie, to tak jak napisala Ciri - byl na poziomie 70 ng... Nie wiadomo skad taki wysoki.
Jutrzejsze mierzenie temperatury da jasny obraz sytuacji. W ogole to jutro ostatni raz mierze, bo z samego rana wyjezdzamy do Polski, a tam sie nie bede bawic w termometry -
nick nieaktualny
-
wole wiedzieć czy jestem czy nie jestem, przynajmniej emocje opadną, ale jeśli nie będę to prócz faktu nie bycia w ciąży zaniepokoji mnie fakt że nie mam @, robiłam w ciągu ostatnich dwóch miesięcy badania prolaktyny, progesteronu, tsh i wszystko było w jak najlepszym porządku więc oby to była ciąża