Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mkl, bardzo mi przykro kurczę, tak pięknie było. Ale nie trac wiary i nadziei!
U mnie w Łodzi tez mega skwar, w mieszkaniu to samo, wiatrak tylko troche pomaga
Ciri, jak sie czujesz, poza tym ze slabo z upalami stoisz? Co robisz na obiad? (szukam inspiracji)
-
nick nieaktualnyOj strasznie nie lubie pytan jak sie czuje skoro nie marudze znaczy dobrze albo znosnie
Ja to dzis akurat zapiekanke makaronowa, ale na jutro gotuje wywar na kapusniak, do tego zrobilam kompot z jabłek i wczorajsze nalesniki nafaszerowalam serem bo akurat 4 zostaly to G bedzie mial na kolacje -
nick nieaktualny
-
nie chce się nakręcać, ale przeczytajcie ten wątek (krótki jest), dziewczyna miała testy pozytywne, bete dwa razy ujemną a za trzecim razem wyszła jej pozytywna...koszmar!
http://www.benc.pl/grupy/forum/54/watek/1071374/strona/0/przez_miesiac_bylam_w_ciazy_a_nagle_beta_wyszla_ujemna_prosze_o_pomoc/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:41
-
nick nieaktualnyNoo ja tez wlasnie takie rzeczy czytalam jak testy nie wychodzily mi w poprzednim cyklach a okresu nie bylo.... ale radze sie nie nakrecac... jak bedzie to super
A w jednym pamietniku bylo ze jej dopiero w 4 miesiacu wkryli ciaze a beta je nie wychodzila!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:54
-
AnnaKliwijska wrote:Mkl, pozostaje Ci niestety tylko czas. Zrodla o samoobserwacji mowia, ze ciaza pewna jest po 18 dniu fazy lutealnej. Wiec po tym terminie powtorzylabym bete, jezeli nie zjawi sie okres.
znając życie dostanę @ ale masz rację jeśli nie to powtórzę betę w 19dpoAnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysle,ze takie pytania sa naturalne i grzeczne, bo wiadomo,ze w znacznym procencie ciezarna pochlania bycie w ciazy, ale uwazam, ze super, jak rozmowca w dalszym ciagu spyta o inne sprawy, nie sprowadzajac kobiety tylko do inkubowania, bo procz tego w jej zyciu dzieja sie przeciez inne rzeczy. Wiadomo, tutaj na forum bedziemy pytac glownie o to.
My jestesmy dwa miesiace po slubie i tez bardzo czesto ludzie nas pytaja jak tam w malzenstwie. Przybieramy wtedy smutne miny i mowimy,ze pasmo udrek;) -
nick nieaktualnyBoze ale sie dziś wystraszyłam... Właśnie się obudziłam i czuje ze wokol mnie mokro.... A ze teraz gorąco to spimy z G nago, znaczy minut zawsze spimy z G nago ale teraz mamy pretekst. Oczywiście pierwsze co pomyślałam to krew. Pośladki mialam mokre, lozko mokre.... Doslownie wszystko... Na szczęście to śluz... Którego do tej pory nie mialam w ogóle.... A ilosc taka ze mogłabym się pokusic o stwierdzenie ze w nocy były jakieś igraszki i nie pamiętam...