X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl...slow brak:( tule:*

• arien Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl, bardzo mi przykro :( kurczę, tak pięknie było. Ale nie trac wiary i nadziei!
    U mnie w Łodzi tez mega skwar, w mieszkaniu to samo, wiatrak tylko troche pomaga :/
    Ciri, jak sie czujesz, poza tym ze slabo z upalami stoisz? Co robisz na obiad? (szukam inspiracji)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Mkl...slow brak:( tule:*

Morelciu, a Ty jak sie czujesz? Kiedy zatestujesz?

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj strasznie nie lubie pytan jak sie czuje :P skoro nie marudze znaczy dobrze albo znosnie :D

Ja to dzis akurat zapiekanke makaronowa, ale na jutro gotuje wywar na kapusniak, do tego zrobilam kompot z jabłek i wczorajsze nalesniki nafaszerowalam serem bo akurat 4 zostaly to G bedzie mial na kolacje :P

• arien Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, juz nie bede pytac...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko tak nie zlosc sie po prostu mnie juz dobijaja z kazdej strony pytania jak sie czuje skoro wiadomo ze jak by sie cos dzialo to wam o tym powiem albo bym miala gorszy dzien :P

• mkl Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce się nakręcać, ale przeczytajcie ten wątek (krótki jest), dziewczyna miała testy pozytywne, bete dwa razy ujemną a za trzecim razem wyszła jej pozytywna...koszmar!

http://www.benc.pl/grupy/forum/54/watek/1071374/strona/0/przez_miesiac_bylam_w_ciazy_a_nagle_beta_wyszla_ujemna_prosze_o_pomoc/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:41

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl, pozostaje Ci niestety tylko czas. Zrodla o samoobserwacji mowia, ze ciaza pewna jest po 18 dniu fazy lutealnej. Wiec po tym terminie powtorzylabym bete, jezeli nie zjawi sie okres.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez wlasnie takie rzeczy czytalam jak testy nie wychodzily mi w poprzednim cyklach a okresu nie bylo.... ale radze sie nie nakrecac... jak bedzie to super :D

A w jednym pamietniku bylo ze jej dopiero w 4 miesiacu wkryli ciaze a beta je nie wychodzila!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:54

• mkl Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Mkl, pozostaje Ci niestety tylko czas. Zrodla o samoobserwacji mowia, ze ciaza pewna jest po 18 dniu fazy lutealnej. Wiec po tym terminie powtorzylabym bete, jezeli nie zjawi sie okres.

znając życie dostanę @ ale masz rację jeśli nie to powtórzę betę w 19dpo

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koncze pakowanie, czekam na Meza i idziemy spac, a rano w droge :)
    Przed wyjazdem juz nie zdaze tutaj wpisac swojej tempki, wiec co i jak napisze Wam w piatek pewnie dopiero.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 19:06

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella:)
    Witam wszystkie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.
    Ja sobie czekam na okresior. Cycki juz nie bola, brzuch pobolewa na @...klasyk:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella na Ciebie też przyjdzie czas...a potem będziesz rzygać i tyć:)Czego Ci z całego serducha życzę:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz, to ja juz sie cwicze. W tyciu. ;)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam lubie pytania jak sie czuje :) nie przeszkadzają mi one i w sumie dość rzadko ktos pyta :) mąż nie musi bo jak mi cokolwiek nie teges to od razu sie o tym dowiaduje :) Pyta mnie mama w sumie tylko i tesciowa ale nie bezposrednio mnie tylko meza :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dajesz. Jak sie czujesz?;)

Arizona, a Ty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wszyacy ktorych spotykam o to pytaja. Noo poza najblizszymi bo oni jak to mowia wszystko bedzie dobrze wiec po co pytac ;p

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle,ze takie pytania sa naturalne i grzeczne, bo wiadomo,ze w znacznym procencie ciezarna pochlania bycie w ciazy, ale uwazam, ze super, jak rozmowca w dalszym ciagu spyta o inne sprawy, nie sprowadzajac kobiety tylko do inkubowania, bo procz tego w jej zyciu dzieja sie przeciez inne rzeczy. Wiadomo, tutaj na forum bedziemy pytac glownie o to.

My jestesmy dwa miesiace po slubie i tez bardzo czesto ludzie nas pytaja jak tam w malzenstwie. Przybieramy wtedy smutne miny i mowimy,ze pasmo udrek;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze ale sie dziś wystraszyłam... Właśnie się obudziłam i czuje ze wokol mnie mokro.... A ze teraz gorąco to spimy z G nago, znaczy minut zawsze spimy z G nago ale teraz mamy pretekst. Oczywiście pierwsze co pomyślałam to krew. Pośladki mialam mokre, lozko mokre.... Doslownie wszystko... Na szczęście to śluz... Którego do tej pory nie mialam w ogóle.... A ilosc taka ze mogłabym się pokusic o stwierdzenie ze w nocy były jakieś igraszki i nie pamiętam...

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ