X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!
    U mnie 11dpo i tempka zaczyna spadac. Czyli jak zwykle

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ty sciemniacz jestes ;] wcale nie jak zwyklr przejzalam Twoje wykresy ;p a po drugie taki spadek wcale nie oznacza ze spada bo jest i tak wysoko ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciris, bedzie spadalo dalej. Niestety.
    No i zeby nie bylo, zrobilam test. Wynik wiadomy.

• mkl Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ brak, szyjka wysoko, piersi wielkie obolale:(

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)
    U, Ciri, to najadlas sie strachu.

U mnie temepratura na tym samym poziomie, ale to dopiero 9dpo.

Wczoraj przyszly materialy do nowej pracy i znowu mialam rozkminy ciaza-praca i nienawidze tego uczucia, w ktorym mam tak mocny dyskomfort. A juz myslalam,ze doszlam do etapu,ze mamw nosie, co pomysla sobie w pracy, jak na dzien dobry w nowej powiem,ze jestem w ciazy (jak sie uda), ale wczoraj jak przegladalam te materialy, to znowu sie troche przestraszylam. Ale wiekszy strach czuje, jak mysle,ze bedziemy sie dlugo starac.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Praca to nie wszystko. Ja zrobilam duzo ny miec macierzynski i zwolnienie teraz okazuje sie ze bede miala albo jedno albo drugie wiec nie patrz na prace nalezy plodzic dzieci ;D w koncu ktos bedzie musial nas utrzymywac na starosc ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Kofeinka tak w ogole? Ona mowila ze gdzies wyjezdza czy cos? Bo Klaudia to chyba w weekend wraca.

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, na racjonalnym poziomie ja wiem, że praca to nie wszystko i mam inne priorytety, ale jednak mam poczucie obowiązku i ambicji zawodowych i nie lubię tego uczucia. Ale na razie nie ma co gdybać, w ciąży nie jestem, więc przygotowuję się do pracy elegancko :)

ciri22 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella, ja równiez miałam taki spadek, który okazało się, że nic nie znaczy. Implantacyjny tez to nie byl, bo trochę spadła i już sie tak trzymała. I pamiętaj, że mnie pozytywny test wyszedł dopiero 12dpo. Pamiętaj, poki nie ma @ - jest nadzieja :)

Ciri, ja takie przezycia mam co rano. Ja nie wiem co z tym sluzem. Wczoraj mialam dokladnie jak Ty, że nawet posladki mialam mokre. Niby sie troche juz przyzwyczailam ale i tak codziennie sie troche przestraszam :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella z tym testem to poczekaj bo Ci kasy nie starczy:P
    U mnie dobrze, racze sobie, plamie jak plamiłam, raz na jakiś czas szpital...no norma dla mnie:)
    Do tego jestem gruba i brzydka a to dopiero początek...cycki są za to fajne:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo a ja mam pustelnie wiec dzisiejsze wydarzenia to dla mnie hardcore.

Arizona moja morda wyglada jakbym gejzery na niej miala i to bardz bolace i z tym wiem co czujesz :P

Do tego jak juz sie obudzilam poszam siknac do kubaska bo dzis mocz oddaje noo i krew... I co? Tyle w nim roznych farfocli.... masakra.. poza momentem gdzie mialam kamienie nerkowe nigdy tak paskudnie moj mocz nie wygladal. Eh.. A i glodna jestem a do badania jeszcze ponad godzina...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri trzeba było sobie sex odpuścic przed badaniem:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie nie bylo od jakis dwoch tygodni, za cieplo.... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam abstynencje od hmm..niech policze 9-10 tyg? kurcze nie jest ze mną dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ja nie mam ale u mnie nigdy duzo nie bylo:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas przez te plamienia takie nakazy otrzymaliśmy...ja to ja, ale mój już coś przebąkuje, że on nie chce drugiego:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha to powiedz mu ze przy drugim wcale tak moze nie byc :P
    Noo a pomyslec ze sa faceci ktorzy seksu z ciezarna nawet na pocatku ciazy sobie nie wyobrazaja ;)

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, Dziewczyny, jak myśmy chciały być wszystkie "brzydkie i grube" ;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego nie narzekam :D choc powiem wam ze z powodu nawracajacych infekcji chodze po domu w sukience bez gaci i wczoraj siedzac przy stole chcialam je poprawic ze niby mi sie wbijaja... okazalo sie ze nie mam co poprawiac i ze to moj brzuch mi przeszkadza... A bedzie tylko gorzej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka...nie prawda:)...każda chce być w ciąży piękna i powabna:)...to jest tak możesz mieć piękną cerę ale i tak Tobie dostają się pryszcze...podobno włosy mogą stać się grubsze i bardziej lśniące...spokojnie Ty pewnie będziesz wyjmować je garściami i myc codziennie żeby nie wyglądać jak totalny niechluj
    a...już na początku wzdęcia ograniczą twoje kontakty towarzyskie, bo każdą możliwość pierdnięcia wykorzystasz jak zbawienie :)...zaraz po teście okaże się, że nie ma ciuchów które nie cisną:)...wszystkie ciężarne nie zaczęły jeszcze tyć? spokojnie Ty masz już 4 kg do przodu:P
    Nie broń Boże nie narzekam...bo to wszystko jest rozczulające:)

ciri22, arien lubią tę wiadomość

‹‹ 404 405 406 407 408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ