Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:)
U, Ciri, to najadlas sie strachu.
U mnie temepratura na tym samym poziomie, ale to dopiero 9dpo.
Wczoraj przyszly materialy do nowej pracy i znowu mialam rozkminy ciaza-praca i nienawidze tego uczucia, w ktorym mam tak mocny dyskomfort. A juz myslalam,ze doszlam do etapu,ze mamw nosie, co pomysla sobie w pracy, jak na dzien dobry w nowej powiem,ze jestem w ciazy (jak sie uda), ale wczoraj jak przegladalam te materialy, to znowu sie troche przestraszylam. Ale wiekszy strach czuje, jak mysle,ze bedziemy sie dlugo starac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, na racjonalnym poziomie ja wiem, że praca to nie wszystko i mam inne priorytety, ale jednak mam poczucie obowiązku i ambicji zawodowych i nie lubię tego uczucia. Ale na razie nie ma co gdybać, w ciąży nie jestem, więc przygotowuję się do pracy elegancko
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Morella, ja równiez miałam taki spadek, który okazało się, że nic nie znaczy. Implantacyjny tez to nie byl, bo trochę spadła i już sie tak trzymała. I pamiętaj, że mnie pozytywny test wyszedł dopiero 12dpo. Pamiętaj, poki nie ma @ - jest nadzieja
Ciri, ja takie przezycia mam co rano. Ja nie wiem co z tym sluzem. Wczoraj mialam dokladnie jak Ty, że nawet posladki mialam mokre. Niby sie troche juz przyzwyczailam ale i tak codziennie sie troche przestraszam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo a ja mam pustelnie wiec dzisiejsze wydarzenia to dla mnie hardcore.
Arizona moja morda wyglada jakbym gejzery na niej miala i to bardz bolace i z tym wiem co czujesz
Do tego jak juz sie obudzilam poszam siknac do kubaska bo dzis mocz oddaje noo i krew... I co? Tyle w nim roznych farfocli.... masakra.. poza momentem gdzie mialam kamienie nerkowe nigdy tak paskudnie moj mocz nie wygladal. Eh.. A i glodna jestem a do badania jeszcze ponad godzina... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego nie narzekam choc powiem wam ze z powodu nawracajacych infekcji chodze po domu w sukience bez gaci i wczoraj siedzac przy stole chcialam je poprawic ze niby mi sie wbijaja... okazalo sie ze nie mam co poprawiac i ze to moj brzuch mi przeszkadza... A bedzie tylko gorzej.
-
nick nieaktualnyAnka...nie prawda:)...każda chce być w ciąży piękna i powabna:)...to jest tak możesz mieć piękną cerę ale i tak Tobie dostają się pryszcze...podobno włosy mogą stać się grubsze i bardziej lśniące...spokojnie Ty pewnie będziesz wyjmować je garściami i myc codziennie żeby nie wyglądać jak totalny niechluj
a...już na początku wzdęcia ograniczą twoje kontakty towarzyskie, bo każdą możliwość pierdnięcia wykorzystasz jak zbawienie ...zaraz po teście okaże się, że nie ma ciuchów które nie cisną...wszystkie ciężarne nie zaczęły jeszcze tyć? spokojnie Ty masz już 4 kg do przodu:P
Nie broń Boże nie narzekam...bo to wszystko jest rozczulające:)ciri22, arien lubią tę wiadomość