Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaaa
No, ale i tak wolałabym to, niż kolejne okresy.
A swoją drogą w jakiejś książce bohaterka w ciąży została określona jako kobieta-piłka czyli własnie szczupła w ciele, a tylko z rozkosznym brzuchem z przodu. Obawiam się, że tak wygląda tylko jakieś 1% ciężarnych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dzisiaj byłam nad morzem, trochę się spiekłam, @ brak, szyjka nadal wysoko, piersi nadal bolą, małe plamienia od 8dpo, naprawdę niewielkie, brązowe...ech jeśli do poniedziałku się to nie zmieni idę do gina, hormony mam wszystkie w normie zwłaszcza progesteron więc nie wiem od czego te plamienia i przede wszystkim brak @
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:No, na racjonalnym poziomie ja wiem, że praca to nie wszystko i mam inne priorytety, ale jednak mam poczucie obowiązku i ambicji zawodowych i nie lubię tego uczucia. Ale na razie nie ma co gdybać, w ciąży nie jestem, więc przygotowuję się do pracy elegancko
Ciri Arizona jak chce wszystkie wzdęcia świata obym prukała z fasolem;)
AnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jak ja chcę gadać to Was gdzieś wywiało. To pagadam sama - a zrobiłam dziś faszerowaną cukinię mniam;)
zimą to minus, ale teraz bardzo cieszę się, że mam chłodne mieszkanie.
Ciri fajnie, że możesz z mamą pogadać na te tematy ja swojej póki co nie chcę robić nadziei. A też mnie ciekawi chociażby to czy też się musiała długo starać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla ja też w niedzielę powinnam dostać okres (jeśli faza lutealna nie zrobi psikusa znowu) - więc odliczam dni do niedzieli.
Mnie dzisiaj wczesnym popołudniem bolało całe podbrzusze i krzyż, ale wieczorem już nie. Teraz znowu delikatnie ćmi.
Piersi są wrażliwe, tkliwe przy dotyku, ale wydaje mi się, że mniej niż zaraz po owu.
W sumie nie mam żadnego objawu, który mówiłby o tym,że to na pewno to, więc pozostaje mi zwyczajowa nadzieja, no i może ładny progesteron (który o niczym jednak nie świadczy).
J własnie upiekł bułki i chleb, a teraz robi koktajl z arbuza i lodu. To on u nas gotuje, ja tylko jak muszę, bo robię to zdecydowanie gorzej, a J. się przy tym relaksuje. Ja jestem od brudnej roboty czyli zmywam po jego twórczości. Ale warto A o 23 odbieramy moją przyjaciółkę z lotniska, więc mam nadzieję, że ona zajmie mi głowę na chociaż część czasu do niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:19
-
nick nieaktualnyu mnie z gotowaniem wprost przeciwnie, chociaż chciałabym żeby meżus coś czasem pofantazjował w kuchni - ale sprzątać po nim to jak po huraganie. Więc cieszę się, że ma dużo innych zalet i fantazji;)
Ja w tym cyklu nic nie monitoruję, acz faktu, że mam bardzo dużo śluzu nie da się nie zauważyć, ale jestem prawie pewna, że to infekcja.
Anna trzymam kciuki, wytrwałości, chociaż wiem, że jak się czeka to te kilka dni to jak miesiące. -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:A jak dobrze czytałam ktoś oprócz mnie też czeka na wyrok w niedzielę?
tak liczę, że do mnie najpóźniej wtedy powinna zawitać @. Cycki już bolą, więc pewnie się "nie" zawiodę.
Magdziula, sikamy razem! Choc ja wiem, ze w niedziele bedzie jedna krecha;)
Czesc i czolem! Robale z rosolem.
Glupawe mam. Kawa z dziewczynami sprawila, ze swiruje:) -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:No jak ja chcę gadać to Was gdzieś wywiało. To pagadam sama - a zrobiłam dziś faszerowaną cukinię mniam;)
zimą to minus, ale teraz bardzo cieszę się, że mam chłodne mieszkanie.
Ciri fajnie, że możesz z mamą pogadać na te tematy ja swojej póki co nie chcę robić nadziei. A też mnie ciekawi chociażby to czy też się musiała długo starać. -
nick nieaktualnyCiri fajnie masz, moja mama jest na luzie, ale o pozycjach bym nie potrafiła gadać. Ciąża tak tylko nie chcę na razie w niej rozbudzać nadziei, bo jak ja strasznie pragnę dziecka nie umywa się nawet do tego jak ona pragnie wnuka. A nie wiem ile to jeszcze potrwa.
Morela ja nawet testu nie kupuję, jak nie przyjdzie @ w niedzielę, to wtedy kupię. Ale pewnie przyjdzie.
Ale czekam na Twoje wyniki i nie czarnowróż mi tu, że jedna. Jedna od Ciebie jedna od Nas i masz dwie;) -
nick nieaktualnyNie noo moja to wedziala nawet kiedy stracilam dziewictwo, sama sie domyslila ale ogolnie to ja z nia bez skrepowania o wszystkim gadam.
a co do wnuka to moja mama jakies 4lata temu miala parcie potem na szczescie jej przeszlo bo nie mialam zycia.
A teraz? jeszcze sobie nie wyobraza ze bedzie babcia w sumie mloda babcia ledwo skonczy 45 lat jak sie urodzi -
nick nieaktualny