Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A w weekend ma byc 39... masakra, ja sie ciesze ze mam to zwonienie na razie, ale jutro przez cala wawe na czoczo musze przejechac na 10:15 mam krew do oddania, ja chyba zejde z goraca i z nic nie jedzenia...
ja dziś z nerwów nic nie jadłam, a jak robiłam sandwiche rano mojemu mężowi to zrobiło mi się nie dobrze i musiałam położyć się na 10 min (mdłości??hmm), byłam o 12 u klienta jakoś dałam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:38
-
nick nieaktualny
-
My mieszkamy w starej kamienicy, ale totalnie odnowionej, wiec mamy plusy nowego bloku i do tego grrruuuuube mury, wiec jest calkiem prxyjemnie w srodku. Ale tylko w srodku;) bardzo nie lubie upalow, zle je znosze, wiec jestem przeszczesliwa z mieszkania naszego.
-
mkl wrote:Fiona88 ja mimo wszystko trzymam za Ciebie mocno kciuki:*
Dzieki Kochana Ja czekam z niecierpliwoscia na wynik Twojej bety!
Jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby piersi przestaly bolec przed @. To znaczy bola troszke od sutkow i z dolu, ale nie tak jak jeszcze dwa dni temu.[/url] -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:My mieszkamy w starej kamienicy, ale totalnie odnowionej, wiec mamy plusy nowego bloku i do tego grrruuuuube mury, wiec jest calkiem prxyjemnie w srodku. Ale tylko w srodku;) bardzo nie lubie upalow, zle je znosze, wiec jestem przeszczesliwa z mieszkania naszego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny