X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Ciri. Ja jednocześnie testowałam allegrowe i te z rossmanna i w najmniejszym stopniu nie ufam allegrowym i ich więcej nie kupię, coś pokazują, ale niedokładnie i tak z kilku dniowym rozjazdem, przy rossmannowych pokazało idealnie. Wolę dopłacić i mieć dobre. teraz w promocji są 5 kosztuje 16 coś zł.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ciazowe 5 szt za 16?

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, chodziło mi o owulacyjne:)
    o ciazowych nie mogę się jeszcze wypowiedzieć;);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 15:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupiłam te testy facelle, teraz się zastanawiam, czy jak wczoraj był pozytyw ewidentny, to robić dziś albo jutro aż się zrobi negatywny czy olać system ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna precyzując chodzi Ci o owu?:)
    Ja robiłam rano i była krecha prawie jak kontrolna wieczorem już była mocniejsza (i z wyliczeń wtedy miałam owu) a następnego dnia rano znowu była taka jak wcześniej słabsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob jeszcze raz ;p jak bedzie znow pozytyw.... Hmmm trzymam bardzo kciuki ;l

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi ovu allegrowe wychodzily elegancko:) a ciazowe no wiadomo jak jest;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi allegrowe owu przez 3 dni pokazywały dokładnie to samo:)
    Klaudia dobrze, że w tym cyklu sprawdzimy ciążowe:)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak o owulacyjne ;)
    Ciążowe jak jest pozytyw, to jest pozytyw, na chuj drążyć temat :D
    Po prostu z owulacyjnymi się zastanawiam, kiedyś czytałam, że do pierwszego pozytywu się robi i olewa system. A czasem widzę na wykresach u lasek, że trzaskają potem, aż kreska będzie znów jasna/nie będzie jej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 15:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko sprawdziłam czy następnego dnia będzie słabsza krecha była i tyle. Niektórzy owulacyjnymi sprawdzają ciążę. Nie wiem po co po pozytywie robić jeszcze testy owu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu pierwszy raz mialam dwa razy pozytyw a potem olalam ale w 5dpo zrobialam tak dla hecy i byl prawie pozytyw ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak zrobię może, bo w tym cyklu mam zamiar zajść:):)

ciri22, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam na jutro jakis jedyny, który był w Hebe, bo akurat weszlismy do galerii po zakupy na obiad jutrzejszy i zdaje się, że to Pink test. Zrobię, jesli rano nie spadnie temperatura.

Cały czas się zastanawiam czy ta moja rosnąca temperatura to progesteron czy upał. J. mówił, że planował sobie też zmierzyć wczoraj i dziś i jeśli jemu by rosła, to byłby trop,że to od upału, ale zapomniał ;) No nic, jutro się dowiemy, czy się udało (chyba że znowu mi faza lutealna zwariuje - plus taki,ze nie dsotałam dziś okresu czyli na pewno będzie dłużej niż 10 dni).

Fiona, dobrej zabawy!

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A on gdzie bedzie mierzyl? w ustach czy...? :P

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhueuhaehua, w cewke se wsadzi ;);) choc teraz juz za pozno ;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj BOLI na sama mysl :P To jako chyba torture trzeba bedzie stosowac :D

Anna a ja zapytam jak to jest teraz masz urlop czy czy nauczyciele maja platny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pierwszy raz powiedziałam Mojemu, że będę chciała żeby się przebadał z przerażeniem w oczach powiedział "o nie, o nie ja nie dam sobie tam igły wsadzić";):)
    Jak przestałam się śmiać, i znowu śmiać, wyjaśniłam o jakie badanie mi chodzi;)
    ulga to mało powiedziane;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:44

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to padlaam i zaczelam sie turlac :D

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz wakacje tak jak uczniowie (troche później zaczynam, bo po zakonczeniu roku szkolnego jeszcze sie ogarnia przez mniej wiecej tydzien dokumentacje i wcześniej koķńczę, bo też na koniec sierpnia się przeważnie ogarnia już całą papierologię szkolną, są rady itp.). Dostaję normalną pensję, ale jest ona wypłacana z tego, co potrąca mi się w trakcie roku szkolnego. Czyli gdybym nie miała płacone w wakacje, to w ciągu roku dostawałabym wyższą pensję (tak się dzieje np. w niektórych szkołach prywatnych) - więc to nie jest tak, że nauczyciele mają płatne wakacje - to są pieniędze, które już zarobiłam.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha. Bo moja mama jest pielegniarka w szkole i MUSI wziac bezplatny urlop. Wiec o tyle ma gorzej.

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ