X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heej! Anna, czekam na wynik bety :)

Ciri, ile ty ważysz?

Kurdę u mnie zero mdłości, od zeszłego tygodnia ustały, naprawdę się tym martwię...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wazylam 70 przed sama ciaza a teraz juz 64,2-64,4

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buehauehahue, ale w ogóle Dziewczyny, wspłczuje tym lekarzom - Ciri marzy o zwolnieniu, ja marze o tym, że nie bede musiala go brac i weź tu potem badz lekarzu madry i proponuj coś ciężarnym ;)

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    heej! Anna, czekam na wynik bety :)

Ciri, ile ty ważysz?

Kurdę u mnie zero mdłości, od zeszłego tygodnia ustały, naprawdę się tym martwię...

Martka, czytałam, ze to normalne - one moga sie pojawiac i znikac.

A ja ledwo przeczytalam Twoj wpis, to wstalam po szklanke wody i zrobilo mi sie mega niedobrze, az mi lzy w oczach stanely i myslalam,ze zwymiotuje, ale nie. Uch, cieszy mnie to ;p Bo to znaczy, ze naprawde cos sie tam dzieje. Choc to chyba za wczesnie?

7v8rikgni12rlaff.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei muszę się pilnować w druga stronę, zaczynałam z wagą 51 kg i mi lekarz tłukł że muszę przytyć, więc mam już 52.3 :)

Wiem ,że każda która rzyga powie ze powinnam się cieszyć takim spokojnym początkiem ciąży, ale naczytałam że mało mdłości to mało hormonó i większe zagrożenie poronieniem, że mam stresa....

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Martka, czytałam, ze to normalne - one moga sie pojawiac i znikac.

A ja ledwo przeczytalam Twoj wpis, to wstalam po szklanke wody i zrobilo mi sie mega niedobrze, az mi lzy w oczach stanely i myslalam,ze zwymiotuje, ale nie. Uch, cieszy mnie to ;p Bo to znaczy, ze naprawde cos sie tam dzieje. Choc to chyba za wczesnie?

Sądzę, że na początku to głowa i emocje podsuwają takie objawy :) ale może akurat :)

w4sqyx8dc6bykj5r.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moja głowa i emocje są bardzo sugestywne, bo własnie zwymiotowalam.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to gkowa i emocje. Ja mialam w 5 tygodniu pierwsze mdlosci i zaczelo sie od choroby lokomocyjnej to bylo baaardzo wczesniej a teraz to przychodzi falami ogolnie mam spokoj ale raz na tydzien zdarzaja mi sie dni wymiotow. Wczoraj np. Caly dzien prawie wymiotowalam. A inne dni mam takie ze nic i tylko bym slodnie i ostre wpieprzala caly dzien... I najlepiej fast foody.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja ja tam widze cien cieniaq, powtorzylabym pojutrze albo juutro idz na bete :-)

jej ciri ja z 64 startowalanm teraz 72,5 waqze :P

Martka mdlosci podobno moga byc od 6 tyg gdzies :P

ja przez te upaly ledwie zykje :( jestem rozdrazniona zmeczona senna.... wrrrr

alicjaaaa lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis powiem swojwmu o tej wadze ze przez dwa tygodnie schudlam dwa kilogramy i zobaczymy moze to bedzie pretekst do zwolnienia. Nie wiem...

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może owsianka była nieświeża ;)

A ciekawam jak tam Fiona, halo, czytasz nas?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nad Morelka sie zastanawialam i ale u niej mega spade :( choc @ jeszcze nie ma.

Eh ciekawe o ktorej dzis padne skoro spalam tylko 1,5godziny... lekarz na 16 a potem do mamy...

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja dzis powiem swojwmu o tej wadze ze przez dwa tygodnie schudlam dwa kilogramy i zobaczymy moze to bedzie pretekst do zwolnienia. Nie wiem...

nie no ciri sam fakt ciazy, ze Cie mdli + te upaly sa bez slowa podstawa do l4 :-0) łaski nie roboi :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak... wiesz kurde tak sie zastanawia... po pierwsze nie chce sciemniac ze rzygam bo jakos a specjalnie nie, a ta waga jakbym rzygala byla by jakos miarodajna wiec tu sciemnianie na dobre mi nie wyjdzie. A on moze mi wystawic zwolnienie z wyprzedzeniem? bo ja mam do 17... Wiec moze w poniedzialek karze mi przyjechac?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co ja mam teraz do 27 sierpnia l4 z nfz a wizyte prwyatnie mam 25 i sie go etyz pytalam czy mi wystawi z data pozniejsza czy jak to powiedzial, ze z innego punktu mozemy wyhstawic bo sie nie kapna :D

nie musisz sciemniac powiedz, ze jestes strasznie senna zmeczona, mdli Cie itd nie dasz rady pracowac

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Spoko, jakoś bez emocji do tego podchodzę. Jutro pewnie mnie zaleje ;)
    Poszlabym na bete. Bo nawet jesli dostaniesz okres to warto to sprawdzić. Może musisz być wspomagana przy zagnieżdzeniu

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Poszlabym na bete. Bo nawet jesli dostaniesz okres to warto to sprawdzić. Może musisz być wspomagana przy zagnieżdzeniu
    Polac jej! tez o tym pomyslalam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    wiesz co ja mam teraz do 27 sierpnia l4 z nfz a wizyte prwyatnie mam 25 i sie go etyz pytalam czy mi wystawi z data pozniejsza czy jak to powiedzial, ze z innego punktu mozemy wyhstawic bo sie nie kapna :D

nie musisz sciemniac powiedz, ze jestes strasznie senna zmeczona, mdli Cie itd nie dasz rady pracowac
    Zobaczymy, mam nadzieje ze mnie dzis zbada, bo wiecie co po tym incydencie z plamienio krwawienem potem palucha tam wsadzilam i szyjka wydala mi sie szorstka... mam zle przeczucia co do tej mojej nadzerki... w ogole cala noc nie moglam spac i mnie meczyly zle przeczucia....

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sir jaram moim wykresem bo jest plaski;). Zaden wykres ekg tylko plasko;). Az milo popatrzeć;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zobaczymy, mam nadzieje ze mnie dzis zbada, bo wiecie co po tym incydencie z plamienio krwawienem potem palucha tam wsadzilam i szyjka wydala mi sie szorstka... mam zle przeczucia co do tej mojej nadzerki... w ogole cala noc nie moglam spac i mnie meczyly zle przeczucia....
    Mam nadzerke od kilku lat. Przed ciąża miałam. Potem w ciazy nic się nie działo. Cytologia jest ok.
    Druga miałam wypalana bo byla duza

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ