X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heej! Anna, czekam na wynik bety :)

Ciri, ile ty ważysz?

Kurdę u mnie zero mdłości, od zeszłego tygodnia ustały, naprawdę się tym martwię...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wazylam 70 przed sama ciaza a teraz juz 64,2-64,4

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buehauehahue, ale w ogóle Dziewczyny, wspłczuje tym lekarzom - Ciri marzy o zwolnieniu, ja marze o tym, że nie bede musiala go brac i weź tu potem badz lekarzu madry i proponuj coś ciężarnym ;)

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    heej! Anna, czekam na wynik bety :)

Ciri, ile ty ważysz?

Kurdę u mnie zero mdłości, od zeszłego tygodnia ustały, naprawdę się tym martwię...

Martka, czytałam, ze to normalne - one moga sie pojawiac i znikac.

A ja ledwo przeczytalam Twoj wpis, to wstalam po szklanke wody i zrobilo mi sie mega niedobrze, az mi lzy w oczach stanely i myslalam,ze zwymiotuje, ale nie. Uch, cieszy mnie to ;p Bo to znaczy, ze naprawde cos sie tam dzieje. Choc to chyba za wczesnie?

7v8rikgni12rlaff.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei muszę się pilnować w druga stronę, zaczynałam z wagą 51 kg i mi lekarz tłukł że muszę przytyć, więc mam już 52.3 :)

Wiem ,że każda która rzyga powie ze powinnam się cieszyć takim spokojnym początkiem ciąży, ale naczytałam że mało mdłości to mało hormonó i większe zagrożenie poronieniem, że mam stresa....

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Martka, czytałam, ze to normalne - one moga sie pojawiac i znikac.

A ja ledwo przeczytalam Twoj wpis, to wstalam po szklanke wody i zrobilo mi sie mega niedobrze, az mi lzy w oczach stanely i myslalam,ze zwymiotuje, ale nie. Uch, cieszy mnie to ;p Bo to znaczy, ze naprawde cos sie tam dzieje. Choc to chyba za wczesnie?

Sądzę, że na początku to głowa i emocje podsuwają takie objawy :) ale może akurat :)

w4sqyx8dc6bykj5r.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moja głowa i emocje są bardzo sugestywne, bo własnie zwymiotowalam.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to gkowa i emocje. Ja mialam w 5 tygodniu pierwsze mdlosci i zaczelo sie od choroby lokomocyjnej to bylo baaardzo wczesniej a teraz to przychodzi falami ogolnie mam spokoj ale raz na tydzien zdarzaja mi sie dni wymiotow. Wczoraj np. Caly dzien prawie wymiotowalam. A inne dni mam takie ze nic i tylko bym slodnie i ostre wpieprzala caly dzien... I najlepiej fast foody.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja ja tam widze cien cieniaq, powtorzylabym pojutrze albo juutro idz na bete :-)

jej ciri ja z 64 startowalanm teraz 72,5 waqze :P

Martka mdlosci podobno moga byc od 6 tyg gdzies :P

ja przez te upaly ledwie zykje :( jestem rozdrazniona zmeczona senna.... wrrrr

alicjaaaa lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis powiem swojwmu o tej wadze ze przez dwa tygodnie schudlam dwa kilogramy i zobaczymy moze to bedzie pretekst do zwolnienia. Nie wiem...

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może owsianka była nieświeża ;)

A ciekawam jak tam Fiona, halo, czytasz nas?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nad Morelka sie zastanawialam i ale u niej mega spade :( choc @ jeszcze nie ma.

Eh ciekawe o ktorej dzis padne skoro spalam tylko 1,5godziny... lekarz na 16 a potem do mamy...

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja dzis powiem swojwmu o tej wadze ze przez dwa tygodnie schudlam dwa kilogramy i zobaczymy moze to bedzie pretekst do zwolnienia. Nie wiem...

nie no ciri sam fakt ciazy, ze Cie mdli + te upaly sa bez slowa podstawa do l4 :-0) łaski nie roboi :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak... wiesz kurde tak sie zastanawia... po pierwsze nie chce sciemniac ze rzygam bo jakos a specjalnie nie, a ta waga jakbym rzygala byla by jakos miarodajna wiec tu sciemnianie na dobre mi nie wyjdzie. A on moze mi wystawic zwolnienie z wyprzedzeniem? bo ja mam do 17... Wiec moze w poniedzialek karze mi przyjechac?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co ja mam teraz do 27 sierpnia l4 z nfz a wizyte prwyatnie mam 25 i sie go etyz pytalam czy mi wystawi z data pozniejsza czy jak to powiedzial, ze z innego punktu mozemy wyhstawic bo sie nie kapna :D

nie musisz sciemniac powiedz, ze jestes strasznie senna zmeczona, mdli Cie itd nie dasz rady pracowac

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Spoko, jakoś bez emocji do tego podchodzę. Jutro pewnie mnie zaleje ;)
    Poszlabym na bete. Bo nawet jesli dostaniesz okres to warto to sprawdzić. Może musisz być wspomagana przy zagnieżdzeniu

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Poszlabym na bete. Bo nawet jesli dostaniesz okres to warto to sprawdzić. Może musisz być wspomagana przy zagnieżdzeniu
    Polac jej! tez o tym pomyslalam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    wiesz co ja mam teraz do 27 sierpnia l4 z nfz a wizyte prwyatnie mam 25 i sie go etyz pytalam czy mi wystawi z data pozniejsza czy jak to powiedzial, ze z innego punktu mozemy wyhstawic bo sie nie kapna :D

nie musisz sciemniac powiedz, ze jestes strasznie senna zmeczona, mdli Cie itd nie dasz rady pracowac
    Zobaczymy, mam nadzieje ze mnie dzis zbada, bo wiecie co po tym incydencie z plamienio krwawienem potem palucha tam wsadzilam i szyjka wydala mi sie szorstka... mam zle przeczucia co do tej mojej nadzerki... w ogole cala noc nie moglam spac i mnie meczyly zle przeczucia....

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sir jaram moim wykresem bo jest plaski;). Zaden wykres ekg tylko plasko;). Az milo popatrzeć;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zobaczymy, mam nadzieje ze mnie dzis zbada, bo wiecie co po tym incydencie z plamienio krwawienem potem palucha tam wsadzilam i szyjka wydala mi sie szorstka... mam zle przeczucia co do tej mojej nadzerki... w ogole cala noc nie moglam spac i mnie meczyly zle przeczucia....
    Mam nadzerke od kilku lat. Przed ciąża miałam. Potem w ciazy nic się nie działo. Cytologia jest ok.
    Druga miałam wypalana bo byla duza

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ