Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martka89 wrote:heej! Anna, czekam na wynik bety
Ciri, ile ty ważysz?
Kurdę u mnie zero mdłości, od zeszłego tygodnia ustały, naprawdę się tym martwię...
Martka, czytałam, ze to normalne - one moga sie pojawiac i znikac.
A ja ledwo przeczytalam Twoj wpis, to wstalam po szklanke wody i zrobilo mi sie mega niedobrze, az mi lzy w oczach stanely i myslalam,ze zwymiotuje, ale nie. Uch, cieszy mnie to ;p Bo to znaczy, ze naprawde cos sie tam dzieje. Choc to chyba za wczesnie? -
Ja z kolei muszę się pilnować w druga stronę, zaczynałam z wagą 51 kg i mi lekarz tłukł że muszę przytyć, więc mam już 52.3
Wiem ,że każda która rzyga powie ze powinnam się cieszyć takim spokojnym początkiem ciąży, ale naczytałam że mało mdłości to mało hormonó i większe zagrożenie poronieniem, że mam stresa.... -
AnnaKliwijska wrote:Martka, czytałam, ze to normalne - one moga sie pojawiac i znikac.
A ja ledwo przeczytalam Twoj wpis, to wstalam po szklanke wody i zrobilo mi sie mega niedobrze, az mi lzy w oczach stanely i myslalam,ze zwymiotuje, ale nie. Uch, cieszy mnie to ;p Bo to znaczy, ze naprawde cos sie tam dzieje. Choc to chyba za wczesnie?
Sądzę, że na początku to głowa i emocje podsuwają takie objawy ale może akurat -
nick nieaktualnyNoo to gkowa i emocje. Ja mialam w 5 tygodniu pierwsze mdlosci i zaczelo sie od choroby lokomocyjnej to bylo baaardzo wczesniej a teraz to przychodzi falami ogolnie mam spokoj ale raz na tydzien zdarzaja mi sie dni wymiotow. Wczoraj np. Caly dzien prawie wymiotowalam. A inne dni mam takie ze nic i tylko bym slodnie i ostre wpieprzala caly dzien... I najlepiej fast foody.
-
alicja ja tam widze cien cieniaq, powtorzylabym pojutrze albo juutro idz na bete
jej ciri ja z 64 startowalanm teraz 72,5 waqze
Martka mdlosci podobno moga byc od 6 tyg gdzies
ja przez te upaly ledwie zykje jestem rozdrazniona zmeczona senna.... wrrrralicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja dzis powiem swojwmu o tej wadze ze przez dwa tygodnie schudlam dwa kilogramy i zobaczymy moze to bedzie pretekst do zwolnienia. Nie wiem...
nie no ciri sam fakt ciazy, ze Cie mdli + te upaly sa bez slowa podstawa do l4 :-0) łaski nie roboi -
nick nieaktualnyA jednak... wiesz kurde tak sie zastanawia... po pierwsze nie chce sciemniac ze rzygam bo jakos a specjalnie nie, a ta waga jakbym rzygala byla by jakos miarodajna wiec tu sciemnianie na dobre mi nie wyjdzie. A on moze mi wystawic zwolnienie z wyprzedzeniem? bo ja mam do 17... Wiec moze w poniedzialek karze mi przyjechac?
-
wiesz co ja mam teraz do 27 sierpnia l4 z nfz a wizyte prwyatnie mam 25 i sie go etyz pytalam czy mi wystawi z data pozniejsza czy jak to powiedzial, ze z innego punktu mozemy wyhstawic bo sie nie kapna
nie musisz sciemniac powiedz, ze jestes strasznie senna zmeczona, mdli Cie itd nie dasz rady pracowac -
alicjaaaa wrote:Spoko, jakoś bez emocji do tego podchodzę. Jutro pewnie mnie zaleje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:wiesz co ja mam teraz do 27 sierpnia l4 z nfz a wizyte prwyatnie mam 25 i sie go etyz pytalam czy mi wystawi z data pozniejsza czy jak to powiedzial, ze z innego punktu mozemy wyhstawic bo sie nie kapna
nie musisz sciemniac powiedz, ze jestes strasznie senna zmeczona, mdli Cie itd nie dasz rady pracowac -
A ja sir jaram moim wykresem bo jest plaski;). Zaden wykres ekg tylko plasko;). Az milo popatrzeć
ciri22 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Zobaczymy, mam nadzieje ze mnie dzis zbada, bo wiecie co po tym incydencie z plamienio krwawienem potem palucha tam wsadzilam i szyjka wydala mi sie szorstka... mam zle przeczucia co do tej mojej nadzerki... w ogole cala noc nie moglam spac i mnie meczyly zle przeczucia....
Druga miałam wypalana bo byla duza